EI END ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA (ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ) ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ & ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

10513430_1507048172862708_7920543149046285746_nΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA (ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ) 
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ & ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ
(…..δεν το έχουν κάνει μόνο στον πλανήτη γαία το έχουν κάνει σε πάρα πολλούς πλανήτες!)

Τι προσπαθεί να κάνει η Νέα τάξη πραγμάτων , να εξαφανίσει το ανθρώπινο γένος. Φανταστείτε ότι μπορεί να είναι κυρίαρχοι εάν έχουνε 1 δις ρομπότ σε 50 χρόνια να τους κάνουν όλες τις δουλειές τους τι χρειάζονται εσένα και εμένα ; Δεν μας χρειάζονται, άρα επεξεργάζονται σε βάθος χρόνου την εξαφάνιση του ανθρώπινου γένους και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη.
Κάτι το οποίο το έχουν κάνει επανηλημένως σε άλλους πλανήτες. Ο Άρης παραδείγματος χάριν είναι το πλησιέστερο θύμα αυτών των συμπαντικών θα έλεγα τρομοκρατών. Είναι συμπαντικοί τρομοκράτες αυτοί, δεν το έχουν κάνει μόνο στον πλανήτη γαία το έχουν κάνει σε πάρα πολλούς πλανήτες. Και από την άλλη μεριά τώρα έχουμε την δύναμη, το σπέρμα, το πνεύμα των Ελλήνων το οποίο αντιστέκεται σε αυτήν την λαίλαπα.
Αυτή την στιγμή συμφέρει τον Ελληνισμό χωρίς να χάσει την ταυτότητα και το όραμά του να συνεργαστεί με αυτούς που θέλουν να επαναφέρουν την κανονική ροή των πραγμάτων όσον αφορά τα χρηματοοικονομικά. 
Να δώσω λοιπόν ένα μήνυμα στην Νέα τάξη πραγμάτων από τις εμπειρίες μου των περασμένων 3 εβδομάδων. Να μην τολμήσουν να φανταστούν ότι θα έχουν σαν συνομιλητή από την άλλη μεριά οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον Αρτέμη Σώρρα. Γιατί εάν επεξεργάζονται τέτοιο σχέδιο, λέω εάν, να είναι σίγουροι ότι ο πλανήτης δεν θα επιβιώσει. Θα γίνουν τέτοιες καταστροφές που ο κατακλυσμός του Δευκαλίωνα ή του Νώε θα είναι παιχνίδι μπροστά.
Θυμίζω μόνο τον πλανήτη Τιαμάτ, Φαέθων. Τι ακριβώς έγινε στον Τιαμάτ ; και θυμάστε ότι οι μασονικές στοές το έχουν ακριβώς απέναντι από την πόρτα, πάντα να τους υπενθυμίζει ότι δεν μπορούν να περάσουν ορισμένα όρια.
Στέλνουμε λοιπόν ένα μήνυμα σε όλες τις μασονικές στοές, στους Ιλουμινάτι, σε όλα τα μεγάλα παιδιά. Μην ξεπεράσετε τα όρια τα οποία έφεραν τον Τιαμάτ στην θέση που βρίσκεται. Ξέρετε ότι ο Τιαμάτ δηλαδή ο Φαέθων, τον χτύπησε, λέει, ο ήλιος, ο Απόλλων έγινε κομμάτια και έπεσε στον Ηριδανό ποταμό. Οι συμβολισμοί παραπέμπουν στην ζώνη των αστεροειδών που βρίσκετε μεταξύ του Άρη και του Δία. Αυτοί οι αστεροειδείς οι οποίοι περιφέρονται γύρω από τον ήλιο ακριβώς με την ίδια ταχύτητα που περιφερόταν ο Τιαμάτ, αυτό ήταν αποτέλεσμα μίας άλλης διένεξης. Επομένως καλό θα ήταν αυτοί που σκέπτονται αλλιώς να θυμόνται πάντα τι ακριβώς συνέβη στον πλανήτη Τιαμάτ και όλες οι στοές ας σκεφτούνε για ποιο λόγο έχουν Ελληνικά σύμβολα σαν δικά τους σύμβολα. Δεν εξευμενίζεται ο Ελληνισμός επειδή έχετε τον διαβήτη και το τρίγωνο σαν σήμα σας ή το Πυθαγόρειο Θεώρημα. Η αποστασία πρέπει να τελειώσει. Θα έρθει η ώρα της. Αυτή την στιγμή πρέπει να σταματήσει η κατηφόρα να μπούμε σε μία ισορροπία και όσον αφορά την επαναφορά του Ελληνισμού αυτό θα είναι το δεύτερο σκέλος της προσπάθειας. Αυτή την στιγμή λοιπόν έχει μεγάλη σημασία στο χρηματοοικονομικό όσο και να μπλοκάρετε τον Σώρρα και όσο και να μπλοκάρετε τα resources, δηλαδή τας περιουσιακή στοιχεία τα οποία διαχειρίζεστε, δεν θα μπορέσετε εντέλει να κάνετε αυτό το οποίο επιθυμείτε. Να είστε απόλυτα σίγουροι ότι ήλθε το πλήρωμα του χρόνου. Δεν είναι μακριά ο χρόνος. Όπως βλέπετε εμείς ούτε απειλούμε κανέναν, ούτε εκδικούμεθα κανέναν. Όπως όμως ο Θέογνης κοιτάει τον Ζήνα στα μάτια και του λέει «θαυμάζω σε φίλε Ζευς», το ίδιο λοιπόν πρέπει και εμείς. Να κοιτάξουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους πούμε ότι υπάρχει κάτι που ονομάζεται Δικαιοσύνη και το οποίο είναι υπέρτατον αγαθόν. Τι σημαίνει ; η Δικαιοσύνη εφαρμόζεται και ανάμεσα στις θείες δυνάμεις. Επομένως να θυμόνται πάντα ότι δεν είναι η μετριοπάθεια την οποία δεικνύουμε, δεν είναι αδυναμία, είναι δύναμις διότι ξέρουν πολύ καλά ότι εάν δεν είναι μετριοπαθείς θα υπάρξει ο απόλυτος Αρμαγεδών όπως τον λένε αυτοί. 

ΕΙ – Ε.Ν.D. ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 18.7.2014 ART FM RADIO CYPRUS

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ Ei-End Μνημοσυνη

Ετικέτα:

Αφήστε μια απάντηση