ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΕΠ 180 ΔΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΣΟΔΑ; (vid)

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑ. ΜΑΚ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΓΕΝ.ΓΡΑΜ. ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 24/6/2014-22/10/2015 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ JEAN MONNET.

ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΑΝΗΛΘΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ 899 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ (ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2020) ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 1,057 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ!!!!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΑΕΠ 180 ΔΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΤΡΙΣ ΕΣΟΔΑ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΩ 350 ΔΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΖΩ 672 ΔΙΣ ΕΣΟΔΑ:ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ: ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ!!
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

………………………………………………..

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019 ΟΠΟΥ … Η ΕΛΛΑΣ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΤΟΥΣ 2019 ΕΣΟΔΑ 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ 160 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.