ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ!

END ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

insurancedaily-txsΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΧΣ – ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΥ! ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ… ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ…ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ;

ΜΕΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ… ΦΡΑΚΑΡΗΣΑΝ!… ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΓΙΑ ΤΟ Τ.Χ.Σ.

ΕΤΕ: Στο 84,376% το ποσοστό του ΤΧΣ. ΩΡΑΙΑ! ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ… “ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ”!!! ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Ο Jamie Dimon ΤΗΣ JP Morgan ΜΕ ΤΟ Τ.Χ.Σ.; ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΓΙΑ… ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ!!! ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ…: ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;… ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ…, ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ;;; ΤΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ;;; ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΜΕΝΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ…

…………………………………………………………………………………………………….

Aσυλία 1 εκατ. ευρώ για τα στελέχη του ΤΧΣ!
Salelariou

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη σχετικά με την απόφαση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) να ασφαλίσει τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής Επιτροπής και το προσωπικό του έναντι αστικής ευθύνης, παρά το ότι έχει περάσει νόμος που απαλλάσσει τη Διοίκηση του ΤΧΣ από αστική ευθύνη έναντι τρίτων κατέθεσαν 8 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κ.κ. Π. Λαφαζάνης, Ευκ. Τσακαλώτος, Ν. Βαλαβάνη , Δ. Γελαλής, Κ. Δερμιτζάκης, Μ. Διακάκη, Β. Διαμαντόπουλος και Αλ. Μεϊκόπουλος αναφέρουν στην ερώτησή τους πως σύμφωνα με απόφαση του Ταμείου Χρηματοπιστωτική Σταθερότητας, η οποία αναρτήθηκε στην αγγλόφωνη ιστοσελίδα του, το ΤΧΣ προχώρησε στις 11/6 στην προκήρυξη διαγωνισμού για την ασφαλιστική κάλυψη των μελών του Γενικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής Επιτροπής και στελεχών του ΤΧΣ έναντι αστικής ευθύνης με όριο κάλυψης τα 50 εκατ. ευρώ. Το ασφαλιστικό συμβόλαιο είναι μονοετές, έχει δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο έτη και το ύψος του περιγράφεται, χωρίς να είναι δεσμευτικό, περίπου στο 1 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας.

«Επειδή είναι γνωστό ότι με το Ν. 4254/14 τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου, της Εκτελεστικής Επιτροπής και το προσωπικό του Ταμείου απαλλάχθηκαν σκανδαλωδώς από κάθε αστική ευθύνη έναντι τρίτων, συνάγεται το παράδοξο ότι το ως άνω ασφαλιστήριο, που επιδιώκει να συνομολογήσει το ΤΧΣ, αφορά την ασφαλιστική κάλυψη της Διοίκησης και των μελών του Ταμείου για την αστική ευθύνη έναντι του ίδιου του Ταμείου! Μάλιστα, η προκήρυξη συμπεριλαμβάνει στην κάλυψη ευθύνης αξιωματούχους και εξωτερικούς συνεργάτες του Ταμείου, τους οποίους δεν διευκρινίζει», σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ερώτηση των βουλευτών.

Οι ίδιοι θεωρούν πως η επιδιωκόμενη σύναψη του ως άνω ασφαλιστήριου γεννάει πλήθος από ερωτήματα και σχετίζεται με την επίσπευση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης της Alpha Bank και της Τράπεζας Πειραιώς μέσω της ελεγχόμενης ανταλλαγής των warrants που κατέχουν οι επενδυτές τους με τις μετοχές που κατέχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Στη βάση αυτή ερωτούν τον υπουργό Οικονομικών για το εάν είναι ενήμερος και συμφωνεί με την απόφαση του ΤΧΣ να προκηρύξει διαγωνισμό για την κάλυψη των στελεχών και μελών του για ενδεχόμενες αστικές ευθύνες τους έναντι του Ταμείου, για το εάν μπορούν τα ίδια πρόσωπα που διοικούν ένα Ταμείο δημοσίου συμφέροντος να ασφαλίζονται πλουσιοπάροχα με χρήματα του Ταμείου έναντι ζημίας που ενδεχομένως προκαλέσουν στο ίδιο με τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους, αλλά και για το πώς προτίθεται ο κ. Χαρδούβελης να ενεργήσει και να προασπίσει πλήρως τα συμφέροντα του Δημοσίου στο ΤΧΣ αλλά και στις τράπεζες από μεθοδεύσεις ιδιωτικοποίησής τους.

ΠΗΓΗ

…………………………………..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ! 

http://www.hfsf.gr/el/procurement_closed.htm

ΤΧΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ 1ΤΧΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ 2 …………………….

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ; http://www.hfsf.gr/files/legal/01.L3864.pdf  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!ΤΧΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ

Αφήστε μια απάντηση