Η ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΙΣΑΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ο ΝΟΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΡΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ, ΥΣΤΕΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΠΟΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΟΛΑ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ.

Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΘΕΡΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΡΑ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

……………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.