“ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ”. “Global Combact for Migration”. 100ΜΥΡΙΑ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !!! ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://refugeesmigrants.un.org/sites/default/files/180711_final_draft_0.pdf

180711_final_draft_0

…………………………………………..

Α-ΜΕΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ… https://www.e-synews.gr/wp/2018/12/10/a-meros-pagkosmio-symfono-oie-tin-metanasteysi-maroko/?fbclid=IwAR17-XXfjXIlZ9CYyew4MrwOgc99RoMHwWvZLQm2uMh8d1ZCPfO71-wrTMM

…………………………………………………………………………………………………

Eγκρίθηκε το παγκόσμιο σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Το κείμενο αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο μιας τελικής ψηφοφορίας επικύρωσης στις 19 Δεκεμβρίου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών

http://www.kathimerini.com.cy/gr/kosmos/egkrithike-to-pagkosmio-symfono-toy-oie-gia-ti-metanasteysi

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ομαλή και Τακτική Μετανάστευση εγκρίθηκε επισήμως από την Διακυβερνητική Διάσκεψη στο Μαρακές, παρά τις έντονες αντιδράσεις και τις ηχηρές απουσίες από τις ΗΠΑ και πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Το κείμενο αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο μιας τελικής ψηφοφορίας επικύρωσης στις 19 Δεκεμβρίου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

Τις εργασίες της Διάσκεψης άνοιξε ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος χαρακτήρισε το Παγκόσμιο Σύμφωνο «πλατφόρμα συνεργασίας για τη μετανάστευση και όχι συνθήκη» – δηλαδή χωρίς δεσμευτικό χαρακτήρα – και κάλεσε τις περίπου 150 χώρες που συμμετέχουν στη Διάσκεψη «να εργαστούν από κοινού για ένα ασφαλές, με λιγότερο φόβο και περισσότερη ευημερία μέλλον τόσο για τις δικές μας κοινωνίες όσο και για τους μετανάστες ανά τον κόσμο, δηλαδή για όλους μας».

Είναι η πρώτη παγκόσμια συμφωνία των Ηνωμένων Εθνών για μια κοινή προσέγγιση στη διεθνή μετανάστευση και τις προεκτάσεις της, χωρίς δεσμευτική ισχύ και με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία, όπως αναφέρεται στο προσχέδιο του Συμφώνου.

Παρά το γεγονός, ωστόσο, ότι το Σύμφωνο δεν έχει δεσμευτική ισχύ έχει προκαλέσει σειρά αντιδράσεων σε διάφορες χώρες, με κυρίαρχες τις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρέσβης των οποίων στα Ηνωμένα Έθνη, Νίκι Χάλεϊ, είχε πει ότι οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να συμμετάσχουν καθώς οι πολιτικές της χώρας σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό θα πρέπει να καταρτίζονται από τους Αμερικανούς και μόνο απ’ αυτούς.

Στις αμερικανικές αντιδράσεις ήρθαν να προστεθούν κι αυτές από την πλευρά του Ισραήλ, της Αυστραλίας και πολλών ευρωπαϊκών χωρών, που αποφάσισαν να μην λάβουν μέρος στη σύνοδο του Μαρακές, ενώ έντονη ήταν η αντιπαράθεση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και στο Βέλγιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος, Ελβετία, Ουγγαρία, η Πολωνία και η Αυστρία δήλωσαν πως δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» στη σύνοδο. Σλοβενία, Τσεχία, Βουλγαρία, Κροατία είχαν επίσης ανακοινώσει ότι δεν θα υπογράψουν τη συμφωνία.

………………………………………………………………………………………………………………

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ 1111

θεσμοθετήθηκε προ πολλού … (Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006)

ΤΟ ΥΠ.ΕΞ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ !!! ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ !!!

…………………………………..

https://www.protothema.gr/world/article/829105/deutsche-welle-fullorroei-to-sumfono-tou-oie-gia-ti-metanasteusi/

………………………………….

ΦΕΚ 2219 ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 1

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ “ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ “ΚΡΑΤΟΥΣ” !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

…………………………………………

………………………………………………………………………………………….

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ;;; ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ;;; ΕΛΑΤΕ ΩΡΕ ΚΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!

ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ… ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ;;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ !!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ;;;