ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ: ΤΑ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ (βίντεο)

ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΟΘΩΝΑΣ , ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ,ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ , ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ , ΖΑΙΜΗΣ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΗΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΩΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ , ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤ’ ΟΝΟΜΑ ‘’ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ‘’ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ .

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ , ΣΥΝΑΨΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ,ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1827.

ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1898 , ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

…………………………………………………………………………………………….

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.