ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
507236-1459331_10202596741064725_699745502_nKonstantinos Vissarakos 

(ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ-ΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΤΟΝ ΜΟΧΘΟ)
ΕΠΙΧΑΡΜΟΣ

-ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΟΥ-
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝD ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ. 

.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΜΝΟΥΣΑΝ!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ
ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΟΡΟΥΣ …. ΤΩΡΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ,ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΑΡΚΕΤΙΝΚ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΣΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ – ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ-  ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΙΑ… Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!!!

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ Ή ΦΥΓΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΟΜΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ  -ΔΟΓΜΑ ΚΟΜΜΑ ΧΡΩΜΑ-
ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΘΕΟΡΑΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕI-END ΠΟΥ ΥΨΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΟ.
ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ …. ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ.
.ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΔΕΣΜΑ ΙΔΙΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ.!!
ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΗΣ ΟΛΩΚΛΗΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!!!!

.ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ EI-END ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΘΑ ΣΚΙΣΘΕΙ… Ο ΠΗΛΟΣ ΠΟΥ ΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΡΥΠΗΘΕΙ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση