BREAKING. Το Ιράν συγκέντρωσε τις δυνάμεις του στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν ΚΑΙ Το Ισραήλ στέλνει αεροπλάνα φορτωμένα με όπλα στο Αζερμπαϊτζάν.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ιράν συγκέντρωσε τις δυνάμεις του στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν

Ένα αζερικό drone που καταρρίφθηκε στο Ιράν θα μπορούσε να στοχεύσει έναν πυρηνικό σταθμό. Αυτό αναφέρθηκε από την ιρανική πύλη “20:30”.

Στις 29 Σεπτεμβρίου, οι ιρανικές δυνάμεις αεροπορικής άμυνας κατέρριψαν ένα αζερικό αεροσκάφος κοντά στον οικισμό Malekan και υπάρχει πυρηνικός σταθμός 30 χλμ. Από την πόλη.

Δεδομένης της παρουσίας τρομοκρατικών ομάδων κοντά στα βόρεια σύνορα του Ιράν και του στρατού του Ερντογάν, και του κινδύνου κλιμάκωσης του πολέμου στον Καύκασο, η Τεχεράνη έχει αναπτύξει ένοπλες δυνάμεις σε ολόκληρα τα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν.

Ταυτόχρονα, οι διοικητές του Σώματος της Ισλαμικής Επαναστατικής Φρουράς απειλούν να εξαφανίσουν το Αζερμπαϊτζάν από τον χάρτη της περιοχής σε περίπτωση επιθετικότητας εναντίον του Ιράν. ΠΗΓΗ

……………………………..

Μεγάλο εμπόριο. Το Ισραήλ στέλνει αεροπλάνα φορτωμένα με όπλα στο Αζερμπαϊτζάν. Al Arabiya

Ο Al Arabiya, επικαλούμενος επίσημες πηγές πληροφοριών, αναφέρει ότι το Ισραήλ στέλνει όπλα στο Μπακού εν μέσω της πιο τεταμένης σύγκρουσης μεταξύ του Αζερμπαϊτζάν και της Αρμενίας τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την πηγή, το Ισραήλ είναι ένας από τους κύριους προμηθευτές όπλων στο Αζερμπαϊτζάν, αν και άνοιξε επίσημα πρεσβεία στο Τελ Αβίβ τον περασμένο μήνα.

“Το Ισραήλ και το Αζερμπαϊτζάν εμπορεύονται πετρέλαιο και όπλα. “Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μια αμερικανική πηγή πληροφοριών είπε στο Αλ Αραβία ότι το Ισραήλ έστειλε αεροπλάνα φορτωμένα με όπλα στο Αζερμπαϊτζάν”, ανέφερε η εφημερίδα, επικαλούμενη μια πηγή. “Το Ισραήλ προμηθεύει όπλα στο Αζερμπαϊτζάν. “Σήμερα, δύο αεροπλάνα που μεταφέρουν φορτία από το Ισραήλ έχουν ήδη προσγειωθεί στο Μπακού.”

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της 27ης Σεπτεμβρίου, η πλευρά του Αζερμπαϊτζάν, παραβιάζοντας όλες τις πιθανές διεθνείς συμφωνίες, με την ενεργή υποστήριξη του τουρκικού στρατού, επιτέθηκε σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής με την Artsakh, χρησιμοποιώντας όλα τα είδη όπλων στη διάθεσή της, συμπεριλαμβανομένης της αεροπορίας. Ο στρατός του Αζερμπαϊτζάν πυροβόλησε επίσης στα κρατικά σύνορα της Δημοκρατίας της Αρμενίας.

Μετά από επίμονες μάχες, οι Αρμενικές Ένοπλες Δυνάμεις κατάφεραν να νικήσουν τους κύριους στόχους του εχθρού και συνεχίζει να αναπτύσσει επιτυχία. Οι μάχες συνεχίζονται. ΠΗΓΗ

……………………………………………………………..

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.