ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΣΤΑΤ. ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ !! ΣΤΟ +44% ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2021 ΑΠΟ -9,1% ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2020 !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

………………

Nikos Salonitis Τις προάλλες ανέβασα αυτά τα στατιστικά θανάτων στην Ελλάδα από κάθε αιτία. Είχαμε στο 30% παραπάνω θανάτους τον Ιούνιο από τον προηγούμενο Ιούνιο, και επεσήμανα “πού πάει η γραμμούλα”…

Βγήκαν τα στατιστικά για τον Ιούλιο…
Ξέρετε πόσο είναι; 44% !!!

Η γραμμούλα τραβάει σταθερά από τον Φεβρουάριο και μετά…
Πόσο θα είναι τον Αύγουστο; Να γίνω μάντης κακών; 55-60%…
Πόσο θα είναι τον Σεπτέμβριο; 70-75%…
Πού θα σταματήσει αυτό;;;;

Το άρθρο στο “πρώτο θέμα” μη το διαβάσετε καν. Κρατήστε μόνο το στατιστικό δεδομένο.
Το “πρώτο θέμα” αναρωτιέται τι μπορεί να φταίει… Σε κάποιο σημείο μάλιστα λέει πως μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός… Σε κάποιο άλλο ότι εύχεται να μη συνεχιστεί αυτό (το τυχαίο γεγονός)… Ψάχνει τα πάντα, εκτός από το μόνο προφανές, δηλαδή το μόνο σίγουρο…

Η στατιστική είναι αδυσώπητη. Όταν παρατηρηθούν στατιστικές αποκλίσεις ακόμη και αρκετά μικρότερες από αυτή, κοιτάς αμέσως τι έχει μεσολαβήσει. Μόλις το βρεις, αυτομάτως θεωρείται και η αιτία της απόκλισης.

Πλέον, με τέτοια μεγέθη (κατά την στατιστική) δεν χρειάζεται να αποδείξει κάποιος ποια είναι η αιτία… Πρέπει κάποιοι άλλοι να αποδείξουν ότι αυτή ΔΕΝ είναι η αιτία…

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;

Κλείστε λίγο την τηλεόραση και βάλτε μπροστά το μυαλό σας…

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ…
ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ… (Α.Σ.)

…………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 26η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2021 ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ 2020 ΟΠΟΥ ΕΝΩ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 2021 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2020 … ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 8η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΙΑ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ !!

ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ … Η ΑΥΞΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΩΜΑ …

………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΙΑΤΡΟΜΑΥΡΟΚΟΡΑΞ !!! “ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ” !!! (vid)

CORONAVIRUS. ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤ/2019: ΕΝΑ ΔΙΚΤΥΟ 100 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΡΙΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ !!!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Αν αγοράσω το εμβόλιο ΣΠΟΥΤΝΙΚ θα πέσει η κυβερνησή μου” !!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ;;

VIRUSES – ΙΟΙ ΚΑΙ VACCINES – ΕΜΒΟΛΙΑ. REAL WORLD ORDER. WHO RULES THE WORLD? ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ !!!

Zombie Preparedness !!! «Προετοιμασία 101: Πανδημία Ζόμπι» !!! ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΤΟ SITE ΤΟΥ CDC ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

………….

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ !!! ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 6.000 ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ !!!

ΤΟ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ (βίντεο)

ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ – ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (βίντεο)

ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (βίντεο)

“Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ” (ΜΕΡΟΣ 1ο) (βίντεο)

……………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.