EUROGROUP. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Ο… ΜΠΑΡΟΥΦ (ΑΚΗΣ) ΚΙ Ο ΑΛΕΞ (ΗΣ)… ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΞΕΛ ΣΙΠΡΑτσιπρας-σοροςVaroufakis sorosΒΑΡΟΥΦ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ Ο… ΜΠΑΡΟΥΦ (ΑΚΗΣ) ΚΙ Ο ΑΛΕΞ (ΗΣ)… ΜΠΛΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΙΚΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ… ΣΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ… Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ…

[6μηνη τεχνική παράταση του τρέχοντος προγράμματος]…[ενός [τετράμηνου] ενδιάμεσου προγράμματος]

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΓΙΑΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ… ΓΙΑΝΑΚΗΣ !!! 

…………………………………………………………………

Το έγγραφο που… απέρριψε η ελληνική κυβέρνηση…

B9-5NzPCYAEtyDf«Το Eurogroup τονίζει την εκτίμησή του για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες προσαρμογής που έγιναν από την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες το Eurogroup και οι θεσμοί ενεπλάκησαν σε έναν έντονο διάλογο με τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

Οι ελληνικές αρχές έχουν εκφράσει την ισχυρή δέσμευσή τους σε μια ευρύτερη και βαθύτερη διαδικασία μεταρρυθμίσεων που στοχεύουν σε ανεξίτηλα βελτιούμενες προοπτικές ανάπτυξης και απασχόλησης (με την ενδυνάμωση της κοινωνικής δικαιοσύνης) και τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού τομέα.

Ειδικότερα οι ελληνικές αρχές δεσμεύονται στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό, για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής, καθώς και για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της δημόσιας διοίκησης.

Την ίδια ώρα, οι ελληνικές αρχές επανέλαβαν την κατηγορηματική δέσμευσή τους να τιμήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους απέναντι στους πιστωτές τους. Οι ελληνικές αρχές θα κάνουν την καλύτερη δυνατή χρήση της συνεχιζόμενης παρεχόμενης τεχνικής βοήθειας.

Οι ελληνικές αρχές κατέστησαν σαφές ότι σκοπεύουν να ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης. Σκοπεύουμε να κάνουμε την καλύτερη χρήση της υπάρχουσας ευελιξίας, όπως αυτή έχει οικοδομηθεί στο παρόν πρόγραμμα.

Οι ελληνικές αρχές εξέφρασαν την σταθερή τους δέσμευση να απέχουν από κάθε μονομερή δράση ή ενέργεια και θα εργαστούν σε στενή συμφωνία με τους Ευρωπαίους και διεθνείς εταίρους, ιδιαίτερα στον τομέα της φορολογικής πολιτικής, των ιδιωτικοποιήσεων, των μεταρρυθμίσεων της αγοράς εργασίας, στον οικονομικό τομέα και στο συνταξιοδοτικό.

Οι ελληνικές αρχές δεσμεύθηκαν να διασφαλίσουν τα απαραίτητα δημοσιονομικά πλεονάσματα και χρηματοδοτήσεις, προκειμένου να εγγυηθούν τη βιωσιμότητα του χρέους, σε ευθεία γραμμή με τους στόχους που συμφωνήθηκαν το  Νοέμβριο του 2012 στη σχετική ανακοίνωση του Eurogroup. Επιπλέον, κάθε νέο μέτρο θα πρέπει να χρηματοδοτείται και να μη θέτει σε κίνδυνο την οικονομική σταθερότητα.

Σε αυτή τη βάση, οι ελληνικές αρχές εξέφρασαν την πρόθεσή τους να ζητήσουν 6μηνη τεχνική παράταση του τρέχοντος προγράμματος, σαν ένα μεταβατικό βήμα. Αυτό θα γεφυρώσει τον χρόνο προκειμένου οι ελληνικές αρχές και το Eurogroup να εργαστούν σε μια νεότερη (follow-up) συμφωνία.

Συμφωνήσαμε επίσης ότι το ΔΝΤ θα συνεχίσει να διαδραματίζει το ρόλο του στη νέα συμφωνία. Το Eurogroup διάκειται θετικά σε ένα τέτοιο αίτημα των ελληνικών αρχών.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε επαρκή στήριξη στην Ελλάδα μέχρι να αποκαταστήσει την πλήρη πρόσβασή της στις αγορές, αρκεί να τιμά τις δεσμεύσεις της μέσα στο συμφωνηθέν πλαίσιο».

……………………………………………………………

Το σχέδιο Μοσκοβισί το οποίο ο Γ. Βαρουφ άκης δήλωσε πως… ευχαρίστως θα προσυπέγραφε !!!

B-AGt9fIYAIRDHF«Προσχέδιο 15 Φεβρουαρίου – κλείσιμο εργασιών
Σήμερα το Eurogroup εκτίμησε την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα με βάση τον εντατικό διάλογο μεταξύ της νέας ελληνικής κυβέρνησης και των θεσμών
Οι ελληνικές αρχές έχουν εκφράσει την δέσμευσή τους σε μια ευρύτερη, κοινωνικά δίκαιη και πιο ενισχυμένη διαδικασία μεταρρυθμίσεων που έχει στόχο την ανθεκτική βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης.

Συγκεκριμένα, η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύεται να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που ήδη έχουν κατά πολύ καθυστερήσει για την αντιμετώπιση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής και την βελτίωση της δημόσιας διοίκησης. Ανακοίνωσε την πρόθεσή της να προβεί σε άμεσες ενέργειες για να εξασφαλίσει ένα πιο δίκαιο και πιο αποτελεσματικό φορολογικό σύστημα και να περιορίσει την ανθρωπιστική κρίση.

Θα εξασφαλίσει πως όλα τα νέα μέτρα δεν θα αντιστρέφουν υπάρχουσες δεσμεύσεις και πως θα είναι πλήρως χρηματοδοτημένα.

Θα αποφύγει μονομερείς ενέργειες και θα εργαστεί σε στενή συμφωνία με τους Ευρωπαίους και  τους διεθνείς εταίρους της.

Η Ελλάδα θα σεβαστεί πλήρως τις δεσμεύσεις της προς τους εταίρους για να διασφαλίσει υγιή και βιώσιμα δημοσιονομικά μεγέθη, επιτυγχάνοντας και διατηρώντας ευμεγέθη πρωτογενή πλεονάσματα.

Το εφικτό της επίτευξης του δημοσιονομικού στόχου για το 2015 θα εξεταστεί υπό το φως των εξελισσόμενων  οικονομικών περιστάσεων.

Μέτρα για τη μείωση του φόρτου του χρέους και για την επίτευξη περαιτέρω αξιόπιστης και βιώσιμης μείωσης του λόγου χρέους προς ΑΕΠ της Ελλάδας θα πρέπει να εξετασθούν στη βάση των δεσμεύσεων του Eurogroup τον Νοέμβριο του 2012.

Ταυτόχρονα οι ελληνικές αρχές επανέλαβαν την ανεπιφύλακτη δέσμευσή τους σχετικά με τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις προς όλους τους δανειστές τους.

Τα παραπάνω αποτελούν την βάση για μια επέκταση του τρέχοντος προγράμματος, που θα μπορούσε να πάρει την μορφή ενός [τετράμηνου] ενδιάμεσου προγράμματος, ως μεταβατικό στάδιο προς ένα νέο συμβόλαιο ανάπτυξης για την Ελλάδα που θα συζητηθεί και θα καταλήξει μέσα σε αυτήν την περίοδο

Όταν θεωρηθεί χρήσιμο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα παράσχει τεχνική βοήθεια προς την Ελλάδα για να ενισχύσει και να επιταχύνει την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων

Το Eurogroup προσκαλεί τους θεσμούς να καταλήξουν την τεχνική τους δουλειά με τις Ελληνικές αρχές, συμπεριλαμβανομένων και της επισήμανσης των ενδιάμεσων χρηματοδοτικών αναγκών, των τρόπων κάλυψής τους και των κατάλληλων προϋποθέσεων. Οι θεσμοί θα υποβάλουν αναφορά στο Eurogroup μέχρι τις [21] Φεβρουαρίου».

( ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ )

………………………………………………………..

Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…

Basilis Drosos ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΣΥΡΙΖΑ” ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΨΗ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΡΟΪΔΟ ΠΛΗΡΩΝΕ”!!!!!!

Βαρουφ άκης: Δεν θα σκίσουμε το προηγούμενο πρόγραμμα

Γιάνης Βαρουφ άκης: «Δεν το ξέρατε; Είμαι εβραίος…»

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ: ομόλογα στο διηνεκές (που δεν θα έχουν, δηλαδή, ημερομηνία λήξης)!!!! ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ;;;

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ: Δεν ζητάμε «κούρεμα» χρέους. Τσακαλώτος «πάγος» σε μέτρα με δημοσιονομικό κόστος. Δραγασάκης στον Σάλλα: «βελούδινες αλλαγές» !!!

H LAZARD που «έτρεξε» το PSI επί Παπανδρέου και Παπαδήμα, αναλαμβάνει σύμβουλος του Γ. Βαρουφ άκη

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΣΟΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ… “ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ” ;;; ΟΧΙ Ε;… ΔΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ… ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ, ΕΒΡΑΙΟΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ… ΑΓΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΧΩΡΩΝ!!!

ΚΑΙ… ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ… ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ… ΚΗΠΟΣ… ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΕΡΑ…

Charlie Hebdo. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ(ΠΑΡΙΣΙ), ΕΝΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ!!!

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

«ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ». ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ;

Αφήστε μια απάντηση