ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατέρρευσαν οι Πρέσπες! Στρατιωτική συμφωνία Σκοπίων -Τουρκίας -Πρόβλημα στα βόρεια σύνορά μας

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΟΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ;;; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ;;; Ο ΑΞΕΛ ΑΜΠΟΤ-ΤΣΙΠΡΑΣ;;; Ο ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΣΑΜΑΡΑΣ;;; Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΤΣΑΝΤ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;;; Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ-ΤΑΚΗ;;; Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ Ο ΔΕΝ-ΔΙΑΣ;;;

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΟΣΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” “ΔΕΞΙΟΥΣ” “ΚΕΝΤΡΩΟΥΣ” ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΑ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ…

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΤΕ !!! ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !!! ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ !!! ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΟΡΕΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ !!! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ !!! Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

…………………………………….

Ανησυχία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την ανακοίνωση της πενταετούς αμυντικής και οικονομικής συμφωνίας μεταξύ Σκοπίων και Τουρκίας. Το αφήγημα της Συμφωνίας των Πρεσπών κατέρρευσε πλήρως. Οι Σκοπιανοί αφού πήραν αυτό που ήθελαν από εμάς, συνάπτουν κανονικότατα στρατιωτικές σχέσεις με την Άγκυρα, η οποία διεισδύει στα βόρεια σύνορά μας. Αυτό ακριβώς που υποτίθεται πως θα απέτρεπε η Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπογραφή αμυντικής Συμφωνίας

Οι υπουργοί ‘Αμυνας των Σκοπίων, Ράντμιλα Σεκερίνσκα και της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ υπέγραψαν την Τρίτη πενταετή συμφωνία Στρατιωτικής-Οικονομικής Συνεργασίας, η οποία όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου ‘Αμυνας γειτονικής χώρας θα βελτιώσει τις δυνατότητες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας.

Η συμφωνία υπεγράφη κατά την επίσκεψη της υπουργού ‘Αμυνας των Σκοπίων στην Κωνσταντινούπολη.

Η συμφωνία προβλέπει σταδιακή κατανομή κονδυλίων από τη μεριά της Τουρκίας σε ετήσιο επίπεδο, τα οποία εκ μέρους των Σκοπίων θα χρησιμοποιηθούν για τον εκσυγχρονισμό των δυνατοτήτων των ενόπλων δυνάμεων της και την ενίσχυση της μαχητικής τους ετοιμότητας. 

Προβλέπεται αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού για την ενίσχυση του Στρατού Ξηράς, του Πυροβολικού και των Ειδικών Δυνάμεων των Σκοπίων .Παράλληλα, προβλέπεται η αγορά τουρκιkών drones και UAV, καθώς και άλλων τύπων τουρκικών οπλικών συστημάτων.

«Τα Σκόπια και η Τουρκία δεν είναι μόνον στρατηγικοί εταίροι αλλά και φίλοι με υψηλό σεβασμό μεταξύ τους και συνεργάζονται στενά επί τρεις δεκαετίες δίχως καμία απολύτως κηλίδα στις σχέσεις τους» δήλωσε η Ράντμιλα Σεκερίνσκα.

Ο υπουργός ‘Αμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υπογραφή της συμφωνίας και ανέφερε ότι αναμένει την ταχεία και επιτυχή εφαρμογή της.

Τουρκική διείσδυση στα Βαλκάνια

Η κυβέρνηση των Σκοπίων, φαίνεται ότι πήρε αυτό που ήθελε από την χωρά μας, την διεθνή αναγνώριση με το όνομα «Μακεδονία» και παράλληλα την άρση των αντιρρήσεων μας για τους διεθνείς οργανισμούς, με πρώτο το ΝΑΤΟ. Πλέον, «αλλάζει πλεύση» και στρέφεται και πάλι προς την Τουρκία, για τη δημιουργία μουσουλμανικού άξονα στα βόρεια της χώρας μας.

Επιπλέον, δεν είναι τυχαίο πως τα Σκόπια ζήτησαν να φιλοξενήσουν Αφγανούς μουσουλμάνους πρόσφυγες στα βόρεια σύνορά μας.

πηγη: https://warnews247.gr

ΠΗΓΗ

…………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ :

Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

Μητσοτάκης: Λάθος του Μακρόν το βέτο για τα Σκόπια ! ΡΕ ΚΟΥΛΗ… ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΘΑ “ΣΚΙΣΕΙΣ” ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ! τελικα παει το καλσον…

ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ-ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ… “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΕΠΙΣΗΜΑ!

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ…

ЈП ЖИВОТНИ Скопјани знаат кои беше и SKOPIOS божури? ΡΕ ΖΩΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΙΟΣ;

ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔOΝΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 15/3/2902

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΟΤΙ 140 ΧΩΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔOΝΙΑ 26/3/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.