Ο Πάπας δεν καταθέτει τα έγγραφα για την χριστιανική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στον Καναδά. (βίντεο)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

ΚΑΝΑΔΑΣ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ. ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 215 ΠΑΙΔΙΩΝ INDIGENUS (ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ) ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΆΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!

Ο Πάπας δεν καταθέτει τα έγγραφα για την χριστιανική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ στον Καναδά. Πάνε να την βγάλουν καθαρή με συγνώμες και προσευχές…και καταβολή χρημάτων (ούτεν κάν ολόκληρης όπως είχαν συμφωνήσει) δεν σέβονται ούτε την μνήμη των μικρών παιιδών που εξόντωσαν…

……………………………….

Στα δικαστήρια απειλεί να στείλει την Καθολική Εκκλησία ο Καναδός πρωθυπουργός Τριντό στον απόηχο της ανακάλυψης ομαδικού τάφου με λείψανα εκατοντάδων παιδιών σε σχολείο. Ο Τριντό απαιτεί να δοθούν στη δημοσιότητα αρχεία για τον θάνατο τουλάχιστον τεσσάρων χιλιάδων μαθητών, που πέθαναν υπό φρικτές συνθήκες, σε σχολεία καθολικών στον Καναδά.

………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.