Μαρ 242020
 

ΕΡΤ: Έδωσαν το δελτίο καιρού σε ιδιώτη με 827 ευρώ τη μέρα!

Πάνω στην αναμπουμπούλα της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, γίνονται τα καλύτερα deals, ξέρετε από αυτά που δεν μαθαίνονται εύκολα.

Στην ΕΡΤ για παράδειγμα καταργήθηκε η δωρεάν συνεργασία με την ΕΜΥ και τα δελτία καιρού και η «υπηρεσία» ανατέθηκε σε… μονοπρόσωπη ιδιωτική εταιρεία, η οποία πληρώνει παρουσιάστρια που ανήκει στον ευρύτερο κύκλο στελεχών της ΝΔ.

Το κόστος της παρουσίασης του καιρού φθάνει τα 827 ευρώ ημερησίως χωρίς ΦΠΑ- κι όμως δεν αντέδρασε κανείς!

ΠΗΓΗ

…………………………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;; 25.000 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ;; ΟΤΑΝ Η Ε.Μ.Υ. ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ;;;

……………………………………………………

ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ;; ΟΧΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΤΩΣ…

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….

  One Response to “ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ 25.000€ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ !!! ΟΤΑΝ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΜΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΔΩΡΕΑΝ !!!”

Sorry, the comment form is closed at this time.

...