Eν μέσω πανδημίας, αποκλεισμού κυκλοφορίας, αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων, επιχορήγηση 13.500.000 ευρώ στα Κόμματα (δείτε ΦΕΚ)

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ… ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ… ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ… ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΕΡΑ… ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ…

Σύμφωνα με την απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κατανέμονται στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων η τακτική κρατική χρηματοδότηση ύψους 11.250.000 ευρώ και η κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς ύψους 2.250.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά 13,5 εκατομ. ευρώ

………………………………………………

Eν μέσω πανδημίας, αποκλεισμού κυκλοφορίας, αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων, επιχορήγηση 2.250.000 ευρώ στα Κόμματα (δείτε ΦΕΚ)

http://www.iliaoikonomia.gr/content/en-meso-pandimias-apokleismoy-kykloforias-anastolis-leitoyrgias-epiheiriseon-epihorigisi?

Σε άλλα νέα της Μπανανίας του Ελλαδιστάν, εντός χαμού κι εν μέσω πανδημίας (24/3/20), αποκλεισμού κυκλοφορίας, αναστολής λειτουργίας επιχειρήσεων, υπηρεσιών, κ.τ.λ., ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ σαν να μη ….συμβαίνει τίποτα, με ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για …ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς, λέει…

Με συνολικό ποσό 2.250.000 ευρώ επιχορήγηση και μάλιστα με ΦΕΚ παραμονή της 25ης Μαρτίου για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς!!!

Μήπως με το ποσό αυτό κάνουν έρευνα για τον κορωνοιό;;;

……………………………………………………………………………..

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….

Τα σχόλια είναι κλειστά.