Αυγ 112014
 

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..

[ International Bill of Exchange . [ IBOE ] . No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / . UCC DOCUMENT , Nos . 2000422643063 ]

………………………………………………………………………………………………………….

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ

… ΝΟΜΙΚΟΙ … ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ …ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ… ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ… ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ … ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

ΑΚΟΜΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ . . Η ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ , ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΝΩΝ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ…….
….. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!………..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ..!!!! ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ..
……….. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥΡ
ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΞ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ … ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡ …. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ .. ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ
………Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής…… ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ της Εθνικής μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ………………. και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ …. ΧΡΥΣΟ … ΑΚΙΝΗΤΑ ….. ΜΕΤΡΗΤΑ .. ΒΟΥΝΑ .. ΠΕΔΙΑΔΕΣ … ΠΑΡΑΛΙΕΣ …. ΥΠΕΔΑΦΟΣ …. ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ . ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΛΠ που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ 
ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ … ΑΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ – ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ [ ΠΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ . ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ ΔΛΔ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ …ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ .. ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ … ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΜΑΣ ] ΖΗΤΑΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΩΣ ΚΗΔΕΜΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΑΚΕΡΑΙΟΥΣ [ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ] ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ….. ΠΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ …..

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΝ 20o ΑΙΩΝΑ ΜΕ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΘΥΜΑΤΑ.

…………………………………………………………………………………………..

ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… ΕΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ Henry Morgenthau τον νεώτερο ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ BRETTON WOODS !!! ΕΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΟ «ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΚΑΙ Η «ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ», Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ… «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ». 

[ Ο Henry Morgenthau ο νεώτερος, επικεφαλής της αντιπροσωπείας των ΗΠΑ ανοίγει τη Νομισματική και Οικονομική Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών στο Bretton Woods του New Hampshire. Τοποθεσία: Bretton Woods New Hampshire. Ημερομηνία: 1944. ]

ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ BRETTON WOODS (ΙΔΡΥΣΗ Δ.Ν.Τ. – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ), B.I.S. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΤΟ ΦΕΚ 315/27-12-1945 ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 1587 ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΕΝΡΥ ΜΟΡΓΚΕΝΘΑΟΥ ΣΕ… ΕΡΡΙΚΟ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ Υιόν !!!

BRETTON WOODS MORGENTHAU σελ 1587

ΕΝΩ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 1621 ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… HENRY MORGENTHAU Jr. 

BRETTON WOOUDS MORGENTHAU σελ 1621

……………………………………………………………….

ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ

ΕΔΩ… Ο «ΑΡΜΕΝΗΣ» ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΥ «ΑΓΟΡΑΖΕΙ» ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Raoul Wallenberg ΛΕΕΙ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΣΤΟΝ Robert Morgenthau, γιο του Henry Morgenthau του νεώτερου και εγγονού του Henry Morgenthau του πρεσβύτερου, που ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στην Οθωμανική Αυτοκρατορία κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο… ΟΜΩΣ Ο ΧΕΝΡΥ ΜΟΡΓΚΕΝΘΑΟΥ Ο πρεσβύτερος ΤΟ 1923 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !!! ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ  ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!!…….

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΜΟΡΓΚΕΝΘΑΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ ΤΟ 1866 ΑΠΟ ΤΟ… Baden ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!! ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΑΟΥΛ ΒΑΛΛΕΝΜΠΕΡΓΚ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Benedikt family … ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Baden ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ !!! 

RAOUL WALLENBERG 1

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ Baden ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΠΗΔΗΣΑΝ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ… Morgenthau family… Benedikt family… Rothschild family… Baruch family…  

ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ… ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ Baden ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ…

ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΝ ΤΟ… Κ.Ι.Σ. !!!

charlesrothschild

Ρότσιλντ – Εθνική Τράπεζα και «Ελληνικό» Κράτος.

ΠΛΑΣΤΑ ΦΕΚ και Κ.Ι.Σ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ …

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ;…

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 200 ΕΤΩΝ

ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ; ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ! Τ.Χ.Σ. ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ Rothschild ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ; 

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΟΣΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ- ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ . ΔΕΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΩΡΑ

Προτείνουμε:

  10 Σχόλια to “BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ”

  1. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΝΟΙΑ…ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΣΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΔΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ…ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!!…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ…ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ..

  2. ΓΙΑΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ 11-08-2014….ΖΗΤΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

  3. ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ; ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ!

  4. ΚΥΡΙΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ 11-08-14 ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ.ΜΕΤΑ ΕΣΒΗΣΘΕΙ.ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙς…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ………………ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ………………ΓΙΑΤΙ…………ΤΙ ….ΠΟΙΟΝ….ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ…..ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥς……………..Η ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…….ΜΙΑ ΑΦΕΛΗΣ ΑΠΟΡΙΑ.

  5. ΚΥΡΙΕ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ 11-08-14 ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ.ΜΕΤΑ ΕΣΒΗΣΘΕΙ.ΡΩΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙς…..ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ………………ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ………………ΓΙΑΤΙ…………ΤΙ ….ΠΟΙΟΝ….ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ…..ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥς……………..Η ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ…….ΜΙΑ ΑΦΕΛΗΣ ΑΠΟΡΙΑ.

  6. ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ Α-ΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ;.. ΕΠΙ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΔΕΣΜΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Η Α-ΛΗΘΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΛΟΥΧΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ… ΟΜΩΣ, ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ;… ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ… ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ… ΕΡΡΩΣΟ

...