ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ” ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ- ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΤΡΑ 18/09/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ»

Ο Οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων» ιδρύθηκε το 2015. Μέχρι σήμερα ως υγιές κύτταρο του τεράστιου ανθρωποκεντρικού Οργανισμού ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ λειτουργεί ως νόμιμο νομικό πρόσωπο των δημοτών του Δήμου Πατρέων ενημερώνοντας και καλώντας όλους τους πολίτες να ενεργοποιηθούν και να ενωθούν, να εξασκηθούν στην διοίκηση των τοπικών τους οργανισμών ώστε να αναλάβουν οι ίδιοι την διακυβέρνηση της χώρας μας Ελλάς ασκώντας πραγματική Δημοκρατία.

Το γραφείο της «Ελλήνων Συνέλευσις Πατρέων» στην οδό Δημ. Βότση 64 στην Πάτρα

είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 19:00-21:00

Τηλ. σταθερό 2610-009100

Καθημερινά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με:

την πρόεδρο Γεωργία Βαγενά – κιν. 6993013015

τον διευθύνων σύμβουλο Αλέξανδρο Μυλωνά- κιν. 6932412267

τον ταμία Ανδρέα Μιχαλόπουλο- κιν. 6937267467

Έλληνα πολίτη. Είμαστε έτοιμοι και ικανοί όλοι μας και σε καλούμε να πάρεις θέση τώρα, ως πραγματικός πολίτης και όχι ως ψηφοφόρος, γιατί αυτό που λείπει σήμερα από την πολιτεία μας είναι οι πολίτες, που στο σύνολό τους, συστήνουν την Δημοκρατεά τους, η οποία σήμερα στον πλανήτη προφέρεται ως δημοκρατία.

Έλληνα πολίτη. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την προσωπικότητά σου για να ενωθεί η ολότητα των Ελλήνων πολιτών για όλα τα δίκαια και τα δικά μας.

Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ – ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ

ΠΗΓΗ

………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.