ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (Πάτρα 11/10/2899 , απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

12112213_1719151798313953_3891197046505542911_n

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΡΑ 11/10/2899

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ( αποσπασματικά μερικές , από το αναμενόμενο πρόγραμμα ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ )

Βασίλης Θεοδωρόπουλος : Είναι μεγάλη τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσά σας σε αυτόν τον αγώνα που κάνουμε για την ελευθερία της πατρίδος μας.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την διακήρυξή μας και το καταστατικό της ίδρυσης του φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 • Το κείμενο της διακήρυξης είναι ένα πολύ καταγγελτικό κείμενο, θα έλεγα είναι αυστηρά καταγγελτικό κείμενο. Ουσιαστικά παρουσιάζει το πολιτικό καθεστώς ότι είναι παραχαράκτες, ότι είναι καταχραστές και ότι είναι φονείς και το αποδεικνύουμε αυτό, γιατί οποιαδήποτε καταστροφή υπήρξε στο Ελληνικό κράτος έχει προέλθει από το πολιτικό καθεστώς της κομματοκρατίας.
 • Μικρασιατική καταστροφή, εμφύλιος πόλεμος, πτωχεύσεις της Ελλάδος, μόνο από το πολιτικό καθεστώς. Πραγματικά αυτό το κείμενο είναι στα χέρια του Αρείου Πάγου και του Υπουργείου Εσωτερικών και ξέρουμε πολύ καλά τη θέση μας.
 • Και επειδή αυτοί οι οποίοι είναι οι κομματικοί αρχηγοί έχουν υπηρετήσει άλλα συμφέροντα, θυμάστε επί εποχής Όθωνος, υπήρχανε συμμορίες, που αυτές οι συμμορίες ήταν υποκινούμενες από πράκτορες ξένων δυνάμεων.
 • Αυτές οι συμμορίες γίνανε πολιτικά κόμματα επί Όθωνα, γι’ αυτό και εξυπηρέτησαν πάντα συμφέροντα ξένων κέντρων, δεν υπήρχε κανένα φιλελληνικό κόμμα.
 • Τα κόμματα από τότε ήταν φιλοαγγλικά, φιλογαλλικά, φιλορωσικά, αλλά όχι φιλελληνικά. Γιατί σήμερα τι είναι, είναι φιλελληνικά; Για δέστε τι γίνεται.
 • Και βάσει αυτών των κομμάτων έχει γίνει παραχάραξη, έχει γίνει κατάχρηση των Ελληνικών κληρονομικών δικαιωμάτων.

Γι’ αυτό οι καταγγελίες φεύγουν από τον Ελληνικό χώρο και καταγγέλλουμε τις γενοκτονίες και τις δολοφονίες, τις καταστροφές και τις λεηλασίες που έγιναν εις βάρος των Ελλήνων ιθαγενών σε οποιδήποτε μέρος του πλανήτη γαία, προκειμένου να οικειοποιηθούν τα κληρονομικά δίκαια και δικαιώματά μας, οι παραχαράκτες, καταχραστές, ανθέλληνες φονείς.

Και καταγγέλλουμε και κάτι ακόμα που είναι πάρα πολύ σοβαρό, κάθε βασιλική ιδιότητα οποιουδήποτε, εφ’ όσον δεν ανήκει γενεαλογικά στο έθνος των Ελλήνων, είναι πλαστή και είναι καθαρά εγκληματικό προϊόν παραχάραξης, κλοπής και εκμετάλλευσης των κληρονομικών δικαίων και δικαιωμάτων μας. Το βασιλικό δικαίωμα είναι μόνο Ελληνικό!

Και καταλήγουμε στην διακήρυξη, όλες οι καταγγελίες περιλαμβάνουν όλο το πολιτικό κατεστημένο γιατί για το μόνο που ενδιαφέρεται και μπορεί να μιλήσει είναι για το χρέος προς τις αγορές και τους τραπεζίτες. Χρέος ανύπαρκτο, τεχνικά δομημένο για την λεηλασία όχι μόνο των περιουσιών μας αλλά και των ψυχών μας.

Για όλα τα ανωτέρω, ως πολίτες της Ελληνικής δημοκρατίας επειδή έτσι κι αλλιώς όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται επ΄ ονόματί μας επικαλούμαστε τα συνταγματικά δικαιώματά μας και αποκηρύσσουμε όλα τα πολιτικά κόμματα. Γιατί δεν εκπροσωπούν εμάς, ούτε τα συμφέροντά μας ούτε τα δικαιώματά μας και αποφασίζουμε και προχωρούμε στην δημιουργία φορέα του Ελληνικού Έθνους με την ονομασία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Έτσι δημιουργήθηκε η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Και έχουμε επισυνάψει τον άξονα που θα υπάρχει και θα λειτουργεί η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με τις 12 αξίες, με τις 18 αρχές και τους 3 πολιτειακούς νόμους, για να ξέρουνε ποιοι είμαστε, να ξέρουνε τι πρόκειται να κάνουμε, να γνωρίσουνε ακριβώς το στίγμα μας.

Αυτή η διακήρυξη είναι ένα ιστορικό ντοκουμέντο, είναι αυτή η οποία θα υπάρχει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Και αυτή η διακήρυξη θα μεταφραστεί και θα πάει στον οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για να γνωστοποιήσουμε ότι εμείς οι Έλληνες, οι αυτόχθονες, ξέρουμε τα δικαιώματά μας και πολύ σύντομα θα τα διεκδικήσουμε.

Και θα πάει και αλλού… Θα πάει και σε άλλους που δεν θα ήθελαν με τίποτα να γίνει αυτό που γίνεται τώρα. Θα πάει και στο Βατικανό, να καταλάβουνε ότι ερχόμαστε.

Και επειδή έχουμε ήδη αναγγείλει τις αρχές και τις αξίες μας και τους νόμους μας, πρέπει να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο για να καταλάβουμε τι σημαίνει Ελλήνων Πολιτεία, τι σημαίνει ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Και προχωρούμε στην προγραμματική μας διακήρυξη, προχωρούμε στις προγραμματικές δηλώσεις. Θα μου επιτρέψετε σήμερα να κάνω μία αναφορά σε αυτές, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά να δώσω το πνεύμα και το περιβάλλον που θα υπάρχει σε αυτό το πρόγραμμα.

 • Κατ΄ αρχήν το πρόγραμμα αυτό είναι βασισμένο πάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα και πάνω σε αυτό που έχουμε ως κληρονομικό δικαίωμα, στα παγκόσμια ταμεία και στις 23 συνθήκες που η Ελλάδα έχει πάρει μέρος και έχει παγκόσμια δικαιώματα.
 • Ήδη υπάρχουνε 2,3 τρις τα οποία είναι προγραμματισμένα να κατέβουν για την Ελληνική Δημοκρατία, από το Παγκόσμιο Ταμείο Αλληλεγγύης της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης. Ξέρουμε λοιπόν ότι όλα αυτά υπάρχουν και θα μπορέσουμε να δείξουμε σε όποιον θέλει όλες τις αποδείξεις περί της ύπαρξής των. Βάσει λοιπόν όλων αυτών θα ανοικοδομήσουμε την πολιτεία μας.

Η ΒΟΥΛΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ 

Προτού όμως από όλα αυτά, έχουμε να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα στην χώρα μας.

 • Έτσι λοιπόν η βουλή την επόμενη ημέρα ξεκινάει και ξεκινάει με μία επιτροπή ελέγχου η οποία θα βασίζεται σε παγκοσμίως αποδεκτούς εμπειρογνώμονες για δούμε πιο είναι το Ελληνικό χρέος. Μια επιτροπή ελέγχου του δημόσιου Ελληνικού χρέους.
 • Και μία επιτροπή η οποία θα ελέγξει αυτούς που διαχειρίστηκαν δημόσιο Ελληνικό χρήμα.
 • Και θα κάνουμε επίσης μία επιτροπή η οποία θα ελέγξει όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, να δούμε τι έχει γίνει με αυτά, να δούμε τα αποθεματικά τους πού έχουνε πάει και οι συντάξεις σήμερα έχουνε μηδενιστεί.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ , Τ.Χ.Σ. , Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ… “ΕΥΑΓΩΝ” ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ !

 • Και θα προχωρήσουμε και σε
 • έλεγχο των τραπεζικών ιδρυμάτων για να δούμε τις συγχωνεύσεις που έγιναν, γιατί έγιναν, να δούμε τα κεφάλαια των κεφαλαιοποιήσεων και των ανακεφαλαιοποιήσεων, που πήγαν.
 • Να δούμε τι έχει γίνει με το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ,
 • με το Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. και να δούμε όλες τις συμβάσεις που έχουν γίνει αν είναι νόμιμες ,
 • πως γίνεται τα κανάλια σήμερα ενώ χρωστούν τόσα πολλά να παίρνουνε ακόμα δάνεια, τι γίνεται. Και να κάνουμε έναν πολύ καλό διαχειριστικό έλεγχο.
 • Να δούμε αυτά τα «ευαγή» ιδρύματα τι έχουνε κάνει στο Ελληνικό κράτος.

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ.

 • ΙΔΡΥΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ. Και θα προχωρήσουμε αμέσως σε επιτροπές κατάρτισης νομοσχεδίων οι οποίες θα καλούνται εντός δέκα ημερών να φέρουνε το νομοσχέδιο. Και το πρώτο νομοσχέδιο είναι για την ίδρυση ενός καθαρά Ελληνικού πιστωτικού ιδρύματος.
 • ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ. Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίου για την εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων από το πιστωτικό αυτό ίδρυμα. Κάτω από προϋποθέσεις και μόνο μέσα στον άξονα των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων. Δεν πρόκειται αυτοί που καταχράστηκαν μέσω των τραπεζικών συστημάτων δάνεια και έχουν βλάψει το Ελληνικό δημόσιο να τους χαριστούμε, θα τα πληρώσουν αυτοί… Και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι.
 • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Θα γίνει κατάρτιση νομοσχεδίου για την διαγραφή χρεών των Ελλήνων από το δημόσιο, το οποίο και αυτό θα βρίσκεται μέσα στον άξονα των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων.
 • ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ. Θα γίνει κατάρτιση νομοσχεδίου για την διαγραφή των χρεών σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία με βάση τον άξονα των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων. Όσοι καταχράστηκαν και όσοι έχουνε παίξει μέσα στο σύστημα αυτό δεν πρόκειται να τους χαριστούμε.
 • ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ. Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίου ακύρωσης μνημονίου και δανειακών συμβάσεων.
 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ / ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ. Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίων ελέγχου για διαπλοκή και πελατειακών σχέσεων όλων των συμβάσεων μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου με κράτη, με ιδιώτες.

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

 • ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Και ξεκινάμε με κοινοβουλευτικές ομάδες οι οποίες θα ασχοληθούνε για την κατάρτιση ενός συντάγματος το οποίο να διασφαλίζει τον Έλληνα πολίτη και την Ελλήνων Πολιτεία.

ΠΑΙΔΕΙΑ

 • Για την Παιδεία, θα αλλάξουν τελείως τα πράγματα. Η Παιδεία είναι εκεί που στηρίζεται μία πολιτεία. Και όταν λέμε Παιδεία, περιλαμβάνει και την σωματική και την πνευματική και την ψυχική οικοδόμηση ενός ατόμου. Και αυτό είναι χρέος της Πολιτείας και θα το κάνει η Πολιτεία. Δεν θα έχει μόνο την υποχρέωση της μάθησης στο παιδί, θα έχει υποχρέωση να «χτίσει» έναν πολίτη ο οποίος σωματικά, πνευματικά και ψυχικά θα είναι άριστα υγιής. Αυτό το αναλαμβάνει η Ελλήνων Πολιτεία με την παιδεία της.
 • Το Ελληνόπουλο στο σχολείο θα έχει την δυνατότητα να εκφράσει και να εκτελέσει όλη την δημιουργική φαντασία του. Θα προτρέπεται να έχει την κρίση και την διάθεση την δημιουργική που έχει κάθε νέο παιδί. Και θα του δίνεται η ευκαιρία μέσα εκεί να αθλείται σε όποιο άθλημα θέλει και θα μπορεί να κάνει οποιαδήποτε δραστηριότητα, απασχολία θέλει να κάνει, είτε μουσική, είτε χειροτεχνία, είτε ο,τιδήποτε.
 • Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουνε σχολικές εγκαταστάσεις άρτια εξοπλισμένες, με εργαστήρια, με γυμναστήρια, οτιδήποτε χρειάζεται γι αυτό τον λόγο. Και επίσης θα δοθεί ένα πρόγραμμα παιδείας και μάθησης όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για οποιασδήποτε ηλικίας Έλληνα πολίτη χρειαστεί. Θα υπάρχουνε πανεπιστήμια ελεύθερα, σε ιδανικούς τόπους για να μπορεί ο οποιοσδήποτε Έλληνας να μαθαίνει αυτό που θέλει και να προοδεύει δημιουργικά.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικά με την φορολογική πολιτική, που είναι ένα θέμα που μας καίει όλους, δεν θα ήθελα να πω πολλά, θα αφήσω να ανακοινωθούνε όταν δημοσιευθεί το πρόγραμμα. Θα ήθελα μόνο να διαβάσω ορισμένα όπως:

 • Ότι η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη, θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα πολεοδομημένης περιοχής.
 • Η Ελλήνων Πολιτεία, με σεβασμό προς άπαντα πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη μέρα που θα αναλάβει, θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην κοσμοθέαση. 
 • Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη, ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φαινομενικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή.
 • Ο,τιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται εξ αρχής σύμφωνα με την νομοθεσία.
 • Για τις μητέρες που αναθρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρης ασφαλιστική κάλυψη.
 • Από την πρώτη ημέρα που θα καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο γόνο η πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως τα έξοδα της εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του γόνου.
 • Η πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες της μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν πάλι στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής λόγω της μητρότητας.
 • Είναι υποχρέωσή μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία.
 • Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Και θα ήθελαν να πω ακόμη ένα πολύ κρίσιμο θέμα για την ιθαγένεια. Διαβάζω ένα τμήμα από το πρόγραμμά μας:

 • Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς.
 • Για όσους δεν είναι Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο, η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό.
 • Ισονομία, ισοκρατία, ισοπολιτεία, που σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα ιθαγενή πολίτη.
 • Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχο σχέση με την πολιτεία από τον Έλληνα ιθαγενή πολίτη.
 • Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα όπως κοινότητες αλλοεθνών να είναι μέσα στην πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.

Η πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ΄ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η πολιτεία δεν σέβεται τον εαυτό της δεν μπορεί να απαιτεί σεβασμό από τους πολίτες. Παράγει άδικο, εργαζόμενη για την ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των πολιτών.

 • Η πολιτεία δεν ξεχωρίζει τους πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το δόγμα και το χρώμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα.
 • Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση, δηλαδή από το αίμα, δηλαδή από το DNA.
 • Έτσι η ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται, γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης.
 • Η Ελλήνων Πολιτεία θα θεωρεί τους Έλληνες ιθαγενείς όσους θα έχουν το DNA το Ελληνικό.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

 • Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοσή μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας , εφ’ όσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την κοσμοθέασή μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό στα δρώμενά μας.

ΥΓΕΙΑ

Θα πω και για την υγεία.

 • Η υγεία είναι ένα πολύτιμο αγαθό το οποίο κάθε πολιτεία η οποία σέβεται τον εαυτό της πρέπει να το αποδίδει στους πολίτες.
 • ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ. Η υγεία θα παρέχεται στους πολίτες δωρεάν από την πολιτεία.
 • Και για να καταλάβουμε τι σημαίνει υγεία πρέπει να ξεφύγουμε σήμερα από το εμπορευματοποιημένο αυτό καθεστώς μεταξύ φαρμακοποιίας, φαρμακοβιομηχανίας και νοσοκομείων και να πάμε στις δικές μας, τις Ελλάνιες μεθόδους ίασης.
 • Θα αναβιώσουν όλες οι εναλλακτικές ιατρικές ιάσεως οι οποίες περιγράφονται στον Όμηρο ( βοτανοθεραπείες ) και θα αναβιώσουμε σαν θεραπευτήρια τα «Ασκληπιεία», τα οποία σήμερα μόνοι τους αποδέχονται και παραδέχονται ότι είναι τα μόνα που μπορούν να ακουμπήσουνε όπου η επιστήμη δεν μπορεί να εισχωρήσει.
 • Η υγεία είναι ένα προνόμιο που η Ελλήνων Πολιτεία θα το δώσει σε όλους τους πολίτες με ισονομία.

ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

 • Για την τρίτη ηλικία. Σήμερα το καθεστώς σκοτώνει την τρίτη ηλικία.
 • Η τρίτη ηλικία θα περάσει σε ένα άλλο στάδιο γιατί είναι αυτή η οποία έχει παράξει και είναι αυτή που έχει αποκτήσει σοφία και αυτή η σοφία πρέπει να αποδοθεί στις επόμενες γενιές.
 • Και πρέπει να τιμάται και να τιμηθεί η τρίτη ηλικία.
 • Πραγματικά η Ελλήνων πολιτεία έχει προβλέψειδεν χρειάζεται να πω που είναι στοχοποιημένα ορισμένα μέρη που είναι χτισμένανα φιλοξενούνται σε ένα περιβάλλον το οποίο θα είναι ιδανικό, θα μπορούν να δραστηριοποιούνται σε ό,τι θέλουν και θα μπορούνε να έχουν ο,τιδήποτε στη διάθεσή τους για να μεταφέρουνε την γνώση και την σοφία στις επόμενες γενιές.
 • Η τιμή που θα παράσχει η πολιτεία στην τρίτη ηλικία είναι αυτό που ουσιαστικά είναι νομοτέλεια να γίνει.

ΑΓΡΟΤΕΣ

 • Θα πω και κάτι για τους αγρότες. Πρόγραμμά μας είναι το 60% της παραγωγής της πρωτογενούς της γεωργικής θα καλύπτει τις ανάγκες του κράτους μας και
 • δεν θα εξάγεται καμία πρωτογενής, πρώτη ύλη.
 • Θα εξάγονται μόνο μεταποιημένα προϊόντα.

Αυτά είναι μερικά από τα δείγματα του προγράμματος της Ελλήνων Πολιτείας.

Σήμερα ζούμε στις αντι-αξίες, σήμερα ζούμε στο σύστημα των αντι-αξιών. Βλέπουμε ότι όλα αυτά τα οποία είπαμε φαίνονται τόσο μακρινά και τόσο ιδανικά… είναι δίπλα μας, είναι αύριο, είμαστε ΕΜΕΙΣ. Αρκεί να το καταλάβουμε, τα έχουμε όλα, το μόνο που μένει είναι η συνένωσή μας. Τα αποκτούμε αμέσως!

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Αυτό που έλειπε μέχρι τώρα ήταν ο φορέας, για να μπούμε μέσα στην διαδικασία. Τον έχουμε και αυτόν τώρα, δεν μας λείπει τίποτα.

 • Μετά το συνέδριό μας που θα γίνει εντός των επομένων ημερών,
 • είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πατρίδα μας και
 • η πατρίδα μας θα πάρει την θέση την παγκόσμια που της ανήκει,
 • όταν πραγματικά οι κυβερνήτες θα είναι Έλληνες,
 • θα έχουν Ελληνικό DNA.

Ας ενωθούμε λοιπόν, μπορούμε πολύ γρήγορα να κάνουμε αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Ευχαριστώ.

………………………….

Απομαγνητοφώνηση: Αλεξάνδρα Τσίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης

ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

 

Αφήστε μια απάντηση