Ιούλ 092014
 

ΛΑΓΚΑΡΝΤΟ Λύχνος Περίεργα πράγματα….Η Κριστίν Λαγκαρντ μιλάει για αριθμολογία, σε συνέντευξη τύπου του ΔΝΤ! Μοιάζει να υποδεικνύει κάποιο προσχεδιασμένο γεγονός που θα λάβει χώρα στις 20 Ιουλίου, όπως επίσης φαίνεται να απευθύνεται σε κάποιους εκτός του εκεί ακροατηρίου της…
Για πολλούς σηματοδοτεί σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα, πως στις 20/07 οι επικυρίαρχοι έχουν προγραμματίσει να αλλάξουν το παρόν οικονομικό σύστημα! Κάτι σαν plan B, αν το αντληφθήκαμε σωστά… (δείτε τον τελευταίο υπερσύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης) 
Πάντα με επιφύλαξη…
Πολλές φορές όταν ένα σχέδιο αποκαλύπτεται…αναβάλλεται.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του βίντεο κάνει αναφορές στον μαγικό αριθμό 7 εννέα φορές στο βίντεο…

“7” references:
Αναφορές στο “7”:

1:22 – “Now I’m going to test your numerology skills by asking you to think about the magic seven”
¨Τώρα θα ελέγξω τις ικανότητες σας στην αριθμολογία ζητώντας σας να σκεφτήτε τον μαγικό αριθμό επτά”
1:34 – “Most of you will know that seven is quite a number”
“Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε πως το 7 είναι σημαντικός αριθμός”
2:24 – “2014, you drop the zero, fourteen, two times, seven”
“2014 βγάλτε το μηδέν, δεκατέσσερα, δύο φορές το επτά”
4:08 – “It will mark the 70th anniversary, 70th anniversary, drop the zero, seven, of the Bretton Woods Conference that actually gave birth to the IMF” (7 + 0 = 7)
“Θα σημειώσει την εβδομηκοστή επαίτιο,70η επαίτιος, βγάζουμε το μηδέν, επτά 7, της συνδιάσκεψης του  Bretton Woods η οποία γέννησε το ΔΝΤ” (7+0=7)
4:22 – “And it will be the 25th anniversary of the fall of the berlin wall, 25th..” (2 + 5 = 7)
” Και θα είναι η 25η επαίτιος της πτώσης του τείχους του Βερολίνου, 25η…” (2+5=7)
4:38 – “It will also mark the 7th anniversary of the financial market jietters”
“Θα σημειώσει την έβδομη επαίτιο των μεγάλων χρηματηστηριακών κρίσεων”
5:08 – “After those seven miserable years, weak and fragile”
“Μετά τα επτά αυτά μίζερα, αδύναμα και εύθραυστα χρόνια”
5:14 – “We have seven strong years”
“έχουμε επτά δυνατά χρόνια”
5:43 – “Now I don’t know if the G7 will have anything to do with it” (G is also the 7th letter of the alphabet)
“Τώρα, δεν γνωρίζω αν οι G7 θα έχουν να κάνουν (θα έχουν σχέση) με αυτό” (Το γράμμα G είναι το έβδομο γράμμα του αλφαβήτου)

“2014” references:
1:18 – “The global economy and what we should expect for 2014”
2:19 – “So if we think about 2014”
2:24 – “2014, you drop the zero, fourteen, two times, seven”
3:54 – “So 2014 will be a milestone and hopefully a magic year in may respects”
5:05 – “So my hope and my wish for 2014”

To watch the full video go to:
https://www.youtube.com/watch?v=ZUXTz…

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:
ACITHWOTE

ΕΚΤΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ: http://jhaines6.wordpress.com/2014/07/07/ben-fulford-july-7-2014/

http://olixnos.blogspot.com.ar/2014/07/20.html

  4 Σχόλια to “Τι θα γίνει στις 20 Ιουλίου κα Λαγκάρντ; Sneaky ANY PLAN?”

 1. Ακολουθώντας το link στο youtube πρόσεξα ένα επίσης πολύ ενδιαφέρον σχόλιο κάτω από το βίντεο:
  “This speech was given on January 14, 2014. She refers to the G7 as having something to do with it. On that date, there was no G7, it was the G8. It was not until March 24, 2014 that Russia was kicked out of the G8 thereby making it once again the G7. Another example that everything is planned out in advance by the NWO!”
  Μετάφραση: Αυτή η ομιλία δόθηκε στις 14 Ιανουαρίου, 2014. Αναφέρεται στους G7 σαν να έχουν κάποια σχέση με αυτό. Εκείνη την ημερομηνία δεν υπήρχε G7, ήταν G8. Η Ρωσία αποκλείστηκε από την G8 στις 24 Μαρτίου 2014, οπότε τότε έγιναν G7. Άλλο ένα παράδειγμα ότι όλα είναι προσχεδιασμένα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

 2. Μόνο το τρίτο παγκόσμιο πόλεμο εχει προ-σχεδιάσει η ΝΤΠ τουλάχιστον πέντε φορές απο το 2001 και δεν έγινε, δεν υλοποιήθηκε. Η Γαία εχει ανεβάση τη δόνιση της, μέσο της αφύπνισης της ανθρωπότητας(η συλλογική αφύπνισης στο μορφογενετικό πεδίο της Γαίας), στο σημείο ώστε οι κοσμικοί νόμοι δεν επιτρέπουν πλέον τέτοιου ειδους καταστροφές στη Γή οπως πρίν το 2012. Οι άνθρωποι δεν δίνουν πλέον το εσωτερικό ΝΑΙ τους, για τις επιδρομές των καζάρων στους λαούς της Γαίας. Το Θείο Σχέδιο ήδη ειναι σε εφαρμογή και εμφανίζεται, σιγά αλλα σταθερά, απο πάνω πρός τα κάτω, απο το μορφογενετικό πεδίο πρός τη φυσική μας πραγματικότητα ή κόσμο της μοφρής, με πρώτο στάδιο τη παγκόσμια ειρήνη ακολουθώντας το επόμενο βήμα την παγκόσμια οικονομική δικαιοσύνη. Αναγκαία πρώτα βήματα πρός μετάβαση της ανθρωπότητας στη 5.διάσταση (επίπεδο δόνισης).

 3. ποιο είναι το σύμβολο των εβραίων?! οι εφταχείρει menorah. δόγματισμένη ανθρωποι,oi δεισιδαιμονία τους αναγκαζει να δινουν προοπτικές καποιον πραξεων και πραγματων που εχουν σχηματιζει.
  πέρα από διαθήκες και θρησκευτικών δογμάτων, απλα θελει να δωσει να καταλάβει η διεθνής κοινή γνώμη,
  ότι οι ρωσία αποχωρει απο το G7.

 4. To 7 είναι ο κατ΄εξοχή ιερός αριθμός των Εβραίων, συμβολίζει κάθε σύνδεσμο με τον Θεό τους… και ότι είναι άγιο και ιερό είτε πρόκειται να αγιασθεί ή να χρησιμοποιηθεί για ιερούς σκοπούς και λατρείας…. είναι η θεϊκή συμπλήρωση…..Οσον για την Λαγκάρντ παίζει το τελευταίο της χαρτί πρίν την πτώση.
  Η αμερικάνινη κυβέρνηση ευρίσκεται προ της τελικής πτώχευσης και κάνει ελιγμούς περιέργους δεν ανανέωσε το συμβόλαιο της με τους Ρόντσιήλντ που χειρίζονται στην ουσία την Federal Bank (δεν είναι εθνική παρόλο που το νομίζουμε) και ετοιμάζει το μεγάλο μπουμ με έκδοση άλλου νομίσματος. Για καλό και για κακό όπλισε την αστυνομία της ακόμα και με τεθωρακισμένα προς αποφυγή επανάστασης του λαού ή πάταξης της…
  Οσον για την Λαγκάρντ που το έρριξε στην αριθμοσοφία ότι της είπαμε να πεί λέει (όλη της η καρριέρα ήταν χρηματοδοτημένη απο Εβραίους).
  Α.

...