ΕΒΡΟΣ. ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΙ ΑΛΕΣΤΕ !!! ΛΑΘΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΠΛΑ ΚΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΣΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ. (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΜΕ ΣΚΑΛΕΣ ΣΤΟΝ “ΦΡΑΚΤΗ”) !!

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν σε χωριό του Έβρου και άνοιξαν πυρ κατά των κατοίκων

Ομάδα παράνομων μεταναστών εισέβαλε χθες, μεσάνυχτα Χριστουγέννων στο χωριό Σιδηρώ στο Σουφλί Έβρου εντόπισε οπλισμό και στη συνέχεια άνοιξε πυρ εναντίον των κατοίκων του χωριού που τους είδαν.

Συγκεκριμένα οκτώ (σύμφωνα με τους κατοίκους) παράνομοι μετανάστες που κινούνταν στο χωριό Σιδηρώ προσπαθώντας να κλέψουν κάποιο αμάξι για να το χρησιμοποιήσουν και να φύγουν πρΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝος την Ροδόπη, εντόπισαν ένα παρκαρισμένο στο υπόστεγο σπιτιού. Μέσα υπήρχαν δυο κυνηγετικά όπλα και τα ειδικά κυνηγετικά γιλέκα με φυσίγγια.

Έσπασαν το τζάμι και τα πήραν, αλλά από τον θόρυβο τους αντιλήφθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη. Βγήκε και άρχισε να τους καταδιώκει, αυτοί πήγαν και… ταμπουρώθηκαν στο γήπεδο του χωριού και όταν είδαν ότι και άλλοι κάτοικοι άρχισαν να μαζεύονται από τις φωνές, άρχισαν να τους πυροβολούν!

Μάλιστα κάποια στιγμή επικράτησε σύγχυση αφού κυκλοφόρησε ως φήμη ότι υπάρχουν τραυμαστισμοί από τους πυροβολισμούς, αλλά κάτι τέτοιο ευτυχώς δεν συνέβη. Επειδή όμως οι κάτοικοι δικαιολογημένα φοβήθηκαν, ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο χωριό τόσο από το Σουφλί όσο και από την Αλεξανδρούπολη έχοντας και σκυλιά για να τους συλλάβει.

Ακολούθησαν ολονύχτιες έρευνες μέσα στο δάσος του ορεινού όγκου Σουφλίου προκειμένου να τους εντοπίσουν. Τελικά κατάφεραν μετά από πολύωρες έρευνες συλλάβουν δύο από αυτούς, ενώ βρήκαν και τα κλαπέντα κυνηγετικά όπλα.

Αυτό ήταν ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά των τελευταίων ετών, το οποίο όμως ήταν δεδομένο ότι θα συμβεί καθώς οι παράνομοι μετανάστες αποθρασύνονται όλο ένα και περισσότερο από την απουσία των αρχών, που με εντολή της κυβέρνησης έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στην επιβολή των απαγορεύσεων του κορωνοϊού και στην… αποτροπή των πολιτών από τα χριστουγεννιάτικα Ρεβεγιόν.

Οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού Σιδηρώ αλλά και των υπολοίπων της περιοχής του Σουφλίου, τονίζουν στο χωριό τους ήταν η έδρα του ειδικού στρατιωτικού κλιμακίου που υπήρχε παλαιότερα στην περιοχή και συνέδραμε σε πολύ μεγάλο βαθμό με άμεση επέμβαση, στον εντοπισμό και τις συλλήψεις των παράνομων μεταναστών.

Δυστυχώς εδώ και μήνες, με απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης το ειδικό αυτό κλιμάκιο καταργήθηκε και χάθηκε ένας αποτελεσματικός τρόπος γρήγορου εντοπισμού και συλλήψεων.

Αυτό που προβληματίζει πάντως τις αρχές και τους κατοίκους, είναι πως το όλο περιστατικό δείχνει πως οι παράνομοι μετανάστες είχαν κάποια εκπαίδευση, καθώς είχε όλα τα χαρακτηριστικά ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης (εντοπισμός οπλισμού πίσω από τις γραμμές του αντιπάλου, δολιοφθορά και φυγή) , άλλωστε πολλοί από αυτούς είναι εμπειροπόλεμοι ισλαμιστές στα παιδιά των μαχών σε Συρία, Ιράκ κι Αφγανιστάν.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι αρχές παρόλο που γνώριζαν το έδαφος, κατάφεραν να συλλάβουν μόνο δύο (κι αυτούς μετά από πολύωρη νυχτερινή καταδίωξη στα βουνά) από την ομάδα των οκτώ που όπως υποστηρίζουν οι κάτοικοι βρέθηκαν στο χωριό.

Όπως έχουμε επισημάνει ήδη οι μεταναστευτικές ροές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό παρόλο που είναι χειμώνας και οι καιρικές συνθήκες δύσκολες, με νέα ντοκουμέντα να έρχονται συνέχεια στην επιφάνεια.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθησαν 6 αλλοδαποί για κλοπή δύο κυνηγετικών όπλων και φυσιγγίων μετά από διάρρηξη οχήματος και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν σήμερα (26-12-2020) το πρωί, στον Έβρο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης έξι (6) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για κλοπή και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες (25-12-2020) το βράδυ, σε ορεινό οικισμό του Σουφλίου, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (αγροτικό) και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 2 κυνηγετικά όπλα και κυνηγετικά φυσίγγια, ενώ κατά την αποχώρηση τους πυροβόλησαν μία φορά στον αέρα και διέφυγαν σε δασώδη έκταση.

Ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκαν σήμερα το πρωί, εντός ρέματος σε δασώδη περιοχή, έξι αλλοδαποί που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια.

Κατασχέθηκαν τα κυνηγετικά όπλα και φυσίγγια, ενώ σε βάρος τους ιδιοκτήτη τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης των όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή enoplos.gr

ΠΗΓΗ otavoice.gr

………………………………………..

ΚΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕ ΣΚΑΛΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ “ΦΡΑΚΤΗ” !!! ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΚΙ ΑΛΕΣΤΕ …

https://www.tiktok.com/@ahmadomar919/video/6908672630082047237?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fesoteriki-asfaleia%2F948192_sok-ston-evro-paranomoi-metanastes-mpikan-sto-soyfli-kai&referer_video_id=6908672630082047237&sender_device=pc&sender_web_id=6830100845327222277&is_from_webapp=v2

………………………………………………………………………….