Δείτε τι ήταν τελικά o “εξωγήινος”… που φωτογράφισε ο Κινέζος

ΚΟΣΜΟΣ

exogiinos-1Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η δημοσιοποίηση μίας φωτογραφίας από την Κίνα που απεικονίζει ένα μυστήριο πλάσμα που μοιάζει με εξωγήινο.

Όλα ξεκίνησαν με την δημοσίευση της φωτογραφίας από την Telegraph που φιλοξενούσε και την μαρτυρία του Κινέζου που είχε πάει σε περιοχή κοντά στο Σινικό Τοίχος και απαθανάτισε με την κάμερα του το ανατριχιαστικό πλάσμα. Αμέσως ο εξωγήινος έγινε viral και το διαδίκτυο πήρε φωτιά από σχόλια και αναρτήσεις σε όλο τον κόσμο.

Κάποιοι υποστήριξαν ότι πρόκειται για έναν εξωγήινο που είναι μισός άνθρωπος ενώ υπήρξαν και εκείνου που ανέφεραν ότι ήταν μισός άνθρωπος μισός γουρούνι. Το σίγουρο ήταν πως κανείς δεν ήξερε αν είναι αλήθεια ή ψέματα αυτό που βλέπει στο καρέ ενώ ο Κινέζος υποστήριξε πως τρόμαξε πάρα πολύ μόλις το είδε αλλά κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να το βγάλει φωτογραφία.

Η φωτογραφία ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους που θυμήθηκαν ιστορίες με τέρατα από την παιδική τους ηλικία και πλάσματα που υποτίθεται ότι υπήρχαν τα αρχαία χρόνια. Εν τέλει όμως τίποτα από όλα αυτά τα μυστηριακά δεν ισχύει καθώς ένας ηθοποιός πόσταρε στο προφίλ του φωτογραφίες όπου απεικονίζεται ο ίδιος να μεταμορφώνεται στον μυστηριώδη εξωγήινο και να ποζάρει στην κάμερα στα πλαίσια του γυρίσματος μιας διαφήμισης.

«Ο ηθοποιός φορούσε κοστούμι» γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας του Πεκίνου, «γύριζε μία διαφήμιση. Ο συγκεκριμένος ηθοποιός απέδειξε ότι είναι ο υποτιθέμενος εξωγήινος καθώς πόσταρε φωτογραφίες του με την στολή. Η φωτογραφία που κυκλοφόρησε εχθές τον εικονίζει την στιγμή που έκανε διάλειμμα από τα γυρίσματα».

exogiiinos-2

ΠΗΓΗ

 

 

Αφήστε μια απάντηση