ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΧΑΖΑΡΟΤΟΥΡΚΟΙ. Αζερότουρκοι βασάνισαν και σκότωσαν 19 Αρμένιους αιχμαλώτους – Οι 12 ήταν άμαχοι

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν βασάνισαν και σκότωσαν 19 Αρμένιους αιχμαλώτους πολέμου μετά το τέλος του πρόσφατου πολέμου του Ναγκόρνο Καραμπάχ, δήλωσε ο Άρτακ Ζεϊναλιάν, ο οποίος εκπροσωπεί κρατούμενους και αιχμαλώτους πολέμου στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Κατά τη διάρκεια του δεύτερου πολέμου του Αρτσάχ που ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, καθώς και μετά την υπογραφή της τριμερούς συμφωνίας στις 9 Νοεμβρίου 2020, Αρμένιοι άμαχοι και στρατιώτες συνέχισαν να αιχμαλωτίζονται.

»19 από αυτούς, που αποδεδειγμένα αιχμαλωτίστηκαν, βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν από τους στρατιώτες του Αζερμπαϊτζάν, που συνιστά έγκλημα πολέμου.

»Έχουμε προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τα γεγονότα βασανιστηρίων και δολοφονιών αιχμαλώτων πολέμου και κρατουμένων», δήλωσε ο Ζεϊναλιάν, δημοσιεύοντας τον κατάλογο των 19 θυμάτων της αζεροτουρκικής θηριωδίας:

Άμαχοι:

Eduard Shahgeldyan
Arsen Gharakhanyan
Benik Hakobyan
Elena Hakobyan
Serzhik Vardanyan
Ella Vardanyan
Genadi Petrosyan
Yurik Asryan
Misha Movsisyan
Anahit Movsisyan
Nina Davtyan
Misha Melkumyan

Στρατιωτικοί:

Erik Mkhitaryan
Gagik Mkrtchyan
Arayik Poghosyan
Vardges Ghazaryan
Yuri Adamyan
Artur Manvelyan
Narek Babayan

Τα ίδια έκαναν οι Τούρκοι και στην Κύπρο. Εκτός από στρατιώτες αιχμαλώτιζαν και σκότωναν και πολίτες.

Οι Αζέροι είναι επίσης Τούρκοι, παλαιότερα γνωστοί ως Τάταροι του Καυκάσου.

Υπενθυμίζουμε ότι στις αζέρικες γραμμές πολεμούσαν, φορώντας αζέρικες στολές, Τουρκμένοι μισθοφόροι τζιχαντιστές από τη Συρία.

Οι Τουρκμένοι είναι επίσης τουρκική φυλή.

Οι τουρκικές ορδές συνεχίζουν να διαπράττουν τα εγκλήματά τους γιατί οι υπόλοιποι λαοί της περιοχής το επιτρέπουμε.

Το τουρκικό πρόβλημα θα επιλυθεί μόνο με διαμελισμό της Τουρκίας και ολοκληρωτική εξάλειψη του νεο-οθωμανισμού.

Αλλιώς τα χειρότερα είναι μπροστά μας. el.armradio.am

……………………………………………

ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΦΕΙΟΥ: … ΝΑΙ … ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚ ( ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ-ΤΑΤΑΡΟΥΣ ) … ΑΛΛΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΣ ΜΟΓΓΟΛΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΠΩΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΛΑΟΥΣ…

GENOCIDE. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΡΩΜΗ-“ΒΥΖΑΝΤΙΟ”. ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ (ΙΟΥΔ-ΠΡΑΒΔΑ) …

ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ … Η επιβολή του χριστιανισμού στην Αρμενία από τον βασιλιά Τιριδάτη και τον επίσκοπο Γρηγόριο έγινε πολύ βίαια. Οι μη χριστιανοί διώκονταν μέχρι θανάτου ενώ καταστράφηκαν όλοι οι προηγούμενοι παγανιστικοί ναοί, εκτός από αυτόν στο Γκαρνί. el.wikipedia

… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ … ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ … ΝΑ ΕΣΦΑΖΑΝ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ !!! …

…………………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.