Φεβ 182021
 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Εlefsis TV , ”ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ -ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ”ΗΡΩΙΚΗΣ” ΚΑΣΟΥ , ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
ΔΕΝ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ Η ΚΑΣΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.
ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Η ”ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ-ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ- ΓΙΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΛΕΙ ΔΕ , ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ,ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
……………………………………………………….

Sorry, the comment form is closed at this time.

...