ΑΠΟ ΤΑ “ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΟΡΑ”… ΤΟΥΣ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥΣ ΦΡΑΧΤΕΣ… ΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΣΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ…

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3266333800257102&set=a.1518137411743425&type=3&theater

…………………………………………………………………..

ΕΒΡΟΣ. 26 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ (ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ) ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!!

…………………………………………………………………..

ΚΙ ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΣΕ ΜΙΑ… “ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ” ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ “ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ” …

https://www.facebook.com/kristine.sideris.1/posts/10215645247318989

…………………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
«… ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΩΣ: ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ…»

…………………………………………………………………..

…………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ !! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ… “ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ” ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ !!!

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.