Και η Βρετανία θα προχωρήσει σε αποσυμφόρηση των φυλακών. Η κυβέρνηση της Ελλάδος αντίθετα περιμένει να έχει πολλά κρούσματα και νεκρούς για να κάνει αποσυμφόρηση των φυλακών.

ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ: Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε” ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ…

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ… ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ) ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ… ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ-ΑΘΡΟΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΙΣ “ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ” ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΙ Ή ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ Ή ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΕΛΙΑ ΠΑΣΤΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΡΙΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ (Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ) … ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ “ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΔΟΜΕΣ” …

Ε, ΤΣΙΟΔΡΑ;;; ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ;;;

Και η Βρετανία θα προχωρήσει σε αποσυμφόρηση των φυλακών

Σε πρόωρη αποφυλάκιση κρατουμένων προχωρούν ολοένα και περισσότερες χώρες για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας. Αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσει και η Βρετανία.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών ιδρυμάτων είναι σημαντική καθώς σε τέτοιου είδους κλειστές δομές ο ιός βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εξαπλωθεί. «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα σε μια φυλακή. Στενοί διάδρομοι και τα κελιά το ένα δίπλα στο άλλο.

Η συμμόρφωση με τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μπορεί να γίνει, ωστόσο αυτό θα σημαίνει πως θα πρέπει να υπάρξουν ακόμα μεγαλύτεροι περιορισμοί», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Βρετανίας.

Η βρετανική κυβέρνηση θέλει να απελευθερώσει περίπου 4.000 κρατούμενους. Ωστόσο, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τονίζουν πως δεν κινήθηκε γρήγορα. Η κυβέρνηση της Ελλάδος αντίθετα περιμένει να έχει πολλά κρούσματα και νεκρούς για να κάνει αποσυμφόρηση των φυλακών.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα μια κρατούμενη πέθανε με ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού αλλά καθώς δεν έχει γίνει έλεγχος, δεν γνωρίζουμε εάν ήταν θετική στον ιό. Οι ελληνικές αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε κανένα μέτρο αποσυμφόρησης, την οποία ζητούν οι κρατούμενοι και οι κρατούμενες.

Μάλιστα στις ανδρικές φυλακές του Κορυδαλλού, οι κρατούμενοι απέχουν από την εργασία, διεκδικώντας αποσυμφόρηση και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας του πληθυσμού των φυλακών.

ΠΗΓΗ

…………………………………………………………………….

ΝΕΚΡΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΛΑΙΩΝΑ ΘΗΒΑΣ !!!

ΤΣΙΟΔΡΑ !!! ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Άλλοι δύο νεκροί στις υπερπλήρεις φυλακές. Σε κανένα ΜΜΕ δεν ανακοινώθηκαν οι δύο νέοι θάνατοι κρατουμένων.

ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

Βίντεο από τις φυλακές Κορυδαλλού: Κινητοποιήσεις κρατουμένων που ζητούν μέτρα για τον Covid-19

Φυλακές Κορυδαλλού: Απέχουν από τα μεροκάματα στα μαγειρεία – νηστικοί οι κρατούμενοι

CORONAVIRUS. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ 90.000 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ… ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΕΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ…

COVID 19 – ΗΠΑ: Εντολή υπ. Δικαιοσύνης για αποφυλάκιση περισσότερων κρατουμένων

Φυλακές: Προς άμεση αποσυμφόρηση – Επιστολή αγωνίας των Υπαλλήλων του Νοσοκομείου Κρατουμένων

ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: “Πληροφορούμαστε ότι το μέτρο της αποσυμφόρησης των φυλακών βρίσκει εμπόδια και αντιδράσεις ανάμεσα στους αρμόδιους…”

ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ … ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ. Η ΠΝΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ… “Εφόσον πάρει τελικά την έγκριση, εκτιμάται ότι θα υπογραφεί αρχές της ερχόμενης εβδομάδας” ! ΕΝΩ Καταγγελία στο L&O: Μετέφεραν κρατούμενο ύποπτο για κορονοϊό σε άλλο τμήμα αντί σε νοσοκομείο αναφοράς!