“ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ” ΥΠ.ΟΙΚ. ΦΕΥΓΕΙ Η Lazard ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ η Rothschild

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

rothschild-gr

Οι Τραπεζίτες Ρότσιλντ, το νεοσύστατο Κράτος και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος…

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι… νέος στρατηγικός σύμβουλος για την ελληνική κυβέρνηση αναλαμβάνει, η Rothschild στη θέση της Lazard .

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ! ΟΙ ROTHSCHILD’S ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ “ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ” … Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

H LAZARD που «έτρεξε» το PSI επί Παπανδρέου και Παπαδήμα, αναλαμβάνει σύμβουλος του Γ. Βαρουφ άκη

ΔΩΔΕΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

ΛΑΖΑΡΝΤ

https://en.wikipedia.org/wiki/Lazard
https://en.wikipedia.org/wiki/Lazard
http://www.atikacapital.com/
http://www.atikacapital.com/

Ο Putin, Η Central Bank of Russia (CBR) ΤΟΥ Rothschild, ΚΑΙ ΟΙ Russian Godfathers

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ «Το ΟΧΙ είναι ΝΑΙ σε συμφωνία» ! ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΤΩΡΑ 12 δις… ΑΛΛΙΩΣ ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. !

……………………………………………

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

7 ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ «ΜΕΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ( «Θεσμοί» και κυβέρνηση ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!

Αφήστε μια απάντηση