Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ 27/7/2900 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

13880149_1143614675661085_3312893874251164041_n

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

27-7-2016

ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μεγάλη μου τιμή Συνέλληνες! Καλώς σας βρήκα στην λεβεντογέννα Κρήτη!

Συνέλληνες μου Κρητικοί, ξέρετε ότι όλοι είμαστε Κρήτες! Όλοι είμαστε Πόντιοι, όλοι είμαστε Μακεδόνες, μα όλοι είμαστε Έλληνες. Δεν έχει καμία σημασία το τοπωνύμιο της κάθε περιοχής. Το DNA μας και το αίμα που κυλάει στις φλέβες μας, που κάποιοι στις ημέρες μας, προσπαθούν να μας κάνουν να το ξεχάσουμε και να νομίζουμε ότι είμαστε και ρατσιστές στην χώρα μας, ας το ξεχάσουν αυτοί καλύτερα!

Το Ελλάνιο DNA είναι παντού στο πλανήτη. Οι Κρήτες έχουν μια τεράστια ιστορία. Εγώ, την Κρήτη, την νιώθω σαν σπίτι μου, γιατί ίσως κάποτε ήμουν εδώ στην Κρήτη. Και εσείς εδώ, μην νομίζετε ότι φυτρώσατε. Έχετε ξανάρθει σε πολλές περιοχές, σε όλη την Ελλάδα, που η Ελλάδα είναι όλος ο πλανήτης. Είχατε έρθει ξανά με άλλα χέρια, άλλα πόδια, άρα μην ξεχαστείτε πουθενά! Έχετε ξανάρθει και σίγουρα κάπου έχουμε ξανασυναντηθεί και σήμερα, οι ψυχές μας μιλάνε από μόνες τους και πάλι συναντιόμαστε σε ένα πολύ μεγάλο αγώνα, τώρα που όλοι θέλουν να κάνουν Παγκοσμιοποίηση.

Ποτέ δεν θα κάνουν! Εμείς κάναμε πάντα!

Θυμηθείτε! Είμαστε στα ιερά χώματα της Κρήτης, όπου ο Μίνωας ήταν Παντοκράτορας! Τα αρχαία Κρητικά είναι παντού, στην Αμερική, στην Γερμανία κι όπου σκάβουν αυτά βρίσκουν! Στην Γλασκόβη, στους Κέλτες, αλλά τα θάβουν επιμελώς!

Ποιοι τα θάβουν; Δεν μπορούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε! Έχουμε στις καρδιές μας και στις ψυχές μας όλη αυτή την ενθύμιση που σιγά-σιγά την βρίσκουμε.

ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όπως πρότινος, όλα τα κόμματα οργανωμένα, οι στοές, οι ομάδες, οι αγελοποιήσεις μας έμαθαν ότι έχουμε οικονομικό πρόβλημα. Κι εκεί παρουσιαστήκαμε εμείς. Είχαν στοχεύσει μετά από πολλές πτωχεύσεις την Ελλάδα μας.

Μας έμαθαν ότι η Ελλάδα μας είναι «ψωροκώσταινα»! μας έβριζαν παντού! Σε όλες τις εκκλησίες βρίζουν τον Ελληνισμό και τους τεράστιους αρχαίους μας προγόνους! Ας πιστοποιήσουμε όλοι ότι είμαστε Ελλάνιοι απόγονοι, όλων των Ελλάνιων ιερών Πολεμιστών μιας τεράστιας Παγκόσμιας ιστορίας! Μόνο εμείς οι Έλληνες μπορούμε να το πούμε αυτό!

Γιατί άλλωστε είμαστε περήφανοι εμείς οι Έλληνες; Είμαστε για την γέννα μας! Είμαστε περήφανοι για το DNA μας, είμαστε περήφανοι γιατί ό,τι κατασκευάσαμε, ό,τι φτιάξαμε! Οι άλλοι, οι οποίοι λένε ότι είναι από ζώο, έλεγαν κι εμάς μέχρι χθες «ζώα».

Μέχρι που βγήκα εγώ και είπα: «ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΛΕΥΣΗ ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΣΗ».

Δεν μείναμε ποτέ σε παραπήγματα, διέλυσαν όλες μου τις κατασκευές, όμως δεν μπορούν να κατασκευάσουν τίποτα από ό,τι δικό μου, Ελλάνιο, υπάρχει! Όσοι προσπάθησαν είναι ακόμα στην αριστερή γωνία και δεν έχουν καταλάβει, πώς και με τι Τεχνολογία…γιατί η Τεχνολογία είναι η Τέχνη του Λόγου, δηλαδή του Νου. Δεν είναι η Τεχνοτροπία, όπου σήμερα βλέπετε εσείς ως Τεχνολογία. Αυτό είναι η Τεχνοτροπία που βλέπετε κι όχι η Τεχνολογία. Σε έμαθαν σε συστημικά παράγωγα πλούτου. Έβγαλαν επιστήμονες-οικονομολόγους και όλες τις δήθεν Συστημικές Επιστήμες, αλλά δεν είναι επιστήμες. Μας έπεισαν και εσείς τους πιστέψατε ότι το πρόβλημα είναι οικονομικό κι ότι η Ελλάδα πρέπει να ξαναπτωχεύσει.

Σήμερα λοιπόν ο Έλληνας αφανίζεται και έχουν σχεδιάσει στην Παγκόσμια Ιστορία να αφανίσουν το Έθνος των Ελλήνων.

Εγώ θα αποδείξω λοιπόν ποιο είναι το Έθνος των Ελλήνων για να το θυμηθείτε όλη, στη μεγάλη Παλιγγενεσία που συμβαίνει τώρα παντού στον πλανήτη. Σε όλον τον πλανήτη και σε όλη την Επικράτεια της Ελλάδας έχουμε γραφεία παντού! Πολεμιστές Ελλάνιοι! Ξυπνάει όλος ο Ελληνισμός και η σπίθα και αναζωπυρώνει.

Όλος ο πλανήτης κτύπησε τον Ελληνισμό. Έπαιζαν σε όλα τα κανάλια με τους Εβραίους κυβερνώντες μας, ότι η Ελλάδα προκάλεσε την Παγκόσμια Κρίση.

Τους λέμε λοιπόν ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !

Αφού πρώτα σας το αποδείξουμε! Μας έπεισαν λοιπόν ότι δεν έχουμε χρήματα και θα πρέπει οι Τράπεζες να κλείσουν και ο κόσμος πήδαγε από τα μπαλκόνια. Αυτοκτόνησαν χιλιάδες συνέλληνες μας και μιλάνε με ψευδή νούμερα. Σας λέω ότι υπάρχουν 50.000 αυτόχειρες. Κάθε οικογένεια που έχει έναν αυτόχειρα, αντιστοιχούν άλλοι τρεις πίσω του και πεινάνε πολλά άλλα. Πηδάνε οι άνθρωποι από τα μπαλκόνια, επειδή χρωστάνε; Τελικά ο κόσμος χρωστάει; Μας τελείωσε το χρήμα; Και όλες οι χώρες του κόσμου, γιατί χρωστάνε και πού; Και ποιες είναι οι καλές πολιτικές κι όλες οι ξενόφερτες πολιτικές και ιδεολογίες μαζί με τα παιδιά τους που εντελώς τυχαία είναι όλα αλλογενή! Θέλετε να μου πείτε έναν Έλληνα πολιτικό; Έχω τις αποδείξεις! Δεν υπάρχει κανένας!

Έτσι λοιπόν εμφανίζομαι στο 2012. Και πριν από το 2012, εμφανίστηκα με έναν τεράστιο πλούτο, με ένα τεράστιο «μαχαίρι» που θα κόψει το κεφάλι όλων των Επικυρίαρχων που δολοφόνησαν 4.000.000 Έλληνες στην δικιά μου χώρα την Ιωνία, στην χώρα των Πελασγών κι όχι σε αυτό το μόρφωμα που το λένε Τουρκία, γιατί η Τουρκία ως όνομα το ανακάλυψαν, το 1907 και έγραψαν στα βιβλία και δίδαξαν στα παιδιά μου και φύτεψαν όλους αυτούς τους σπόρους, τους ψεύτικους στην ψυχή τους. Αυτή την χώρα και όλες τις δικές μας χώρες, δεν κάνει να τις ξεχνάμε.

Σκότωσαν λοιπόν 4.000.000 Έλληνες για ένα τεράστιο θησαυρό των Ελλήνων που ήταν όλος στην Τράπεζα Ανατολής. Περίτρανα απέδειξα ότι η Τράπεζα Ανατολής κλάπηκε και με αυτά τα λεφτά, έφτιαξαν την Federal και τη Deutschenbank, έφτιαξαν όλες τις δικές τους χαζάρικες τράπεζες για να επιβουλεύονται τον πλανήτη και τους ανθρώπους.

Ας δείξουμε τον φόρο της Εφορίας που το Ελληνικό Δημόσιο μου βάζει για 8 μετοχές της Ανατολής, 27 δισεκατομμύρια. Όταν ξανάρθει το ΣΔΟΕ στα μαγαζιά σας, να του δείξετε ότι ο Σώρρας χρωστάει 27 δις και να έρθουν να τα πάρουν πρώτα από εμένα και μετά από εσάς! Να το κάνετε, όταν ξανάρθουν! Φεύγουν τρέχοντας! Η συνταγή είναι δοκιμασμένη!

Κύριοι, οι μετοχές κάνουν 678 δισεκατομμύρια η κάθε μία. Το έχω αφήσει λίγο πίσω, αλλά είναι καιρός να αναζωπυρωθεί, γιατί η Τράπεζα Ανατολής θα είναι σε ένα τεράστιο Δικαστήριο σε λίγους μήνες, όπου εκεί το Έθνος των Ελλήνων θα ζητήσει τις ευθύνες της μεγάλης Γενοκτονίας των Ελλήνων που συνεχίζει μέχρι σήμερα με μια Εθνική Τράπεζα. Αυτή δεν έχει χρήματα και λειτουργεί και μέσα της είναι η Τράπεζα Ανατολής που την χρηματοδοτεί και όπως όλα τα σχέδια των επικυρίαρχων ενάντια στους Έλληνες και σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν λοιπόν όλα τα στοιχεία.

Το ανώτατο όργανο τους κράτους μας είναι η Βουλή. Η Βουλή λοιπόν αποφάνθει ότι η κάθε Μετοχή είναι 670 δις και να πληρώσω τους φόρους. Το λέει το ανώτατο όργανο του κράτους! Έχει μεγάλη σημασία, όχι να λέμε, αλλά να αποδεικνύουμε και μετά να δούμε τι θα κάνουμε και μέχρι πού θα φτάσει η αλητεία; Κι αν εμείς θα τους επιτρέψουμε να συνεχίζουν να ασελγούν και να μας δολοφονούν!

Το 2012 ήθελαν να πτωχεύσουν την χώρα μου, αυτή την χώρα που την έχουν πτωχεύσει 6 φορές από το 1841 και μετά. Δεν τους το επέτρεψα με 600 δισεκατομμύρια δολάρια 3Α πιστοποιημένα από την Αμερικανική Κυβέρνηση, αλλά και με Δικαστική απόφαση. Η Δικαστική απόφαση 67650/13 πιστοποιεί επίσημα ότι τα 600 δις είναι πιστοποιημένα σε όλους τους Έλληνες Κυρίαρχους Αυτόχθονες Ιθαγενείς, γιατί ο λογαριασμός είναι της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας, δηλαδή σε όλους εσάς!

Και ο Υπουργός Οικονομικών πιστοποιεί τα λεγόμενα μου, με τεράστιο σεβασμό προς εμένα και προς τον πλούτο. Αφήστε τα παπαγαλάκια να λένε κι όπου τα βρείτε, δείρτε τα άσχημα! Μείνετε στα στοιχεία, γιατί αυτά έχουν αξία. Τέρμα η πίστη! Πιστεύεις όταν δεν γνωρίζεις! Όταν γνωρίσεις, δεν πιστεύεις! Ξέρεις! Αν δεν ξέρεις, μόνο πιστεύεις!

Ενώ τελείωσα με τα 600 δις, έρχεται μετά, ο δικός σας πλούτος. Ο Πλούτος όλων των Ελλήνων που είναι οι Παγκόσμιοι λογαριασμοί από όλες τις Παγκόσμιες Κοινοπραξίες που έχουμε εμείς οι Έλληνες ως Έθνους.

Η μία τελευταία Κοινοπραξία, είναι του Bretton Woods, επίσημα με ΦΕΚ από το Σύνταγμα μας και την Βουλή μας. Κανένας δεν το αμφισβητεί. Όλα αυτά τα ποσά υπογράφονται από όλους αυτούς που κυβέρνησαν και πέρασαν κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε χρόνο το υπογράφει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Οικονομικών και ο Πρέσβης μας του ΟΗΕ, στα Ηνωμένα Έθνη. Υπογράφουν και 17 Παγκοσμιοι Δικαστές, αλλά και ολοι οι Παγκόσμιοι Οίκοι, όπως η Federal Reserve, η Παγκόσμια Τράπεζα. Τα έχουμε αναρτήσει επίσημα και καμία αρχή δεν μπορεί να πει τίποτα.

Ξέρετε τι είναι να έχετε έναν τόσο τεράστιο πλούτο, που δεν τολμάτε ούτε να τον πιστέψετε και είναι όλος δικός σας και να σας παρακαλάμε όλοι οι Έλληνες: «ελάτε να τον πάρουμε όλοι μαζί!» και εσείς να λοιδωρείτε τον δικό σας πλούτο; Πόσο οξύμορο και τρελό μπορεί να είναι αυτό!

Αυτός ο πλούτος είναι για όλους μας και για τον πάρουμε, πρέπει να τον πάρουμε όλοι μαζί! Εκτός αν και η κυβέρνηση και οι κυβερνώντας ήταν δικοί μας, δηλαδή ήταν με το Έθνος μας! αποκαλύφθηκε ότι δεν είναι κανένας για το Έθνος μας. σήμερα σας λέω επίσημα, όποιο κόμμα είναι στην Βουλή, αυτά τα γνωρίζει και άμα δεν τα γνώριζε, του τα έχουμε κοινοποιήσει. Και θα σας αποδείξω πώς. Όλες οι κοινοποιήσεις είναι μπροστά σας.

Σήμερα εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι από το ΚΚΕ, από το ΠΑΣΟΚ, από την Νέα Δημοκρατία, από όλα τα χιλιάδες μορφώματα, κόμματα και ιδεολογίες που μας λιάνισαν τόσα χρόνια. Ή κάνω λάθος; Μόνο χρέος μας έδωσαν.

Άρα, λοιπόν αγαπητοί μου, αντιλαμβάνεστε ότι εκεί μέσα θα μπορούσαν να κάνουν τουλάχιστον μια υπερώτηση και να πούνε: «Ο Ελληνικός λαός αυτή την στιγμή έχει αυτά, ορίστε κύριοι, κατεβάζουμε τα χρήματα του!». Γιατί δεν το έκανε κανένας; Μπορεί κάποιος από εδώ μέσα να μου απαντήσει; Δεν υπάρχει ένα κόμμα στην Βουλή να κατεβάσει αυτά τα χρήματα;

Τώρα θα σας αποδείξω ότι τα κομματα στην Βουλή, συμφωνούν και υπογράφουν να κατεβάζουν από εκεί χρήματα, χωρίς να το ξέρετε εσείς. Μπορούμε να έχουμε τα ΦΕΚ των Τραβηκτικών Δικαιωμάτων; Κοιτάξτε μόνοι σας! Αυτά λέγονται «Τραβηκτικά Δικαιώματα». Είναι σαν να κλέβεις. Αυτά τα χρήματα τραβιούνται με ΦΕΚ από την Βουλή, γιατί η Βουλή δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ΦΕΚ και τραβιούνται από τους δικούς σου λογαριασμούς! Κοιτάξτε χρήματα! Εγώ βρήκα μόνο δυο ΦΕΚ, αλλά πρέπει να είναι 5002 και από εκεί τραβούν χρήματα συνέχεια. Από πού; Αυτοί δεν έχουν! Τραβάνε από τα δικά σου χρήματα, από τον δικό σου πλούτο, αλλά δεν μιλάει κανείς! Δεν κάνει κανείς υπερώτηση. Κάθονται και κάνουν μεταξύ τους λεονταρισμούς, δουλεύοντας και προσβάλλοντας την δική μας νοημοσύνη, δη των Ελλήνων.

Βλέπετε λοιπόν με το ΦΕΚ 315 πήραν 2, 9 δισεκατομμύρια και τα έδωσαν στο ΔΝΤ. Πρέπει να καταλάβετε ότι το ΔΝΤ είναι δικό σας. Εμείς ψηφίζουμε τους εκπροσώπους του ΔΝΤ. Είναι υπάλληλοι μας. δουλεύουν για την μεγάλη Κοινοπραξία που έκαναν 45 χώρες και τώρα είναι 100. Αυτοί είναι δικοί μας υπάλληλοι! Δεν γίνεται υπάλληλος να με δανείζει και παίρνει από τα δικά μου χρήματα που του τα δίνει μυστικά η κυβέρνηση, όποια κυβέρνηση κι αν είναι. Σήμερα λοιπόν κοιτάξτε πόσα χρήματα τραβάνε από τους δικούς σου λογαριασμούς.

Όλες αυτές οι διαπιστώσεις, όλη αυτή η μεγάλη ανάγκη μας έκανε να ξεκινήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, η οποία είναι η ανάγκη η Πολιτική να πάει στον Έλληνα, γιατί η Πολιτική ανήκει στον Έλληνα κι ως πραγματική Δημοκρατία, όπου η Δημοκρατία και ως εφαρμογή και ως θεώρημα είναι μόνο των Ελλήνων και θα εφαρμοστεί στις ημέρες τις δικές μας, γιατί αυτό που έχουν αυτοί δεν είναι Δημοκρατία και θα σας το αποδείξω παρακάτω στην συνάντηση μας.

Θα ήθελα να δείξετε στα ΦΕΚ ότι η Ελληνική Δημοκρατία είναι εταιρεία στην Ουάσιγκτον και στο Βερολίνο, στην Γερμανία! Ακούσατε; Η Ελληνική Δημοκρατία εταιρεία στο Βερολίνο το 2006. Δεν είναι δικά μου έγγραφα αυτά συνέλληνες. Είναι αυτών! Παίζεται ένα πολύ μεγάλο κρυφό παιχνίδι στις πλάτες μας και διαλύουν την οικονομία και τον πλούτο μας και πρέπει να το ξέρετε. Πρέπει να δείτε την αλήθεια και την άλλη μέρα, να οργανωθείτε και να ενωθείτε όσο πιο γρήγορα γίνεται! Πρέπει όλοι να καταλάβετε τι ακριβώς έχει γίνει. Πρέπει να το δείτε με τα μάτια σας. Σε Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Ελλάδα, η Ελληνική Δημοκρατία είναι εταιρεία στο Βερολίνο; Απαντήστε μου τι είναι αυτά τα πράγματα; Απαντήστε μου κάποιος! Μια εταιρεία έχει μέλη! Και εγώ είμαι μέλος στην χώρα μου; Με τι γελοιότητες και με τι δολιότητες έχουμε να κάνουμε; Ιδιωτική εταιρεία η Ελληνική Δημοκρατία; Μέχρι που θα φτάσουν; Εμείς ψηφίσαμε αυτά τα παιδιά για να ξεπουλήσουν και να εξαπατήσουν την χώρα μου με ΦΕΚ και να διαλύσουν την ζωή μου και αυτό το τεράστιο Έθνος, το μοναδικό στον πλανήτη; Γιατί το κάνουν; Είναι θέμα χρημάτων; Είναι θέμα σκοπού; Είναι εχθροί μου και είναι κρυμμένοι εδώ μέσα; Απαντήστε στους εαυτούς σας!

Αφού έχουμε όλα αυτά τα καλούδια και είμαστε μέλη, ενώ ήμουν δούλος και υπήκοος στο ιδιωτικό Βασίλειο του Όθωνα, είναι όλα σε ΦΕΚ. Θα φτάσω στις ημέρες μας όπου έβγαλαν ένα ΦΕΚ, όπου όλοι οι Έλληνες χρωστάνε στην Εφορία, που όλα πάνε στην Εφορία και όλοι χρωστάνε και το κράτος δεν έχει λεφτά. Και πρέπει όλοι να πληρώσουμε στην Εφορία, γιατί το κράτος δεν έχει λεφτά! Πολύ ωραία! Θα σας αποδείξω ότι το κράτος δεν παίρνει φράγκο από την Εφορία! Κοιτάξτε το! Αυτό είναι ΦΕΚ της Εφορίας που πληρώνετε, γιατι θα σας βάλουν φυλακή αν δεν πληρώσετε: «Συνίσταται Ανεξάρτητη Αρχή χωρίς Νομική Προσωπικότητα….» Δηλαδή, τι εννοεί; Τι είναι; Φάντασμα; Δαίμονας; Θεός; Τι είναι; Άρα δεν υπάρχει! « με την επωνυμία «Ανεξάρτητη Αρχή», άρα, δεν είναι, αλλά έχει επωνυμία, «με σκοπό, τον προοσδιορισμό, την βεβαίωση και την είσπραξη φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών εσόδων που άπτονται στο πεδίο των αρμοδιοτήτων της. Η Ανεξάρτητη Αρχή απολαμβάνει λειτουργικής ανεξαρτησίας, οικονομικής και διοικητικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές». Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά; Παίρνει όλο μου τον Εθνικό πλούτο! Ποιος την ελέγχει; Αν διαβάσετε παρακάτω θα φρίξετε. Μπορεί λέει, ο Υπουργός να κάνει κάποιο παράπονο, αλλά δεν μπορεί να πάει πουθενά αλλού. Πρέπει να πάει πάλι στον Διοικητή της Αρχής, όπου αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει! Τι είναι αυτό το φάντασμα ρε παιδιά; Αυτό το φάντασμα με διοικεί;

Είναι ένα ΦΕΚ που πρέπει να το διαβάσετε όλοι και να δείτε τι έχει γίνει. Άρα, το κράτος μου, τα έσοδα που πληρώνετε όλοι δεν πάνε σε εμάς και πρέπει να μάθουμε πού πάνε. Αλλά για να μάθεις πρέπει να πάρεις την χώρα στα χέρια σου, γιατί εδώ μιλάμε για τα άδυτα των αδύτων.

Ας βάλουμε όμως τον κύριο Βαρουφάκη, έναν Υπουργό Οικονομικών τι ακριβώς λέει! (βίντεο με Βαρουφάκη). Λέει κάτι σοβαρό αυτή την φορά.

«Καταρχάς να σας εξηγήσω την έννοια και το τι σημαίνει, όσον αφορά την έλλειψη νομιμότητας στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι ο Υπουργός Οικονομικών έχει την ευθύνη για όλα αυτά τα ζητήματα, έχει την πολιτική ευθύνη απέναντι στην Βουλή για την ασκούμενη πολιτική, αλλά δεν έχει στην δικαιοδοσία τις βασικές Υπηρεσίες, του Υπουργείου Οικονομικών και συγκεκριμένα την Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, η οποία είναι μια ΤΡΟΙΚΑ εν κράτει. Ήταν εντελώς ξένο κομμάτι του Υπουργείου από μένα. Ξέρετε τι σημαίνει! Ουσιαστικά, σημαίνει ότι έχω την πολιτική ευθύνη χωρίς να έχω τον έλεγχο. Αυτό είναι απαράδεκτο!»

ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΦΟΡΟΥΣ;

Άρα με ποια λογική βάζει ΕΝΦΙΑ, με ποια λογική κόβει συντάξεις, με ποια λογική κάνει την Οικονομική Πολιτική της χώρας; Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος οικονομολόγος, δικηγόρος, συνταγματολόγος; Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που μπορεί να μας πει και να μας ενημερώσει;

Καταλαβαίνετε πώς είναι στημένο το τόσο μεγάλο σχέδιο; Είναι ένα τεράστιο σχέδιο το οποίο το αφήνουμε εμείς και τώρα αναρωτιέμαι και ρωτάω κι εσάς: Από όλα τα κόμματα που ψηφίσατε, θέλετε να μου πείτε ότι κανείς δεν ήξερε όλα αυτά; Τα ήξεραν όλοι κι αν όχι όλοι, αυτοί που πρέπει! Και τι έκαναν; Πληρώνονταν για να μην μιλάνε; Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι είναι όλα οργανωμένα; Μπορείτε να μου πείτε τί έχει γίνει στην χώρα μας, στην ζωή μας, στο μέλλον μας, στον στρατό μας, στην ασφάλεια μας, στην παιδεία μας; Ποιος τα κάνει όλα αυτά; Όλοι δεν πληρώνουμε φόρους τόσα χρόνια; Πληρώνουμε όλοι; Ποιος είναι αυτός που δεν πληρώνει μέσα στην χώρα μας; Υπάρχει μια συμμορία, γιατί πρόκειται για συμμορία, γιατί αν ήταν νορμάλ και είχε λίγο σεβασμό στους Έλληνες, στην χώρα που ζουν, δεν θα φερόταν έτσι. Υπάρχει λοιπόν μια συμμορία που άνοιξε το Κ.Ι.Σ, το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο! Το άνοιξε ο Βενιζέλος το 1890 και έχω το ΦΕΚ, δεν μιλάω εγώ, αλλά το ΦΕΚ κι όλοι οι Εβραίοι από τότε είναι αφορόλογητοι. Εσείς πληρώνετε τελωνεία, πληρώνετε ΦΠΑ, πληρώνετε τα πάντα κι αυτοί δεν πληρώνουν τίποτα! Και τελικά, εμείς είμαστε τα κορόιδα και εκεί μέσα έχουν μπει και λυμαίνονται λοιπόν όλη αυτή την διαδικασία. Ποιος; Κι όλα αυτά γίνονται μέσα στην χώρα μας και κανένας Υπουργός δεν είδε τίποτα; Κανέναν κόμμα δεν μίλησε; Κανένας δεν ενοχλείται, αλλά τελικά φταίει ο Έλληνας, ο φορολογούμενος, που δεν πληρώνει φόρους!! Σας δουλεύουν ή δεν σας δουλεύουν μωρέ; Δεν πληρώνουν φόρους 200 χρόνια! Δεν πληρώνουν φόρους ούτε για να μπουν τα εμπορεύματα μέσα. Σας φαίνονται πλούσιοι ε; Ο Εβραίος έχει τα πάντα, ο Εβραίος έχει τα χαρτιά!! Αφού δεν πληρώνει τίποτα και παίρνει και επιδοτήσεις του; Βλέπετε τελικά ότι δεν είναι πλούσιος, αλλά είναι απλά στην συμμορία; Στην χώρα μας γίνονται αυτά; Και μέχρι πότε θα τα αφήνουμε να γίνονται; Και πού είναι οι πολιτικοί μας; Και πού είναι οι Νόμοι που είναι ίσοι των Ελλήνων;

Υπάρχει κάποια άλλη ειδική ομογένεια πουθενά –και γιατί να υπάρχει άλλωστε- να έχει ένα τέτοιο προνόμιο; Για φανταστείτε στην Αμερική που είμαστε 3.000.000 να κάνουμε το Ελληνικό Κεντρικό Συμβούλιο και να είμαστε αφορολόγητοι! Ε; ωραία δεν θα είναι; Κάτι γίνεται κύριοι; Σπρώχνουμε πολύ άδικο και για πολλά χρόνια και κάποιος πρέπει να το σταματήσει! ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ, ΠΟΙΟΣ;

Να συνεχίσω με ένα άλλο αποδεικτικό ακόμα. Όλα αυτά που λέμε είναι τεκμηριωμένα! Θα ήθελα να βγάλετε και την ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΣΙΠΡΑ που είναι καθ’ύλην υπεύθυνος στην χώρα μας. κοιτάξτε πώς απαντάει όταν του στέλνω την Κρατικη Εξουσία, την οποία την έχω από τους Δήμους. Δηλαδή, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!!

Ενημερώνουμε τον Πρωθυπουργό τον Μάη μήνα και η επίσημη απάντηση του είναι εδώ:

Τα συμπεράσματα δικά σας! Από αύριο θα ξέρετε και από την ώρα που θα ξέρετε, θα είσαστε υπεύθυνοι και θα πρέπει να πάρετε θέση για την ζωή σας, για το Έθνος σας, για το μέλλον σας και τα παιδιά σας. Και δεν μπορείς να μου λες «δεν πιστεύω», γιατί εγώ σου δείχνω!!! Κι αυτά είναι δικά σου και αυτά είναι της Κυβέρνησης, κι αυτά είναι ΦΕΚ αδιαμφισβήτητα.

Ενημερώνει εμένα ο Πρωθυπουργός, εμένα που με λένε απατεώνα, εμένα που χλευάζουν και βρίζουν! Θα τα βρούμε όλα στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! Ορίστε κύριοι! Η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού με ενημερώνει ότι λόγω αρμοδιότητας το στέλνει στην Γενική Γραμματεία Εσόδων και με ευχαριστεί βέβαια! Στο φάντασμα δηλαδή, που πριν σας διάβασα που δεν έχει καν Νομική Προσωπικότητα και δεν έχει και έδρα. Και με ενημερώνει ότι στέλνει τον φάκελο για τις διαταγές.

ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΒΑΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΜ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ !

Η Κοινοποίηση που μου κάνει ο άνθρωπος και λέει ότι ο Πρωθυπουργός δηλαδή είναι αναρμόδιος, δεν μπορεί να λύσει το θέμα αμέσως. Θέλει να κερδίσει χρόνο! Γιατί; Έχει χρόνο ο Έλληνας; Τι άλλο να γίνει στην χώρα μας; Τι άλλο;

Μιλάμε ότι αυτοί την στιγμή είναι χιλιάδες οι λαθρομετανάστες που έρχονται και τελικά δεν είναι πρόσφυγες, γιατί οι πρόσφυγες είναι αυτός που είναι προς φυγή, αυτός που τράπηκε σε φυγή, αλλά τελικά 77 χώρες που δεν έχουν πόλεμο, μπαίνουν στην Ελλάδα μας; Αν πάνε στην Βουλγαρία παράνομα θα φάνε 15 χρόνια φυλακή! Στην Ρωσία 20 και στην Κίνα κανείς δεν ξέρει! Απλά πετάνε το κλειδί! Εδώ τι έχει γίνει ρε παιδιά; Τι έγινε στην χώρα μας; Ποιος και γιατί διαλύει την χώρα μας; δηλαδή, μαζί με όλη αυτή την κρίση, με 2.000.000 άνεργους και μισθούς στα 400 ευρώ, χρειαζόμασταν άλλα 10.000.000 λαθρομετανάστες κι εγώ είμαι ρατσιστής; Εγώ είμαι ρατσιστής που στην χώρα μου μπαίνει όποιος θέλει χωρίς στοιχεία, χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι; Και χωρίς αυτό να έχει αποφασιστεί! Ποια συνθήκη το λέει αυτό; Απλά, βάζουν το ισλάμ μέσα, για να μας ματώσει. Το έχουν ξανακάνει στο παρελθόν! Άλλες 4 φορές έχει μπει το Ισλάμ στην Ευρώπη και το έσφαξε. Αλλά το είχαν καλέσει οι ρασοφόροι από το Βατικανό. Θυμηθείτε, σταυροφορίες στο Ισλάμ και οι άνθρωποι σκοτώνονταν στον ίδιο θεό, στο ίδιο σόι! Στο εβραιοσόι!! Μέχρι πότε θα πιανόμαστε κορόιδα; Τι δεν καταλαβαίνετε; Στην Θράκη το στήνουν! Το έχουν έτοιμο! Αφού δεν έπεσες μέχρι τώρα…. Έχει μεγάλη σημασία συνέλληνα να καταλάβεις, τι μας κάνουν!

Σήμερα λοιπόν στήσαμε την τεράστια Ελλήνων Συνέλευσις. Μαζεύτηκαν ψυχές και παλικάρια από όλη την Ελλάδα με ένα Δημοκρατικό καταστατικό, το οποίο δηλώνει στις Δημοκρατικές θέσεις μέσα στον κάθε Δημοτικό Οργανισμό, γιατί ο Δήμος είναι η Δημοκρατία. Το «Κρατείν τω Δήμω» είναι στον Δήμο. Αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία την οποία ποτέ δεν είχαμε! Την χάσαμε πριν 2.500 χρόνια. Ας κάνουν ότι ο 4ος αιώνας είναι της Δημοκρατίας! Τον χάσαμε! Δεν είναι ο 4ος αιώνας της Δημοκρατίας, γιατί ο Περικλής ήταν τύραννος! Από τότε το έχουμε χάσει!

Σήμερα λοιπόν είναι η ώρα να εγκαθιδρυθεί και η παλιγγενεσία να ξαναβρει όλη την διαδικασία.

Στην μεγάλη Ιδρυτική Διακήρυξη που καταθέσαμε μαζί με τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ, όπου πιστοποιήθηκε και εγκρίθηκε από τον Άρειο Πάγο, πριν από τις εκλογές το 2015 τον Σεπτέμβρη μήνα. Έχουμε μια Διακήρυξη που αξίζει να την δείτε! Ζητάμε πίσω όλα τα δικαιώματα, σε όλον τον πλανήτη, όλα μας τα πνευματικά δικαίωματα που δεν πληρώθηκαν ποτέ. Έκτισαν πάνω σε μένα, ποδοπάτησαν εμένα, έσπασαν όλα μου τα Ελληνικά, έκρυψαν την Γραμματεία μου, το 98% είναι κρυμμένα σε εβραϊκά μοναστήρια σε μια μεγάλη χαζάρικη διαδικασία να διαλύσουν τον Ελληνισμό, γιατί αυτόν κυνηγάνε! Μου αλλοίωσαν την γλώσσα, μου τα έφτιαξαν μικρά, αυτά τα τεράστια σχήματα της γλώσσας μου και αυτό το 2% που άφησαν έξω το παραφράσανε και σήμερα, σκοτωνόμαστε τι είπε ο κάθε σοφός, ενώ δεν έχουμε το πραγματικό πρωτότυπο του σοφού! Το έχουν αυτοί και μας το μετέφρασαν με ένα μεγάλο στόχο και δολιότητα να μας δημιουργούν το χάος και να σκοτωνόμαστε μέσα στην Νόηση της γλώσσας μας.

Όλα αυτά πρέπει να τα πάρουμε πίσω. Όλα αυτά είναι τα δίκαια και τα δικά μου. Στην Διακήρυξη μας καταγγέλλουμε όλα τα Βασιλικά Δικαιώματα. Βασιλιάδες σε αυτό τον πλανήτη, δεν έχει δικαίωμα να είναι άλλος, εκτός από Έλληνα. Ψάξτε το να μάθετε! Όλοι οι άλλοι είναι κομπογιαννίτες. Είπα ότι η βασίλισσα είναι ρήγισσα, γιατί πήρε τον Έλληνα τον Φίλιππο. Ή ο Χουάν Κάρλος επειδή πήρε την Ελληνίδα Βασίλισσα που ανάθεμα αν είναι βασίλισσα. Ακόμα είπα ότι οι Έλληνες δεν ψηφίζουν έναν από τον σύνολο για βασιλιά. Είναι η αναγνώριση αυτού που έχει την Βάση του Ήλιου.

Ο Φίλιππος ήταν ο τελευταίος μας βασιλιάς και μάλιστα ο Α’, αν το θέλετε, στη μεγάλη συγκέντρωση που είχε γίνει στην Κόρινθο, όπως είναι στημένα τα βασιλικά δικαιώματα και τα Παγκόσμια Ταμεία είναι μόνο τα δικά μας κι όλοι οι άλλοι είναι δολοφόνοι από την μία και πλαστογράφοι από την άλλη, μη έχοντας κανένα σκήπτρο και καμία σφραγίδα και άλλωστε, δεν μπορούν να την έχουν!

Η απόδειξη αυτου είναι στα Παγκόσμια Ταμεία! Όλοι μιλάνε για Ηνωμένα Έθνη, όταν υπογράφουν όμως τα Παγκόσμια Ταμεία και τους Παγκόσμιους λογαριασμούς, γιατί υπογράφουν ONE NATION; Έχει σημασία να το δείτε, όταν πιστοποιούνται όλα τα οικονομικά στοιχεία των χωρών, γιατί δεν είσαστε μόνο εσείς που έχετε. Όλες οι χώρες έχουν αποθεματικά, έτσι όπως έστησαν την οικονομία και σήμερα μαζί με σένα, αυτό το μεγάλο πύον σπάει και για τις άλλες χώρες. Και η Ιταλία θα σπάσει, κι αυτή έχει τα δικά της κεφάλαια. Και η Γερμανία και η Ισπανία και η Ρωσία και ο κόσμος θα καταλάβει και θα γίνει ένα ντόμινο στον πλανήτη, για αυτό κρατάμε Θερμοπύλες και πιέζουν τόσο πολύ την Ελλάδα και να την λιώσουν, αλλά και τώρα που είμαστε εμείς μας πιέζουν όλοι και δεν υπάρχει ένα σωματείο, ούτε μια λέσχη, ούτε ένα κόμμα, ούτε ένα δόγμα που να είναι μαζί μας! Και είναι όλα απέναντι μας!

ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !

Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί υπογράφουν ONE NATION; ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΟΣ. Ακόμα και στις γραφές των ζώων που λένε ότι είμαστε από τον πίθηκο κι ότι σιγά-σιγά σηκωθήκαμε και τα αδερφάκια μας είναι στα δέντρα, ενώ εμείς έχουμε ΕΛΕΥΣΗ, ακόμα και εκείνοι σε έλεγαν Εθνικό. ΈΘΝΟΣ σε αποκαλούσε το άλλο DNA. Εσένα έλεγε Εθνικό!

ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΟΗΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Δεν απαντάτε ε;

ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΟΠΛΑ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΨΗΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΙ!

Άρα Συνέλληνες μου η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η δική σου Συνέλευση. Εμείς έχουμε Έλευση θα συναντηθούμε, θα μάθουμε ποιοι είμαστε και πάρουμε στα χέρια μας το Παρόν. Είναι μεγάλη ανάγκη να πάρεις γρήγορα την χώρα σου, θα πάρεις στα χέρια σου το παρελθόν που σου κρύβουν και όταν θα τα έχεις και τα δύο, θα χαράξεις το μέλλον, γιατί αλλιώς το μέλλον, δεν μπορείς να το χαράξεις. Θα πάρεις τον Πλούτο και κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι για να κτίσεις την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι με ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ!

ΟΙ Αξίες και οι Αρχές είναι αυτές που θα βγαίνουν οι Νόμοι. Σήμερα, οι Νόμοι βγαίνουν στην χώρα με τις αγέλες και τις ομάδες των ανθρώπων και σύμφωνα με τα συμφέροντα και τα σχέδια δυνάστευσης και κατοχής που σήμερα σου επιβάλλουν.

Αύριο οι Νόμοι μας λοιπόν θα βγαίνουν Νομοτελειακά, μέσα από 33 Πρωτόκολλα. Διαβάστε τα! Μπείτε στα γραφεία σας. Κοιτάξτε παντού! Είναι όλα γραμμένα και πιστοποιημένα! Διαβάστε τα και κοιτάξτε καλά πώς μπορεί να φτιαχτεί και να εγκαθιδρυθεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που μόνο με αυτήν θα ανελιχθούμε και δεν θα μπορέσει ποτέ κανένας να μας κάνει κακό. Αλλά και η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν θα μπορέσει ποτέ να παράξει κακό, παρά μόνο ανέλιξη, σε ένα πραγματικό περιβάλλον Αρμονίας, Ελλάνιο. Το έχουμε ξανακάνει! Θα θυμηθείτε σιγά-σιγά. Αυτό που μένει μόνο είναι η Ένωση σας!

Αυτοί φοβούνται! Μας έμαθαν την ατομικότητα, μιας διαίρεσαν σε ομάδες ποδοσφαιρικές, κομματικές, δογματικές, σε λέσχες και καφενεία και μάθατε ότι κάπου πρέπει να ανήκετε!

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ !

Θέλω να σας δείξω τους Πολεμιστές που είναι στην Κρήτη. Έχει σημασία, τα παλικάρια, πολεμιστές, Ελλάνιες ψυχές που ενώνονται, που δεν γνωρίζονται, αλλά αναγνωρίζονται! Και θυμούνται! Μπορούν να έρθουν επάνω οι Πρόεδροι των Ε.ΣΥ της Κρήτης, για να γνωριστούν με όλη την Κρήτη;

Εδώ είναι τα Παλικάρια, η μεγάλη Οικογένεια και ας καταλάβετε όλοι ότι «Οικογένεια είναι ο Οίκος του Γένους». Η Οικογένεια δεν είναι τα παιδιά σας! Το Γένος είμαστε εμείς! Και εμείς είμαστε όλοι μαζί! Εγώ είμαι το Γένος σας και εσείς είσαστε το δικό μου!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ !

Όμως η Ένωση είναι μεγάλη και στην Κρήτη έχουν έρθει παιδιά από όλη την Ελλάδα, από την Κοζάνη, από την Θεσσαλία, από την Μακεδονία, από την Αθήνα, από την Πελοπόννησο! Να ανέβουν πάνω τα παλικάρια που βοήθησαν σε αυτή την εκδήλωση και έχουν κάνει 60 ομιλίες σε όλη την Κρήτη!

Συστρατεύονται οι πάντες! Η Θράκη, η Κύπρος και αν ξεχάσω και κάποιον, ας το αναγγείλλει μόνος του. Η Καβάλα! Είναι μεγάλη τιμή μου αυτές τις ώρες. Όλα αυτά τα παλικάρια είναι Ορκισμένα κι όχι μόνο αυτοί, αλλά 15.000 Ορκισμένοι σε όλον τον κόσμο, στην Απελευθέρωση της Ελλάδας, της Ιερής μας Μητέρας, της Μητέρας των Μητέρων Ελλάς! Θα είμαστε εδώ μέχρι να την πάρουμε και να πάρουμε τα Δίκαια και τα Δικά μας!

Περιμένω τόσα πολλά από τα παλικάρια της Κρήτης! Στηρίζομαι στην Κρήτη και ξέρω ότι έχει μεγάλες δυνάμεις! Έχει αποθέματα ψυχής! Δεν ξεχνάει η Κρήτη! Κοιμάται, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να ξυπνήσει, για αυτό κι αυτή την ώρα, ήρθε σε μια Μεγάλη Συγκέντρωση, Ιούλιο μήνα που κανείς δεν θα τολμούσε! Αλλά κοιτάξτε μωρέ…Κοιτάξτε την Ένωση όλων των Ψυχών σε όλη την Ελλάδα. Παλικάρια Κρητικοί θα ήθελα αυτή την ώρα να απαγγελθεί η Ελλάνια αφετηρία μας, η αφετηρία που ενωνόμαστε όλοι οι Έλληνες!

ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΚΟ ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ, ΕΝΑΝ ΣΚΟΠΟ, ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ! Ας διαβαστεί λοιπόν! Είναι ένας Ιερός Όρκος που είναι η αρχή του Αγώνα μας! Ας σηκωθείτε όλοι όρθιοι!

(Ανάγνωση του Ελλάνιου Όρκου του Πολεμιστή)

…………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Αφήστε μια απάντηση