Απρ 202020
 

ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ..ΕΙΔΙΚΟΙ.. ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΕΜΕΊΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΠΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ;

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΊΖΟΥΜΕ;

ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΌ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.

ΚΑΛΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ .. ΠΑΝΔΗΜΙΑ.. ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ. ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΑΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ Ή ΚΛΙΜΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΤΤΙΚΗΣ 20.04.2020

Sorry, the comment form is closed at this time.

...