ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΑΣ: ΔΕΝ δεχόμαστε να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα που ΔΕΝ είναι δικό μας. Κύριε Πρωθυπουργέ… Το πλοίο ΔΕΝ κατευθυνόταν στην Ιταλία κύριε Πρωθυπουργέ… διέσχισε χωρίς άγκυρα (!), χωρίς σημαία και διακριτική ονομασία, το μισό Βόρειο και όλο το Νότιο Αιγαίο!!! ΔΕΝ υπάρχει ευθύνη για αυτό κύριε Πρωθυπουργέ;

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κέα: Η αγωνιώδης επιστολή της Δημάρχου. Οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες είναι εμπύρετοι

Επιστολή της Δημάρχου Κέας στον Πρωθυπουργό με αφορμή την απόβαση λαθρομεταναστών στο νησί

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΑ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ, Όπως σίγουρα γνωρίζετε, εχθές στις 03:00 πμ. προσάραξε έξω από τον λιμενοβραχίονα της Κέας, ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο, που είχε αναχωρήσει από το Τσανάκαλε της Τουρκίας με 196 μετανάστες και πρόσφυγες.

Πρόκειται για νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων κάποια παιδιά και έγκυες γυναίκες, που αποβιβάστηκαν στην Κέα και συγκεντρώθηκαν προσωρινά για καταγραφή και προανάκριση, σε εγκαταλελειμμένο δημοτικό κτίριο. Το κτίριο είναι επικίνδυνο και βρίσκεται εδώ και περίπου ένα χρόνο κλειστό και με ειδική περίφραξη. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ενδείκνυται.

Σε αυτό το κτίριο έχουν στοιβαχτεί 193 ψυχές, μεταξύ των οποίων αρκετά παιδιά, με τη θερμοκρασία να φτάνει σήμερα το πρωί τους 6οC. Στο νησί ΔΕΝ υπάρχει η παραμικρή υποδομή (ΚΑΠΗ, κλειστά γήπεδα κ.λπ.).

Έτσι βλέπετε ζούμε εμείς εδώ… Ακόμα και οι λιγοστές επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων έχουν κλείσει με τους ιδιοκτήτες να βρίσκονται στην ενδοχώρα. Το πλοίο ΔΕΝ κατευθυνόταν στην Ιταλία κύριε Πρωθυπουργέ. Τα καύσιμα επαρκούσαν το πολύ μέχρι τη Μακρόνησο. Το πλοίο ΔΕΝ έφτασε στη Τζια μέσα σε ένα 24ωρο, αλλά χρειάστηκε πολύ περισσότερο χρόνο, κατά τη διάρκεια του οποίου διέσχισε χωρίς άγκυρα (!), χωρίς σημαία και διακριτική ονομασία, το μισό Βόρειο και όλο το Νότιο Αιγαίο!!! ΔΕΝ υπάρχει ευθύνη για αυτό κύριε Πρωθυπουργέ; Τα σύνορα της Ελλάδος ΔΕΝ είναι μόνο ο Έβρος και η Λέσβος.

Στον Έβρο όσοι συλλαμβάνονται να έχουν διασχίσει παράνομα τα σύνορα ΔΕΝ φιλοξενούνται σε 14ήμερη καραντίνα στα χωριά. Συλλαμβάνονται και απελάσσονται στιγμιαία. Εδώ γιατί δεν γίνεται το ίδιο; Είναι ασφαλή τα θαλάσσια σύνορά μας και έφτασαν έως τη Τζιά; Αν είχαν φτάσει στον Πειραιά θα ποια θα ήταν η αντιμετώπιση; Στο νησί υπηρετούν αυτή τη στιγμή 2 αγροτικοί ιατροί χωρίς την παραμικρή υποδομή. Ακόμα και οι μάσκες τελειώνουν. Η μοναδική στολή ασφαλείας που “δικαιούνται” οι γιατροί δεν έχει φτάσει ακόμα. Το Ιατρείο (Πολυδύναμο Περιφερειακό) ΔΕΝ έχει κτιριακή υποδομή. ΔΕΝ έχουμε τεστ διάγνωσης του κορωνοϊού, παρά μόνο κάποια ελάχιστα που κατάφερε να προμηθεύσει ένα κοινωφελές σωματείο που λειτουργεί στο νησί για τη στήριξη του Ιατρείου.

Δηλαδή και πάλι από τους Τζιώτες! Βλέπετε έτσι ζούμε εμείς εδώ… Κύριε Πρωθυπουργέ, ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για εμάς εδώ στα νησιά να προφυλαχθούμε από τον κορωνοϊό με τα μέσα που σας περιέγραψα; Μας είπατε να μείνουμε σπίτι και το κάνουμε γιατί ΔΕΝ μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Μας μιλήσατε για ατομική ευθύνη και μας φέρνετε ενδεχομένως τον ιό στην πόρτα μας; Οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες είναι εμπύρετοι.

Μας έχετε αφήσει έρμαια χωρίς ιατρούς εδώ και χρόνια και ξαφνικά ενημερωνόμαστε ότι μπορούν να μεταβούν στο νησί ιατροί: Να έρθουν και να κάνουν αυτό που πρέπει: Να περιθάλψουν με αξιοπρέπεια όλον αυτό τον κόσμο και να τον μεταφέρουν με ασθενοφόρα στην ενδοχώρα εάν νοσεί. Οι υπόλοιποι να απελαθούν. Εδώ τι μπορούμε να τους προσφέρουμε; Εάν ισχύσει η 14ήμερη καραντίνα, το χρονικό διάστημα συμπίπτει με την παρέλευση του χρόνου κατά τον οποίο δεν μπορούν να αιτηθούν άσυλο; Είναι τυχαίο; ΔΕΝ είμαστε απάνθρωποι κύριε Πρωθυπουργέ. Από την πρώτη στιγμή τα σπίτια μας άνοιξαν και οι Τζιώτες πρόσφεραν ρουχισμό, σκεπάσματα, νερό. Οι επιχειρήσεις προσφέρουν αφιλοκερδώς α’ ύλες και εστιάτορες μαγειρεύουν. Στα παιδιά, με το κλάμα των οποίων ξυπνήσαμε σήμερα, πήγαν γάλατα και πάνες. Αλλά, κύριε Πρωθυπουργέ ΔΕΝ είμαστε και υπάνθρωποι. ΔΕΝ είμαστε πολίτες β’ διαλογής. Σε αρκετούς τομείς κάνουμε τα ξερά χλωρά λόγω νησιωτικότητας. Ήρθε η ώρα να υπερασπιστούμε όσα με κόπο και προσωπικό αγώνα έχουμε εξασφαλίσει.

ΔΕΝ δεχόμαστε να βρούμε λύση σε ένα πρόβλημα που ΔΕΝ είναι δικό μας. Κύριε Πρωθυπουργέ, ανάμεσα σε όλα όσα σας απασχολήσουν σήμερα, ας είναι και η Τζια.

ΠΗΓΗ

……………………………………………………………………

ΡΟΔΟΣ. ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΑΓΝΩΣΤΟΙ” (ΛΑΘΡΟ;;) ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΜΕΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ” !!!

”Σας θέλω νεκρούς” – «Τζιχαντιστής» στα σύνορα απειλεί να κόψει τον λαιμό των Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ

ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟ; ΑΠΟ ΛΕΣΒΟ ΜΕ 450 Λ-ΑΘΡΟΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΟ ΤΟΥ Π.Ν. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟ ΧΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΠΛΟΙΟ !

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ !!! SOS !!! ΕΙΣΡΟΕΣ Λ-ΑΘΡΟΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ…

Μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει τους Εβρίτες… δολοφόνους, παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς, επειδή κρατούν τα σύνορα

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

…………………………….

ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΕΧΕΙ Μ.Κ.Ο. ΓΙΑ ΤΑ “ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ” ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ε; ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΕ Μ.Κ.Ο. Ο Κ. ΧΑΤΖΙΔΑΚΗΣ, Ο Α. ΑΛΑΒΑΝΟΣ, Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΟΥΝΤΗΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

……………………………………………………………………..

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….