Ο Αγώνας αυτός είναι και ο δικός σας αγώνας διότι « ουδέν γλύκιον της πατρίδος γίνεται »!

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΙΑ

10520853_1511210039108131_2804305363967294428_nBasilis Drosos 

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!

Σ’ εσάς ομιλώ, οι οποίοι ακόμη ελπίζετε ότι η σωτηρία της Ελλάδος θα έλθει από κόμματα και αποκόμματα!
Σ’ εσάς επίσης ομιλώ, οι οποίοι χάσατε κάθε ελπίδα και αποδέχεστε την καταστροφήν της Πατρίδος σας και τον δικό σας χαμό σαν αναπόφευκτη Μοίρα!
Δεν είναι τίποτε από αυτά αληθές!
Τα κόμματα είναι ξενοκίνητες ληστρικές συμμορίες και τα αποκόμματα θυγατρικές τους επιχειρήσεις, δημιουργημένες διά να συλλέγουν τους δυσαρεστημένους ραγιάδες!
Η Μοίρα δεν έχει ορίσει και καθορίσει τίποτε!! Την Μοίρα μας την ορίζουμε και την καθορίζουμε εμείς!!
Μην γονατίζετε μπροστά στους επικυρίαρχους και στους υποτακτικούς τους! Είναι όντα ελεεινά και τρισάθλια και η δύναμίς τους δεν είναι άλλη από εκείνην την οποίαν τους παρέχετε εσείς! Χωρίς την δική σας αποδοχή, είναι παντελώς αδύναμοι, σαν χάρτινες μαριονέττες!
Κλείστε τα αυτιά σας στις υποβολές των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως και ψάξτε βαθειά μέσα σας να ανακαλύψετε τον πραγματικόν Εαυτόν σας και τον Σκοπόν, διά τον οποίον υλοποιηθήκατε στην γήν!
Ό,τι αυτήν την στιγμήν σκέπτεσθε, δεν είναι δική σας σκέψις, και ας νομίζετε ότι είναι! Στην πραγματικότητα είναι δοξασίες και σκεπτομορφές, τις οποίες σας υποβάλει να σκέπτεσθε το σκοτεινόν καθεστώς, δια να σας κρατάει σε νοητική καταστολή και να σας ελέγχει με ευκολία!!
Η πραγματικότης είναι διαφορετική. Η Ελλάς δεν οφείλει σε κανέναν και τίποτε!! Τουναντίον όλοι οι λαοί, όλα τα έθνη και όλα τα κράτη, της οφείλουν τα πάντα!! Πρέπει να το καταλάβετε αυτό, και να μην αφήνετε να σας κυριεύουν τα σύνδρομα κατωτερότητος και συνενοχής, τα οποία προσπαθούν να σας περάσουν οι αργυρώνυτοι ανεγκέφαλοι Εφιάλτες τύπου Πάγκαλου και του λοιπού συρφετού των οσφυοκαμπτών, καθώς και οι βοηθοί τους παπαγάλοι και μαϊντανοί της νεοταξικής φασιστικής προπαγάνδας των οχετών των Μίντια! 
Μας οφείλουν όλοι και θα υποχρεωθούν σύντομα να το αναγνωρίσουν και να μας αποδώσουν ό,τι μας έκλεψαν! Αρκεί εσείς να το θελήσετε! Αρκεί εσείς να καταλάβετε ποιοί είστε και ποιές τεράστιες δυνατότητες κρύβει η Ελληνική Διανόηση! 
Στην συγκυρία αυτή του πολέμου, τον οποίον έχουν εξαπολύσει, οι δυνάμεις του σκότους εναντίον της Πατρίδος μας και εναντίον όλων των Ανθρώπων, οι Έλληνες είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού! 
Έχουμε όλα τα όπλα στα χέρια μας, και τα πνευματικά, αλλά και τα υλικά για να επιτύχουμε μίαν εύκολην νίκην επί των υπανθώπων και των υβριδίων, οι οποίοι μας πολεμούν, και οι οποίοι νόμισαν ότι θα μας κάνουν με την δικτατορία των Τραπεζιτών, να σκύψουμε το κεφάλι! 
Υπάρχουν άφθονα υλικά μέσα δικά μας, υπάρχουν οι άξιοι Έλληνες, οι οποίοι τα διαχειρίζονται και μας τα προσφέρουν και είναι ορκισμένοι με τον Υπέρτατον Ιερόν Όρκον, να φέρουν εις πέρας την αποστολήν της Απελευθερώσεως της Ελλάδος και του Ανθρωπίνου γένους!! Είναι ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ και όλοι οι ακούραστοι Έλληνες του Συμβουλευτικού Οργανισμού EI-E.N.D.! Αυτοί είναι ταγμένοι στην πρώτη γραμμή του Αγώνος μας!!
Εσείς το μόνον το οποίον πρέπει να κάνετε, είναι να ενημερωθείτε και να συνενωθείτε κάτω από την σημαίαν του Δια-χρονικού Ελληνισμού!!
Σε κάθε Νομόν, υπάρχουν ομάδες από Ελεύθερους Ενεργούς Έλληνες, οι οποίες αγωνίζονται διά την ενημέρωσιν όλων των Συνελλήνων!! Αποτανθείτε σε αυτές!! Πρόθυμα θα σας δεχθούν, θα σας ενημερώσουν, αποκαλύπτοντάς σας τις αποδείξεις, τις οποίες σας κρύβει εξαπατώντας σας το καθεστώς, και θα σας κάνουν να δείτε τις τεράστιες δυνατότητες τις οποίες έχετε!!
Αυτό φοβούνται οι εξουσιαστές: Το να μην μάθετε την αλήθειαν! Διότι αν την μάθετε και την ενστερνισθείτε, γνωρίζουν ότι λίγος θα είναι ο χρόνος, ο οποίος θα τους απομείνει!!
Μην χάνετε λοιπόν καιρόν!!
Ανοίξτε την φυλακή μέσα στην οποίαν ενέκλεισαν τον Νούν σας, ελευθερώστε την σκέψιν σας και γεμίστε, μαζί με τα Αδέλφια σας, σαν ορμητικοί χείμαρροι, τον μεγάλον ποταμόν της καθάρσεως, ο οποίος με την σφοδρήν ροήν του θα συμπαρασύρει την κόπρον, την οποίαν επισωρεύουν χρόνια τώρα στην Πατρίδα μας, τα βδελύγματα της εξουσίας!
Ο Αγώνας αυτός είναι και ο δικός σας αγώνας διότι « ουδέν γλύκιον της πατρίδος γίνεται »!!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)

Αφήστε μια απάντηση