Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ !! ΑΝ ΚΙ ΕΧΑΣΕ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ !!! (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ !!! ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙ !!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ-ΚΑΡΕΚΛΑ !!! 🙂 😆 🙂 ΦΥΣΙΚΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ !!!

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου ξεχνιέται και κάθεται στη θέση του πρωθυπουργού στη Βουλή – Βίντεο

Εξήντα βουλευτές ψήφισαν υπέρ του νέου συνασπισμού, που εκτείνεται από τη δεξιά μέχρι την αριστερά

Έξις δευτέρα φύσις, λέει ο λαός, κάτι που επιβεβαίωσε μόλις ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, πέφτοντας κι εκείνος στην παγίδα της συνήθειας.

Μετά την επικύρωση από την Κνεσέτ του νέου κυβερνητικού συνασπισμού, ο Νετανιάχου από κεκτημένη ταχύτητα ξανακάθισε στη θέση που, όμως, δεν του ανήκε πλέον. 

Έτσι, οι αρμόδιοι υπενθύμισαν στον τέως πρωθυπουργό πως έπρεπε να μετακινηθεί πια από τη θέση του πρωθυπουργού και να μεταφερθεί στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

ΠΗΓΗ

……………………………………………………

ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ …

…..

ΚΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ … “ΧΑΒΡΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ” !!!

ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας όταν είμαστε στο Ισραήλ” !!

😛 🙂 😆 :mrgreen: ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ !!!

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ !!! 🙂 😆 :mrgreen: 😛 

…………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.