Δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου: “Κύριοι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης… Αν όπως ισχυρίζεστε η προχθεσινή Συμφωνία Ε.Ε και Πρωθυπουργεύοντος Αλ. Τσίπρα θεωρείτε ότι ήταν προϊόν εκβιασμού , τότε βάσει της Συνθήκης της Βιέννης αυτή πρέπει να ακυρωθεί , ως προϊόν οικονομικής απειλής…”

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΝΑΝΣΙ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥNanci Georgossopoulou Κύριοι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης , ας μην κοροιδευόμαστε τούτη την ύστατη για το Έθνος μας στιγμή…..

Αν όπως ισχυρίζεστε η προχθεσινή Συμφωνία Ε.Ε και Πρωθυπουργεύοντος Αλ. Τσίπρα θεωρείτε ότι ήταν προϊόν εκβιασμού , τότε βάσει της Συνθήκης της Βιέννης αυτή πρέπει να ακυρωθεί , ως προϊόν οικονομικής απειλής…..

Άλλωστε , δεν αντιλαμβάνομαι πώς είναι δυνατόν ενώ και με βάσει τα πρώτα πορίσματα του δημοσιονομικού ελέγχου που υπό την αιγίδα της δικής σας Κυβέρνησης διενεργείται , αφού διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον το 70% του φερόμενου ως σημερινού δημοσίου χρέους που βαρύνει την χώρα μας είναι επαχθές και επονείδιστο , δεν ζητήσατε στις διαπραγματεύσεις της προηγούμενης Κυριακής (12ης Ιουλίου 2015) την διαγραφή αυτού του κομματιού του χρέους μας , αλλά αντιθέτως η δική μας πλευρά εσιώπησε , αποδεχόμενη καθ’ ολοκληρίαν τις προτάσεις των εταίρων…..

Κύριοι , της Συγκυβέρνησης , ας μην γελιόμαστε πια…..
Τα μέτρα (φορολογικά , αναδιάρθρωσης του δημόσιου τομέα κλπ) στα οποία συμφωνήσατε , με μαθηματική ακρίβεια ”δεν βγαίνουν” , ενώ αντιθέτως οδηγούν με γεωμετρική πρόοδο στην σκλαβιά τουλάχιστον τρείς επόμενες γενιές Ελλήνων….
Η εκχώρηση δε πόρων και πλουτοπαραγωγικών μας πηγών του ΤΑΙΠΕΔ , έναντι εγγυήσεως ύψους 50 δις είναι παντελώς άκυρη , παράνομη , δεν προβλέπεται ούτε από το Σύνταγμα της Ελλάδος , αλλά ούτε και από καμμία Διεθνή Συνθήκη. 
Καμμία Κυβέρνηση και Καμμία Βουλή με όποια πλειοψηφία κι αν ψηφίσει την εκχώρηση των περιουσιακών στοιχείων του ΤΑΙΠΕΔ στο ιδιωτικό fund του οποίου προίσταται όπως μαθαίνουμε ο Χερ Σόιμπλε , δεν έχει το δικαίωμα να επικυρώσει ένα τέτοιο ηθικό και νομικό όνειδος ……

Η Δημόσια Περιουσία κάθε Χώρας και οι πλουτοπαραγωγικές της πηγές δεν υποθηκεύονται , δεν εκχωρούνται , δεν μεταβιβάζονται , εξ αιτίας οιουδήποτε λόγου και δι’ οιανδήποτε αιτίαν…. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η εκχώρηση γίνεται υπό το Κράτος της Οικονομικής Απειλής για ένα απαχθές και επονείδιστο Χρέος , ήτοι για ένα καθαρά ιδιωτικό χρέος που με παρανομίες μεταβαπτίσθηκε σε Δημόσιο , καταδικάζοντας έναν ολόκληρο Λαό στην αναξιοπρέπεια και την αέναη σκλαβιά…..

Κύριοι Βουλευτές της Συγκυβέρνησης , αν πραγματικά θέλετε να πιστέψουμε τις αγαθές σας προθέσεις και την προαίρεσή σας να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα του Λαού που σας εμπιστεύτηκε την διαχείριση της εξουσίας , οφείλετε να μην νομιμοποιήσετε με την ψήφο σας την παράδοση μιας ολόκληρης χώρας κι ενός λαού εις χείρας των σκοτεινών ιδιωτικών τραπεζικών συμφερόντων που κρύβονται πίσω από τους θεσμούς των εταίρων μας στην ΈΈ.

Αν δεν το πράξετε , σύντομα θα βρείτε απέναντί σας τους Ενωμένους , Ενεργούς , Ελεύθερους Έλληνες Πολίτες αυτής της χώρας με κάθε νόμιμο μέσο…….

Πρώτα ο Λαός , πρώτα ο Άνθρωπος και μετά το όποιο χρέος και δη το επαχθές και επονείδιστο χρέος που δημιουργήθηκε από την εγκληματική συναυτουργία πολιτικών και ιδιωτών τραπεζιτών !!!!!!!!!!!!!!!

Καλό έρεβος στους σκοτεινούς εργάτες της σκλαβιάς των λαών , όπου κι αν βρίσκονται , από όποια θέση κι αν ”εργάζονται”….

Καλή Λευτεριά , Παίδες Ελλήνων !!!!!!!!!!!!!!

…. Και τώρα που βλέπουμε τα πράγματα λίγο πιο καθαρά ας αντιληφθούμε ότι εν τέλει δεν έχει υπογράψει τίποτε ακόμη το Τσιπρόπαιδο …. Θα φέρει τα όσα πρότειναν οι τοκογλύφοι εταίροι μας προς ψήφιση στη Βουλή για να περάσουν υποτίθεται απ’ την εθνική μας αντιπροσωπεία…. Αν ψηφίσουν πίσω ξανά στο Eurogroup για νέο συμβούλιο …. Γι’ αυτό δεν ανοίγουν ακόμη τις τράπεζες …. Ρε Έλληνες μας δουλεύουν ψιλό γαζί ….. Θελουν να μας εξαντλήσουν εντελώς ψυχολογικά …. Αυτό το γαϊτανάκι θα το συνεχίσουν και τις επόμενες ημέρες με την συναίνεση του αναξιομνημόνευτου Πρωθυπουργεύοντα μέχρι να παραδώσει σε κυβέρνηση εθνικής ενότητας κι αυτή να μας “φορέσει” με την υπογραφή της τα όποια επώδυνα μέτρα !!!

Ξυπνήστε χωριανοί !!!!!!
Λύκοι μέσα στο μαντρί !!!!!

…………………………………………….

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ

Wir fordern die Rückkehr aller griechischen Altertümer in den Museen von Europa gefunden

Wir benötigen alle Europäer, die griechischen Worte aus ihren Sprachen zu entfernen.

Wir fordern alle Europäer zu uns, um ihre Zivilisation auf der Grundlage unserer Kultur zahlen Urheberrecht.

…………………………………………………..ΕΛΛΗΝΕΣ-ΑΙΩΝΙΟΙ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ-ΤΟΥ-ΦΩΤΟΣ

Αφήστε μια απάντηση