Το μέγα ψεύδος του Ποταμίσιου Γραμματικάκη και η απάντηση της συντάκτριας της AllNewz, Γιάννας Μυράτ

ΕΛΛΑΔΑ

Μιλώντας στην εκπομπή “ΣΚΑΪ” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Γ.Γραμματικάκης, υποψήφιος με Το Ποτάμι δήλωσε μεταξύ άλλων:

8836162

Το πλεονέκτημα του Ποταμιού είναι ότι έχει ανθρώπους που δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ στην πολιτική“.

Ψεύδεστε κε Γραμματικάκη, χωρίς αιδώ και κατευθείαν στα μούτρα μας! Ο ορισμός της Πολιτικής, που είναι επιστήμη και κατά άλλους θεωρείται ακόμα και ‘τέχνη’, είναι η πρακτική και η θεωρία επιρροής των ανθρώπων σε συλλογικό ή ατομικό επίπεδο.

Όταν εμφανιστήκατε στην περιβόητη εκπομπή του συνεργάτη σας Σταύρου Θεοδωράκη και τον στηρίξατε στη δήθεν απομυθοποίηση των χημικών αεροψεκασμών με την ιδιότητα του καθηγητή Φυσικής, κάνατε ΠΟΛΙΤΙΚΗ, δηλαδή προσπαθήσατε να ασκήσετε επιρροή στο τηλεοπτικό κοινό. Να το πείσετε με κάθε τρόπο ότι η όλη ιστορία είναι στο μυαλό του, υποφέρει από ψευδαισθήσεις, έχει καταπιεστεί από τα μνημόνια και βρίσκει διέξοδο σε μύθους για να μην αναλάβει τις ευθύνες του. Αυτό δεν ήταν το ζουμί όλης της ανάλυσης; Με λίγα λόγια, όχι μόνο εσείς και ο Θεοδωράκης πάτε να μας βγάλετε τρελούς, αλλά πάτε και να μας ενοχοποιήσετε ότι δεν είμαστε ώριμοι να δεχτούμε μια πραγματικότητα και σκαρφιζόμαστε διάφορες μυθοπλασίες. Αν αυτό ΔΕΝ είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ τότε τι είναι κε Γραμματικάκη; Επειδή ακόμα δεν σας είχαν κολλήσει ένσημα βουλευτή, η πολιτική σας δεν μετράει θαρρείτε;

Όταν έχετε υπάρξει μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ, εκεί τι ακριβώς κάνατε; Δεν διαμορφώνατε πολιτική; Όταν έχετε φωνή στο protagon  και γράφετε απόψεις, αυτό δεν είναι πολιτική; Κι εμείς εδώ πολιτική, κάνουμε, αν θέλετε να ξέρετε, πάντως μπρίκια δεν κολλάμε.

Θα σας πρότεινα να περιοριστείτε μόνο στις δραστηριότητες σας ως φυσικός, που αφορούν στο CERN και στο “μεγάλο πείραμα στη θάλασσα της Πύλου, που προσπαθεί να ανιχνεύσει τα σωματίδια νετρίνο που φθάνουν από το Σύμπαν”, αλλά η ‘πολιτική’ μου συνείδηση μου το απαγορεύει. Η πολιτική μου συνείδηση, που συμβαδίζει με το γυναικείο μου ένστικτο, μου στέλνουν μηνύματα κινδύνου για όλους εσάς τους επηρμένους επιστήμονες που απλά χώνουν την ψηλή τους μύτη εκεί που δεν πρέπει. Προσωπικά, καμία εμπιστοσύνη δεν έχω σε ανθρώπους που έχουν το ψεύδος στα χείλη έτοιμο, την υποκρισία στο μανίκι και το συμφέρον στο τσεπάκι, να μου βρουν σωματίδια και νετρίνο και να παίζουν με επιταχυντές κι άλλα υψηλής τεχνολογίας γκατζετάκια, τα οποία μάλιστα χρηματοδοτούνται από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου εν αγνοία του. Εν αγνοία του τόσο για το ποσό, όσο και για τον αληθινό σκοπό.

Άρα το μόνο που θα σας συμβούλευα είναι να πάψτε να ασχολείστε τόσο με πολιτικές όσο και με τα μυστήρια του σύμπαντος, απολαύσετε το λευκό της κόμης σας, με ύστερη αυτογνωσία. Πιστέψτε με, ό,τι υπάρχει εκεί έξω, υπάρχει κι εδώ μέσα. Και δεν χρειάζεται κανένα Cern για να το βρεις, απλή επιθυμία και ταπεινότητα…

Γιάννα Μυράτ
συντάκτρια της AllNewz

http://allnewz.weebly.com/5/post/2014/04/184.html

………………………………………………..

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ…ΠΟΤΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ Ο ΤΖΕΦΡΥ (ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΚΑΙ Ο ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ (ΣΗΜΙΤΗΣ). ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΗΣ…ΔΑΦΝΗΣ !!

Αφήστε μια απάντηση