ΜΥΚΟΝΟΣ. “ΘΑΥΜΑ” !! ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΙ ΑΝΤΙΔΡΑ Η “ΕΛΙΤ” !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Στη Μύκονο έγινε θαύμα: Με μιας, μειώθηκαν τα κρούσματα και επανέρχεται στην κανονικότητα

Τελικά γίνονται και θαύματα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και υγειονομικά, όταν πρόκειται για τη Μύκονο

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Με τα αιφνίδια μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για το κλείσιμο της Μυκόνου, προκλήθηκε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων. Οι τουρίστες άρχισαν να εγκαταλείπουν το νησί και να αναζητούν σε άλλες χώρες τη διασκέδαση της Μυκόνου.

Οι επιχειρηματίες βρίσκονται στα κάγκελα και καταγγέλλουν ότι οι τουρίστες τους βρίζουν, όπως δήλωσε ο πρόεδρος των επιχειρηματιών και επαγγελματιών της Χώρας Μυκόνου κ. Ηρακλής Ζησιμόπουλος, ενώ πρόσθεσε πως δεν τους εμπιστεύονται και μάλιστα ακυρώνουν τις κρατήσεις που έχουν κάνει, ακόμη και μελλοντικοί πελάτες.

Δημοτική αρχή της Μυκόνου και βουλευτές των Κυκλάδων βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση και είναι απολογούμενοι απέναντι στους επιχειρηματίες που βλέπουν την καταστροφή να έρχεται.

Απέναντι στη θύελλα που προκάλεσε το Lockdown που επιβλήθηκε στο νησί των ανέμων, η κυβέρνηση ανέκρουσε πρύμναν και βάζει τέλος σε αυτό το φιάσκο.

Η κυβέρνηση αποφασίζει την άρση των περιοριστικών μέτρων από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου, με τη δικαιολογία ότι τα κρούσματα ήδη μειώθηκαν. Πότε πρόλαβαν και είδαν τόσο ραγδαία εξέλιξη, μόνο εκείνοι γνωρίζουν. Έπρεπε να βρουν όμως και μια καλή δικαιολογία για να ανακαλέσουν την απόφαση που προκάλεσε κυριολεκτικά σεισμό και τεράστιες αντιδράσεις από τις κοινωνικές ομάδες εκείνες, που πραγματικά μπορούν να προκαλέσουν τεράστια πολιτική ζημιά στο κυβερνών κόμμα.

Έτσι από την ερχόμενη Δευτέρα, όπως όλα δείχνουν, η Μύκονος επανέρχεται στην κανονικότητα. Όλοι υπόσχονται πως θα τηρήσουν τα πρωτόκολλα και η Μύκονος ξανά προς τη δόξα τραβά.

Όσο για τα κρούσματα στο συγκεκριμένο νησί, φαίνεται πως τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, το πήραν το μήνυμα και μάλλον δεν θα ξανακούσετε, ούτε θα ματαξαναδείτε αυξημένο αριθμό κρουσμάτων για το συγκεκριμένο νησί, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η τουριστική περίοδος. https://www.pontosnews.gr/658722/ellada/sti-mykono-egine-thayma-me-mias-meiothikan-ta-kroysmata-kai/

………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

………………………………………………………………..