ΑΠΟ ΤΟ 2014 Με διαχρονική «εντολή» Σαμαρά, Τσίπρα, Μητσοτάκη 100 πυρ/κά οχήματα σαπίζουν…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ;;; ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ;;; ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ…

………………………………….

Spiros Mosxonas

**Pavlos Dermenakis ·

Με διαχρονική «εντολή» από το 2014 Σαμαρά, Τσίπρα, Μητσοτάκη 100 πυροσβεστικά οχήματα, ειδικά μετασκευασμένα για δύσβατες περιοχές, με πλήρη εξοπλισμό για 1.000 και πλέον δασοπυροσβέστες σαπίζουν. Τα οχήματα ήταν δωρεά της Εμπορικής Τράπεζας / Credit Agricole προς το ΕΣΕΠΑ στο πλαίσιο του προγράμματος δασοπυρόσβεσης.

Ο ΕΣΕΠΑ με την σημαντική αύξηση της επιχειρησιακής του δυνατότητας το 2011-2012 αποτέλεσε «αγκάθι στο μάτι» της συντεχνίας που «ελέγχει» την δασοπυρόσβεση. Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει απόλυτα τι συνέβαινε και συμβαίνει όμως η «εντολή» εκτελείται διαχρονικά.

Σήμερα ζητούν από το ΕΣΕΠΑ να στείλει τα πυροσβεστικά που διαθέτει… τα οποία έχει κατασχέσει το ελληνικό δημόσιο… και σαπίζουν στις αποθήκες….

Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;

……………………………………………………………………

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

16 .0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.
16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.
16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες , παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.
16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..