ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ… ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ.

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…

ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ.
.
ΚΟΙΤΑ ΤΗ ΚΑΛΑ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ… ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;; ΣΟΥ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ;;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΤΑΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΞΕΝΗΣΑΝ ;;;
.
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ;;; ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ;;;
.
ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ… ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΑΠΟΦΑΣΗ… ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ … Ή ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ;;;
.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ…

……………………………….

“ΚΛΑΙΝΕ” ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ !! Ν’ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ 70τόσαΜΥΡΙΑ 1000 ΠΥΡ/ΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ή 3 ΚΑΝΑΝΤΕΡ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΤΟ “ΚΛΑΜΑ” ΤΟΥΣ !!

ΕΝΑ Beriev-200 ΚΟΣΤΙΖΕΙ 50.000.000€ !! ΟΣΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ …

Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ TYFONAS-TYPHOON. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΟΥ !!!

ΑΡΘΡΟ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ: “ΜΑΓΝΗΤΗΣ” ΤΟ ΤΑΤΟΪ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ !!! ΕΥΒΟΙΑ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΔΕΙΕΣ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ…

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ. ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ;;; ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ;;;

………..

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ! ΣΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΩΜΑ ΤΟΥ “ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΤΟ 2007 !!!

τ.ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Π.Σ. Βασιλειάδης: Με στήσανε χωρίς εναέρια μέσα σε δύο πυρκαγιές – Ο Τόσκας τα ήξερε όλα !!!

ΓΕΡΑΝΕΙΑ ΟΡΗ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ: “εμείς στον Σχίνο δεν γνωρίζουμε κανέναν 90χρονο” “Αλλά, αφού τον ξέρει ο Χαρδαλιάς και δεν τον έχουμε δει ποτέ εμείς, φτάνει και περισσεύει…”

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ Π.Σ. !!! ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ !!!

η εκδίκαση της υπόθεσης των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας.

ΕΠΙΚΑΙΡΟ… : 1998 “… αδέλφια Πυροσβέστες… νυν υπέρ πάντων ο αγών… αι ημέτεραι δυνάμεις να αμυνθούν της ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ… αδέλφια Πυροσβέστες απόψε δίνουμε τον υπέρτατο αγώνα… για τη σωτηρία του κάλλιστου τόπου… γι’ αυτά που μας άφησαν… σας ομιλεί το Κέντρο Πύργου… πρέπει να νικήσουμε…!!!”

Η Μαφία κατάργησε το Ταμείο Πυρόπληκτων!Κοινοί κλέφτες των δωρεών υπέρ των καμμένων!

22 Αυγούστου 2009 ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 180.000.000 ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΟ 2007; ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

19 Νοεμβρίου 2009 Πυρόπληκτοι. Δύο χρόνια μετά… ΓΙΑΤΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΑΙΣΧΟΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!

…………………………………………………………………

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

16 .0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ
16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.
16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.
16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες , παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.
16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..