Γερμανία. ΣΟΜΑΛΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ !!!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Γερμανία: Μακελειό στο Würzburg

Τρεις νεκροί από επίθεση με μαχαίρι

Μια επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο του Würzburg σκότωσε τρία άτομα την Παρασκευή. Περισσότεροι άνθρωποι τραυματίστηκαν, μερικοί σοβαρά, και αγωνίστηκαν για τη ζωή τους αργά το βράδυ, είπε η αστυνομία. Ο δράστης ακινητοποιήθεικε με έναν πυροβολισμό και συνελήφθη. Η ζωή του είναι εκτός κινδύνου. “Δεν έχουμε στοιχεία για άλλους δράστες”, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο κίνδυνος για τον πληθυσμό είχε τελειώσει, ειπώθηκε νωρίς το απόγευμα.

Αρχικά ήταν δυνατό μόνο να κάνουμε εικασίες για τα πιθανά κίνητρα του συλληφθέντος, αλλά υπήρχαν ενδείξεις. Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Joachim Herrmann, ο οποίος ήρθε στη σκηνή του εγκλήματος το βράδυ, είπε ότι ο 24χρονος δράστης, ο οποίος ήρθε στη Γερμανία από τη Σομαλία το 2015 και ζει στο Würzburg, παρατηρήθηκε πρόσφατα λόγω της προθυμίας του για χρήση βίας · η αστυνομία μίλησε επίσης και για εγκλήματα…

…Στο παρακάτω βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter, εμφανίζεται ένας άνδρας να κρατάει μαχαίρι και δύο άλλους να προσπαθήσουν να τον αποκλείσουν.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………..

ΔΕΙΤΕ …

Ποιούς σκότωσε ο φονιάς στο Βίρτσμπουργκ;

……………………………………………………………..

Μητσοτάκης γιά μετανάστες: “Θα απολαύσουν ως συμπολίτες μας, μόνιμη διαμονή στην Ευρώπη” !! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ 35ΜΕΛΗ “ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ” ΣΠΕΙΡΑ ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ-“ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ” !!!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ Λ-ΑΘΡΟΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ… ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο Κούλης Μητσοτάκης: “Θα απολαύσουν ως συμπολίτες μας, μόνιμη διαμονή στην Ευρώπη” !!

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ”. “Global Combact for Migration”. 100ΜΥΡΙΑ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !!! ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

…………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.