Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ VICE ΤΗΣ Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” 16/1/2901

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Η Διευθύνουσα Συμβούλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» Απαντά στις Ερωτήσεις του VICE για την Οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα

Απόσπασμα [ … Βίκυ Χαραλάμπους: «Ουδέποτε ο Ο.Η.Ε. ή ο Παπούλιας ή η τράπεζα της Ελλάδος, έχουν νομίμως διαψεύσει την επικύρωση η οποία φαίνεται στο Δημόσιο και επικυρωμένο έγγραφο του ισολογισμού των Κληρονομικών Κεφαλαίων και των Καταπιστευματικών Λογαριασμών του 2007 !
Παγκοσμίως Υπογράφουν για Το Έθνος και τα Κράτη:- ο Εκάστοτε Κύριος Εκπρόσωπος Δηλ. ο Πρόεδρος, ο Υπ. Οικονομικών και ο Πρέσβης στον Ο.Η.Ε., καθώς και επικυρώνουν, πέραν των τοπικών Υπευθύνων, όλα τα Κράτη Μέλη, η Επιτροπή των 300 και 48 άλλοι Διεθνείς Φορείς, μερικοί εκ των οποίων είναι: o Παγκόσμιος Φύλακας – Ελεγκτής C3 – AM – 01 Q- World Custodian, 17 Ανώτατοι Δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, 16 Δικαστές του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης, η Παγκόσμια Τράπεζα, η FED, η B.I.S. , η F.A.T.F. , η Η.Π.Α. , η Ε.Ε. , η Ε.Κ.Τ. , το Βατικανό, το ΔΝΤ, το IFC και πολλοί άλλοι. Και πάλι όλα τα ανωτέρω αποδεικνύονται μόνο εκ δημοσίων εγγράφων δια τα οποία δεν χωρεί ανταπόδειξη με αντέγγραφα ή με μάρτυρες (αρχή εγγράφου αποδείξεως)»…..
Είναι υποχρέωση όλων εσάς των μέσων μαζικής ενημέρωσης, να σταματήσετε να αναμεταδίδετε εικασίες, σενάρια, φαντασίες και να τις παρουσιάζετε ως είδηση. Κάτι τέτοιο δεν προάγει το έργο της Δημοσιογραφίας αλλά αντιθέτως αυτό μειώνεται σε απλό κουτσομπολίστικο επίπεδο άνευ ουσίας που προσβάλλει τη νοημοσύνη του αναγνώστη σας.
Σας καλούμε, όλους εσάς, να μελετήσετε την Ουσία, να υπερασπιστείτε την Αλήθεια, να προβείτε σε πραγματική έρευνα βάσει μη αμφισβητούμενων αποδείξεων, βασιζόμενοι μόνο επί λογικής βάσεως.
Χρειάζεται σοβαρότητα και δη υπευθυνότητα από όλους όσους εκφέρουν δημόσιο λόγο. Σας καλούμε όποτε εσείς αποφασίσετε να σας παραθέσουμε τα πραγματικά δεδομένα και να στοιχειοθετηθεί εμπεριστατωμένη έρευνα, επί θεμάτων που κανείς μέχρι πρότινος δεν είχε το θάρρος να υπερασπιστεί σε δημόσιο λόγο.
Άλλωστε έχει προταθεί επίσημα από τον Πολιτικό Φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» να κληθεί ο Κος Σώρρας ο ίδιος στη ολομέλεια της Βουλής και μετά από την κοινοβουλευτική διαδικασία να αποφασισθεί (με Φ.Ε.Κ) να δοθεί εντολή στην ΤΤΕ, να εκτελεστεί η εκταμίευση ενώπιον του Λαού!
Να είστε και εσείς παρόντες για να το καταγράφετε το συμβάν και εάν και εφόσον κατ’ υπαιτιότητα του ιδίου δεν επιτευχτεί, τότε ο ίδιος να παραιτηθεί και να προσαχθεί στη δικαιοσύνη.
Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να δικαστούν όλοι οι Κρατικοί Λειτουργοί και της ΤΤΕ – εντολοδόχοι μας, για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας, της Γενοκτονίας, της Σύστασης Εγκληματικής Οργάνωσης, της Ανθρωποκτονίας από Πρόθεση, της Απάτης, της Εκβίασης κ.ο.κ.
Και αυτό πρέπει να το απαιτήσει σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός, μηδενός εξαιρουμένου!». …] 

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑΝΣΙ ΓΕΩΡΓΟΣΣΟΠΟΥΛΟΥ: Αρχή εγγράφου αποδείξεως ( Άρθρο 393 Κ.Πολ.Δ. ). Τι λέτε να μιλήσουμε και λίγο νομικά ; Κύριοι του καθεστώτος…

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΥΣ: ΤΣΙΠΡΑ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ: ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, CIA, ΔΝΤ, ΤΡΟΪΚΑ, ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΒΟΥΛΗΣ 27/3/2899(2015) !

…………………………………………………..

Αφήστε μια απάντηση