Ιαν 052021
 
«Δεν είμαι συνωμοσιολόγος ούτε αντιεμβολιάστρια, ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρας μου δέχθηκε να κάνει το εμβόλιο»…

Ο υποδιοικητής του “Θριασίου” που νοσηλεύεται διασωληνωμένος, έκανε την Δευτέρα το εμβόλιο του κορωνοϊού, όπως σας ενημερώσαμε στο el.gr (ΕΔΩ και ΕΔΩ). Το υπουργείο Υγείας ωστόσο, δε συνδέει τον εμβολιασμό του με την κατάσταση της υγείας του.

Η γυναίκα του είναι όμως άλλης άποψης, καθώς όπως δηλώνει: Προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια,  γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι δευτερογενής παρενέργεια του εμβολίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο TLIVE δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο. Τις προηγούμενες ημέρες ο άνθρωπος ήταν υγιέστατος. Γενικά είναι 54 ετών, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν καπνίζει, δεν έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα όπως λένε μερικοί. Δεν έχει ούτε ζάχαρο, ούτε καρδιακό πρόβλημα. Μόνο μία επέμβαση είχε κάνει το ’14, πρόπτωση της μιτροειδούς βαλβίδας. Αυτό δεν είναι κάτι. Έτσι κι αλλιώς, έχει μια χαρά καρδιακή λειτουργία. Ο άνθρωπος είναι καθ΄όλα υγιής. Ούτε είναι υπέρβαρος.

Την Δευτέρα έκανε το εμβόλιο και άρχισε να νιώθει κάποια ατονία τη Δευτέρα, την Τρίτη όμως είχε δέκατα και δύσπνοια. Ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο νοσοκομείο να τον δουν οι γιατροί, γιατί ανησύχησε. Το τεστ COVID βγήκε αρνητικό.

Την πρώτη μέρα μας είπαν ότι πάει να του κάνει ακροαστικά ως παρενέργεια το εμβόλιο. Ήταν με ορό με αντιβίωση ενδοφλέβια για τα πνευμόνια, με αντιπυρετικό γιατί ανέβασε λίγο πυρετό (μέχρι 38). Την Πέμπτη ήταν απύρετος, όμως το απόγευμα, την παραμονή της πρωτοχρονιάς του έκαναν ακτινογραφία η οποία έδειξε ότι προχωράει πνευμονία. Οι υπόλοιπες εξετάσεις ήταν εξαιρετικές δεν είχε τίποτε άλλο. Το μόνο πρόβλημα ήταν το οξυγόνο. Έτσι, μας είπαν οι γιατροί ότι δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, θα πρέπει να διασωληνωθείτε για να σώσουμε τα πνευμόνια σας και να μη σας χάσουμε. Να μην Καταρρεύσει το αναπνευστικό σας. Το δεχθήκαμε για να σωθεί.

Στο Θριάσιο δεν υπήρχε κρεβάτι ΜΕΘ. Έγινα ξανά τεστ COVID στο Αττικό, το οποίο βγήκε ξανά αρνητικό. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής μεταφέρθηκε στο κρατικό Νίκαιας, στην ΜΕΘ, το απογευματάκι παραλίγο να φύγει από την ζωή. Είχε κάποιες επιπλοκές του αναπνευστικού. Δεν μας λένε και πάρα πολλά οι γιατροί της ΜΕΘ, είναι φειδωλοί. Σημασία έχει ότι δεν έφυγε».

Κάθε μέρα τεστ, όχι μόνο για COVID αλλά και για πιθανή γρίπη βγαίνουν αρνητικά. βγαίνουν αρνητικά. Ο κ.Τσιόδρας έλεγε θα είναι κάποια λανθάνουσα γρίπη και θα την ενεργοποίησε το εμβόλιο, όμως απορρίφθηκε και αυτή η εκδοχή. Του έκαναν άλλα τεστ, αλλά δεν ανιχνεύσαν κάποιον άλλον ιό ή μικρόβιο. Κανένς COVID, κανένας ιός, κανέναν μικρόβιο, καμία γρίπη.

Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης, έχουμε την αίσθηση πως φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα, η ίδια παρενέργεια. Πολύ φοβάμαι, χωρίς να είμαι συνωμοσιολόγος ούτε αντιεμβολιάστρια, ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρας μου δέχθηκε να κάνει το εμβόλιο αφού είχε δώσει το ιστορικό του στους γιατρούς που έκριναν ότι ως υγειονομικός πρέπει να το κάνει, ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου. Προσπαθούν να αποδείξουν ότι είναι δευτερογενής παρενέργεια του εμβολίου. Καταλάβατε. Να πουν ότι υπήρχε κάτι άλλο, το οποίο όμως δεν φαίνεται πουθενά».

Δείτε…

…………………………………………..

ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Ν/Σ ΘΡΙΑΣΙΟΝ. ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine !! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ CDC: Anaphylaxis Following m-RNA COVID-19 Vaccine Receipt

Anaphylaxis Following m-RNA COVID-19 Vaccine Receipt

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ… CDC Centers for Disease Control and Prevention … Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι το κορυφαίο εθνικό ινστιτούτο δημόσιας υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το CDC είναι ομοσπονδιακή υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών υπό το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών και η έδρα του είναι στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Interim considerations: preparing for the potential management of anaphylaxis after COVID-19 vaccination

Ενδιάμεσες εκτιμήσεις: προετοιμασία για την πιθανή αντιμετώπιση της αναφυλαξίας μετά τον εμβολιασμό COVID-19

Αναφυλαξία, μια οξεία και δυνητικά απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση, έχει αναφερθεί μετά τον εμβολιασμό COVID-19.

[ Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις συστάσεις του CDC για τον εμβολιασμό, συμπεριλαμβανομένων των αντενδείξεων και των προφυλάξεων κατά του εμβολιασμού, μπορείτε να βρείτε στις κλινικές εκτιμήσεις για τη χρήση εμβολίων mRNA COVID-19 που είναι επί του παρόντος εγκεκριμένες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αυτές οι ενδιάμεσες εκτιμήσεις παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία για την αρχική αξιολόγηση και διαχείριση της αναφυλαξίας μετά τον εμβολιασμό COVID-19. Θεσμικές πρακτικές και ειδικοί για ιστότοπους παράγοντες μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη. Σε όλες τις περιπτώσεις, πρέπει να υπάρχει αμέσως κατάλληλη ιατρική θεραπεία για σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις σε περίπτωση που εμφανιστεί οξεία αναφυλακτική αντίδραση μετά τη χορήγηση ενός εμβολίου COVID-19…

Αναφορά αναφυλαξίας

Τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες που συμβαίνουν σε έναν παραλήπτη μετά τον εμβολιασμό COVID-19, συμπεριλαμβανομένης της αναφυλαξίας, θα πρέπει να αναφέρονται στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εμβολίων (VAERS).

Οι πάροχοι εμβολιασμού που χορηγούν ένα εμβόλιο COVID-19 που υπάγεται στην Εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης απαιτείται από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων για την αναφορά σφαλμάτων χορήγησης εμβολίων, σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών, περιπτώσεων Πολυσυστήματος Φλεγμονώδες Σύνδρομο και περιπτώσεων COVID-19 που έχουν ως αποτέλεσμα νοσηλεία ή θάνατο .

Η αναφορά ενθαρρύνεται επίσης για οποιαδήποτε άλλη κλινικά σημαντική ανεπιθύμητη ενέργεια, ακόμα κι αν δεν είναι βέβαιο εάν το εμβόλιο προκάλεσε το συμβάν]

………………………………………………………………………..

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

ΥΓΕΙΑ
Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 ……………………………………………

Sorry, the comment form is closed at this time.

...