ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ: Δεν ζητάμε «κούρεμα» χρέους. Τσακαλώτος «πάγος» σε μέτρα με δημοσιονομικό κόστος. Δραγασάκης στον Σάλλα: “βελούδινες αλλαγές” !!!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !!! ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ !!! ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΦΟΥ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ !!!

Βαρουφάκης στους FT: Δεν ζητάμε «κούρεμα» χρέους

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το χρέος εξηγεί ο Yπουργός Οικονομικών σε συνέντευξή του στους Financial Times. Δεν θα ζητήσουμε κούρεμα, δηλώνει.

Varoufakis soros05e4bf79-e5f2-4b57-a10d-ead541d73c44

[… «Ό,τι κι αν πιστεύουν οι εταίροι μας για το ότι προερχόμαστε από την ριζοσπαστική αριστερά, αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα τις μεταρρυθμίσεις, με σοβαρότητα το να είμαστε καλοί Ευρωπαίοι και με σοβαρότητα το να ακούμε. Το μόνο πράγμα για το οποίο εμείς δεν θα υποχωρήσουμε, είναι η άποψή μας ότι το τρέχον ανεφάρμοστο πρόγραμμα (που έχουμε συμφωνήσει με τους πιστωτές) πρέπει να επανεξεταστεί από την αρχή», ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών.

Αναφερόμενοι στην ευρωπαϊκή περιοδεία του, οι FT σημειώνουν ότι o κ. Βαρουφάκης τόνισε ότι η Ελλάδα ελπίζει να εξασφαλίσει ένα τετράμηνο «πρόγραμμα γέφυρα» που θα αρχίσει από τώρα μέχρι την 1η Ιουνίου, βάσει του οποίου η ΕΚΤ θα υποσχεθεί να κρατήσει «ζωντανό» το ελληνικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, με τη συνέχιση της παροχής ρευστότητας με ευνοϊκούς όρους.

Αντί να ζητήσει τα 7 δισ. ευρώ σε βοήθεια που ήταν να καταβληθούν στην Ελλάδα πέρυσι, (…) , η κυβέρνηση θα ζητήσει μόνο 1,9 δισ. ευρώ – το ισοδύναμο, δήλωσε ο κ. Βαρουφάκης, με τα κέρδη που κέρδισε η ΕΚΤ από τις αγορές των ελληνικών ομολόγων μετά τη διάσωση του 2010…] συνέχεια… http://www.antenna.gr/news/Economy/article/387004/baroyfakis-stoys-ft-den-zitame-koyrema-xreoys

Βαρουφ άκης: «Θα υπάρξει συμφωνία πολύ σύντομα»! ΝΑΙ… ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ! «ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ»

…………………………………………………………….

assets_LARGE_t_420_54457541_type12128Ο Ευκ. Τσακαλώτος βάζει «πάγο» σε μέτρα που θα έχουν δημοσιονομικό κόστος

[…Ο ίδιος επισήμανε πως το χρέος δεν είναι ένα πράγμα, αφού η χώρα χρωστάει σε διάφορους με διαφορετική μορφή, για να προσθέσει πως μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές λύσεις για διάφορα “κομμάτια” του χρέους. Σημείωσε, μάλιστα, πως και η επιμήκυνση που έχει προταθεί στις προηγούμενες κυβερνήσεις “είναι στην ουσία κούρεμα”…] συνέχεια… http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113448353

………………………………………………………………

Συνάντηση με τον Μιχάλη Σάλλα της Τράπεζας Πειραιώς είχε ο Δραγασάκης

[ Συνάντηση με τον πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλη Σάλλα, είχε τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, τη διαδικασία επανεκκίνησής της και τη συμβολή του τραπεζικού συστήματος.

Ο Γ. Δραγασάκης σε δημόσιες τοποθετήσεις του έχει κάνει λόγο για βελούδινες αλλαγές, που δε θα πλήττουν τα συμφέροντα των ιδιωτών μετόχων, αλλά θα διασφαλίζουν τον ουσιαστικό και σε βάθος έλεγχο των διοικήσεών των τραπεζών από τους εκπροσώπους του Δημοσίου στα διοικητικά τους συμβούλια. http://www.tanea.gr/news/economy/article/5205112/se-ekseliksh-synanthsh-salla-me-dragasakh/

…………………………………………………………….

Ο ΣΑΛΛΑΣ Η ΕΒΡΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ…DEAL ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ… 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REUTERS:ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ FUND ΚΚR, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η Singular Logik ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ… «ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ» !

Η Τράπεζα Πειραιώς πούλησε τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων πελατών της στην εβραϊκή εταιρεία ΚΚR

ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1Πριν 1μιση χρόνο έγιναν οι απαραίτητες μετοχικές προσθήκες που απογείωσαν την τράπεζα Πειραιώς.. Soros, Paulson, Loeb .. Όλοι τους Εβραίοι… Μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη κυρία της Πειραιώς, η γυναίκα του Σάλλα* είχε δηλώσει στην εκπομπή της  Βίκυ Φλέσσα στην ΝΕΤ ότι είχε εργαστεί στα κιμπούτς του Ισραήλ στα 18 της και ανήκει στην ισραηλική κοινότητα Βόλου… Την τράπεζα Πειραιώς την έσωσε ο ελληνικός λαός με τα χρήματά του.. 7 δισεκατομμύρια** έχει πάρει απ” την τσέπη μας.. Και τι κάνουν τώρα οι Εβραίοι ιδιοκτήτες της; Αναθέτουν σε μια επίσης εβραϊκή εταιρεία να αρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων των οποίων οι ίδιοι διέταξαν το κόψιμο των μισθών με αφορμή την στημένη οικονομική κρίση.. Σου δίνουν δάνειο, σου κόβουν τον μισθό, δεν έχεις να πληρώσεις και χάνεις τα πάντα.. Χάνεις την ζωή σου.. Να γιατί πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση των τραπεζών και λογιστικός έλεγχος στα δάνεια.. 

Η είδηση..

Οι εταιρείες του σχήματος θα τελούν υπό τη διαχείριση ή/και τον έλεγχο της ΚΚRCredit, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς θα αναλάβει την τραπεζική εξυπηρέτηση (servicing) του χαρτοφυλακίου, το οποίο αποτελείται από ενήμερα όσο και από μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και από μετοχικούς τίτλους. 

Η συμφωνία προβλέπει ότι funds υπό τη διαχείριση της KKRCredit θα καταστήσουν διαθέσιμη στις εταιρείες του μεταβιβαζόμενου χαρτοφυλακίου πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους μέχρι €300 εκατ. ευρώ και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου θα αναλάβει η KKRCredit με στόχο την μεγιστοποίηση της αξίας του.

Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2015, μετά τη πλήρωση των κανονιστικών και λοιπών προαπαιτούμενων. 

Η KKR συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παγκοσμίως επενδυτικούς οίκους, έχοντας υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία αξίας $96,1 δισ. ενώ διαθέτει σημαντική προϊστορία σε διεθνείς επενδύσεις ανά την υφήλιο, επιδιώκοντας τη δημιουργία αξίας με την εισφορά κεφαλαίων μακροπρόθεσμου ορίζοντα, την στρατηγική σκέψη και την εισαγωγή βέλτιστων πρακτικών στη λειτουργία των εταιρειών. 

Οι ιδρυτές και επικεφαλείς της KKR είναι οι Kohlberg, Kravis, Roberts.. Και οι τρεις τους είναι Εβραίοι..

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

Αφήστε μια απάντηση