ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ = Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ ΤΖΙΝΤΖΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ (27/12/2904)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗ ΛΗΘΗ .

ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ .

ΤΟΝΙΣΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΩ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ – ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ” ΠΟΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ ” – ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ , ΑΛΛΑ ΟΝΤΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ .

………………………………………………………………