Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ (ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ) ΣΕ ΡΟΛΟ “ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΥ” !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ρωσία αποφάσισε να παρέμβει στη στρατιωτική σύγκρουση στο Καραμπάχ.

Αφού η Αρμενία ζήτησε από τη Ρωσία να παρέμβει στη σύγκρουση στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Η Μόσχα απροσδόκητα συμφώνησε να λάβει μέτρα για τη μείωση της κλιμάκωσης της σύγκρουσης εισάγοντας στρατεύματα στην περιοχή.

“Οι ειρηνευτές πρέπει να αναπτυχθούν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ για τον έλεγχο της διατήρησης της κατάπαυσης του πυρός”, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στους δημοσιογράφους.

«Στο πρώτο στάδιο, εκτός από την απελευθέρωση των δύο περιοχών, όλες οι επικοινωνίες θα ξεμπλοκαριστούν, θα ανοίξουν οι οικονομικοί οδοί, οι συγκοινωνίες μεταφορών και οι ειρηνευτές θα αναπτυχθούν έτσι ώστε, να εγγυηθούν τη μη επανάληψη των εχθροπραξιών», δήλωσε ο Λαβρόφ σε συνέντευξη με εκπροσώπους ρωσικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Δεν είναι γνωστό πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι μια τέτοια απόφαση, ωστόσο, είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι το ίδιο το Αζερμπαϊτζάν ισχυρίζεται ότι η καταστροφή του πυραυλικού τάγματος των Αρμενικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε στην επικράτεια του Ναγκόρνο-Καραμπάχ και, επομένως, η παροχή βοήθειας στο πλαίσιο του CSTO (Οργανισμός Συλλογικής Ασφάλειας) είναι ένα ανοιχτό ζήτημα, ακόμη περισσότερο ότι η Αρμενία δεν απευθύνθηκε επίσημα στο CSTO για βοήθεια.

Οι εμπειρογνώμονες φοβούνται ότι λόγω της ένταξης ρωσικών στρατευμάτων στο Καραμπάχ, η Τουρκία μπορεί επίσης να ενταχθεί στη σύγκρουση, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρή στρατιωτική σύγκρουση σε ολόκληρη την περιοχή.

ΠΗΓΗ: https://avia.pro/news/rossiya-prinyala-reshenie-vvesti-voyska-v-karabah

…………………………….

Το Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει να τορπιλίζει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός

Το Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει να τορπιλίζει τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, έγραψε στο Twitter του ο υπουργός Εξωτερικών της Αρμενίας Ζογράμπ Μνατσακανιάν.

«Έχουν περάσει πέντε ημέρες από τότε που η Μόσχα εξέδωσε κοινή δήλωση για κατάπαυση του πυρός (στις 10 Οκτωβρίου), αλλά το Αζερμπαϊτζάν συνεχίζει να τορπιλίζει την εφαρμογή της. Με την άμεση συμμετοχή της Τουρκίας και την υποστήριξη των τρομοκρατών μαχητών, συνεχίζουν τον πόλεμο εναντίον του Αρτσαχ». el.armradio.am

…………………………………………………………………………………………………………

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ………………………………………………………

ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com