ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ. ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΜΟΥΣΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ OPEN TV 18-2-2020

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΚΥΝΙΚΟΤΑΤΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ …
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ 

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ!

Άρθρο 76
3. Η παύση της οικονομικής δραστηριότητας ή, όσον
αφορά τα νομικά πρόσωπα, της λειτουργίας εν γένει, ή,
όσον αφορά τα φυσικά πρόσωπα, ο θάνατος, δεν κωλύ-
ουν την πτώχευση, αν επήλθαν σε χρόνο κατά τον οποίο
ο οφειλέτης είχε παύσει τις πληρωμές του. Σε περίπτωση
θανάτου του οφειλέτη, η αίτηση για κήρυξή του σε πτώ-
χευση πρέπει να υποβληθεί το αργότερο εντός έτους
από το θάνατό του.

ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 4738/2020 ΑΡ. ΦΥΛΛΟΥ.. 207 – 27/10/2020

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!
ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!

ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ.

ΠΗΓΗ

ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ FATF ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ 3691/2008 & 4557/2018

ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ- Διακήρυξη του ΟΗΕ για τους αυτόχθονες

Αν παρατηρήσεις με προσοχή τη νόμιμη διαδικασία που έχει γίνει μέσω των εντολών αποπληρωμής που καταθέτουν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις θα διαπιστώσεις πόσο τεράστια ισχύ έχει που δηλώνεις Αυτόχθων ιθαγενής, και τι προεκτάσεις έχει που το δηλώνεις εγγράφως, γνωστοποιώντας το παράλληλα στους θεσμούς του ΚΡΑΤΟΥΣ.
Ας το δούμε με εικόνες όμως για να το καταλάβουμε πιο εύκολα. (όπως είχε πει και ο Αρτέμης Σώρρας σε δημοσιογράφο: έχουμε κάνει τον γίγαντα φασολάκι και ακόμα δεν καταλαβαίνουν κάποιοι).
Η πρώτη εικόνα λοιπόν είναι η εντολή που καταθέτουμε στην αρμόδια ΔΟΥ που ανήκουμε, πλέον ΑΑΔΕ. Όπως βλέπετε κοινοποιείται στη ΔΟΥ και στο αρμόδιο υπουργείο.
Στη δεύτερη εικόνα θα δείτε πως ως αυτόχθων, δηλωμένος στο κυρίαρχο Έθνος των Ελλήνων εγγράφως πλέον, διατηρείς κάθε νόμιμο δικαίωμα.
Από που απορρέουν αυτά τα δικαιώματα όμως;; Από το σύνταγμα ή από την Διακήρυξη του ΟΗΕ για τους αυτόχθονες πληθυσμούς;;

Για να δούμε μερικά άρθρα στις παρακάτω εικόνες, μπας και κάποιοι δείτε τη σύνδεση που πρέπει να υπάρχει, αλλά και τι οφείλει το κράτος απέναντι στους αυτόχθονες πληθυσμούς. Θα παρατηρήσετε πως ανάλογα με τα δικαιώματα των αυτοχθόνων τα κράτη προσαρμόζονται.. Δεν προσαρμόζονται οι αυτόχθονες με τα κράτη.

Η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών(Α.Α.Δ.Ε), έχει μπλοκάρει από τις προσφυγές των μελών των “Ε.ΣΥ.” του Σώρρα που μπλοκάρουν τις κατασχέσεις!

“Η Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών(Α.Α.Δ.Ε.), έχει μπλοκάρει από τις προσφυγές των οπαδών του Σώρρα” ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΦΡΑΚΑΡΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ Ε;;;

ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

………………………………………………………………………………………………………….

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.