Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ (ΜΕΡΟΣ Α) (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΚ
ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ 5Ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 1815 ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ –ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ -ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΚΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ.
ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

……………………………………….

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ !!! ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ !!!

TREATY OF LONDON

Συνθήκη του Λονδίνου, 29.3.1864. Στην αγγλική γλώσσα. https://www.mfa.gr/to-ypourgeio/diethneis-symvaseis/semantikes-diethneis-sunthekes-pou-aphoroun-ten-ellada.html

(29 March 1864)

TREATY* between Great Britain, France, Russia, and Greece, respecting the Union of the Ionian Islands to the Kingdom of Greece. Signed at London, 29th March, 1864

Αναφορά στη Συνθήκη της 5ης Νοεμβρίου 1815.

Στο όνομα της Αγίας Τριάδας και της Αδιαίρετης Τριάδας.

Η Αυτού Μεγαλειότητα η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας γνωστοποίησε στη Νομοθετική Συνέλευση των Ηνωμένων Πολιτειών των Ιονίων Νήσων ότι, ενόψει της ενδεχόμενης ένωσης αυτών των Νήσων στο Βασίλειο της Ελλάδας, ήταν προετοιμασμένη, εάν Το Ιόνιο Κοινοβούλιο πρέπει να εκφράσει την επιθυμία του, να εγκαταλείψει το προτεκτοράτο αυτών των νησιών, που παραχωρήθηκε στην Αυτού Μεγαλειότητα με τη Συνθήκη που συνήφθη στο Παρίσι στις 5 Νοεμβρίου 1815, μεταξύ των Δικαστηρίων της Μεγάλης Βρετανίας, της Αυστρίας, της Πρωσίας και της Ρωσίας. Τέτοια επιθυμία είχε εκφραστεί με ψήφο της εν λόγω Νομοθετικής Συνέλευσης, η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα στις 7/19 Οκτωβρίου 1863, ενώ η Βρετανική Αυτού Μεγαλειότητα συγκατατέθηκε με το άρθρο Ι της Συνθήκης που συνήφθη στις 14 Νοεμβρίου 1863, μεταξύ της Αυτού Μεγαλειότητας, του Αυτοκράτορα της Αυστρίας , ο αυτοκράτορας των Γάλλων, ο βασιλιάς της Πρωσίας και ο αυτοκράτορας όλων των Ρωσίων, να παραιτηθούν από το εν λόγω προτεκτοράτο υπό ορισμένες προϋποθέσεις που καθορίζονται στην εν λόγω συνθήκη, και από τότε που ορίζονται από τα επόμενα πρωτόκολλα.

Από την πλευρά τους, οι Αυτοί Αυτοκράτορες, ο Αυτοκράτορας της Αυστρίας, ο Αυτοκράτορας των Γάλλων, ο Βασιλιάς της Πρωσίας και ο Αυτοκράτορας όλων των Ρωσίων, συναινέθηκαν με το ίδιο άρθρο, και υπό τους ίδιους όρους, για να αποδεχθούν τέτοια παραίτηση και να αναγνωρίσουν , σε συνδυασμό με τη Βρετανική Αυτού Μεγαλειότητα, την Ένωση των Νήσων αυτών στο Βασίλειο της Ελλάδας.

……………………………………………………………………………………

ΟΙ ΝΗΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΗΝ “KARAADA” ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΜΕΝΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΚΟΒΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ !!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΗΣΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΜΙΕΣ !!!

Πέθανε ο Φίλιππος Μαουντμπάττεν, απόγονος του Οίκου του Σλέσβιχ-Χόλσταϊν-Σόντερμπουργκ-Γκλύξμπουργκ, σε ηλικία 99 ετών

……………………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.