ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΠΑΡΑΠΑΝΩ” ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-Κ.Λ.Π… ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ…

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ… ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ…
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ “ΠΑΡΑΠΑΝΩ” ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ-Κ.Λ.Π. “δεν καθάρισαν τους δρόμους” , “δεν το ένα… δεν το άλλο…” , “που είναι το κράτος;” !!! ΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ !!! ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΠΟΛΙΤΕΣ !!!
ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ !!!
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ – ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ-(ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕΙ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ-ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ !!!
ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ – ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ Η “Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης” ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ !!!
………………..
ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΝΟΜΟΣ “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ”
[ Άρθρο 84
Αρμοδιότητες συμβουλίου κοινότητας άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων
( ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ )
ιγ) προωθεί τον εθελοντισμό και συνεργάζεται με ομάδες εθελοντών για την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινότητας.
δ) τη συντήρηση των δημοτικών και αγροτικών οδών, τη συντήρηση, καθαριότητα και λειτουργία των πλατειών, δημοτικών αλσών, κήπων, υπαίθριων χώρων αναψυχής και γενικά όλων των κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων της περιοχής της κοινότητας,
στ) την προστασία του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος, την αναβάθμιση της αισθητικής περιοχών, καθώς και για την καθαριότητα αυτών,
… ]

……………………………..

Γεμίστε την Ελλάδα αιολικά (κι αδειάστε την από πουλιά)

Σκύρος ανεμογεννήτριες: Αιολικό πάρκο με τη «βούλα» της Μονής Μεγίστης Λαύρας απειλεί να καταστρέψει περιοχή Natura [vid]

ΦΛΕΓΕΤΑΙ ΞΑΝΑ Η ΑΤΤΙΚΗ !! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ Γ@ΜΗΤΣΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ 1,76 δις για “αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας” !!

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΥΒΟΙΑ. Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια πίσω από την κατάσβεση της φωτιάς…

Βροχή στην Εύβοια !! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ … ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΝΟΚΟΡΦΟΥΛΕΣ …

ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ;; ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΔΙΕΘΕΣΑΝ 224.000.000€ ΓΙΑ “ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ” ΜΕ “ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ” – ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΑΣΗ !!!

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ !! ΑΠΟ ΤΟΥΣ 332 ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ… Στις άρτι καμμένες εκτάσεις δεν μπαίνουν δια ροπάλου οι εξής δύο: 1) Αναδασωτές και 2) Κατσίκια

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝΕΙ ΤΗ ΦΑΚΑ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ “ΤΥΡΙ” ΟΠΩΣ ΤΟ 2007 Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΑ 3ΧΙΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΤΑΜΕΙΟ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ”

………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.