ΓΙΑΤΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 100δις ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ…ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ;

END ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

stournaras_maximou_897924533-300x169Basilis Drosos Θα υποβάλλω μία ερώτηση στους παπαγάλους του καθεστώτος, οι οποίοι εξακολουθούν να κατηγορούν τον Αρτέμη Σώρρα ότι δεν έχει χρήματα και είναι απαταιώνας:
Κύριοι ψιττακίζοντες, γνωρίζετε ότι ο Αρτέμης κατέθεσε μία προσφορά 100 δις στο υπό κατάργηση εξ αυτής Τ.Χ.Σ., διά την αγοράν των μετοχών των τραπεζών, τις οποίες προόριζε το συγκεκριμένο ταμείο να ξεπουλήσει στους πάτρωνές του. Επίσης γνωρίζετε ότι κάθε προσφορά που κατατίθεται πρέπει να συνοδεύεται από εγγύηση και εκ του νόμου να ελεγχθή από τον ενεργούντα την πώληση, αν πράγματι είναι αληθής και έχει αντίκρισμα και μάλιστα με την υποχρέωση να σταλεί στον Εισαγγελέα ο φάκελλος της προσφοράς, εάν η εγγύησή του δεν έχει αντίκρισμα.
Το Τ.Χ.Σ. όμως δεν ανέφερε τίποτε περί πλαστότητος ή μη ισχύος της εγγυήσεως της προσφοράς του Αρτέμη, παρά μόνον έσπευσε να…..αυτοκαταργηθή!!
Πως λοιπόν παπαγάλοι μου ο Αρτέμης δεν έχει τα οικονομικά μέσα τα οποία ισχυρίζεται, όταν καταθέτει 100 δις διά την συγκεκριμένη εξαγορά και όχι μόνον δεν τον κατηγορεί κανείς ότι δεν έχουν αντίκρισμα οι εγγυήσεις του, ή ότι ψεύδεται, αλλά οι τύραννοι σπεύδουν θορυβημένοι να καταργήσουν το Τ.Χ.Σ.;;;;
Απαντήστε μας λοιπόν, διότι το παραμύθι σας έχει από πολύ καιρό γίνει τόσον άνοστο, ώστε να απευθύνεται μόνον σε νήπια και σε ανόητους!!!….
Και οι Έλληνες μόνον νήπια και ανόητοι δεν είναι!!!!….

………………………………………………………….

Η ΚΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση