Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ‘’ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ’’ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (βίντεο ΕΛΕΥΣΙΣ TV)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΤΟΣ.
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ,ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ , ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ( ΟΠΩΣ Η ΕΛΙΑ , Η ΖΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΑΝ ‘Η ΕΞΑΛΕΙΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ,ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΔΙΕΥΘΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ,ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

…………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.