Μαρ 022020
 

Το e-evros.gr για 4η ημέρα στα σύνορα του Έβρου - Συνεχής ροή ενημέρωσης(19:40) Κάτω από τις Φέρες (στις 17:00 περίπου), μία μεγάλη ομάδα ατόμων επιχείρησε να εισέλθει παράνομα από τα σύνορα.

Στην περιοχή του Δέλτα Έβρου επικεντρώνονται οι επιχειρήσεις του Στρατού και της Αστυνομία αυτή τη στιγμή και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τσιρόζη.

Εκεί βρίσκεται και ο μεγαλύτερος αριθμός μεταναστών.

Αστυνομία, στρατός αλλά και κάτοικοι σταμάτησαν την προσπάθειά τους, ενώ υπήρξαν και προειδοποιητικές βολές στον αέρα.

πηγή video: Vaios Katsougias – Έλληνας λεβέντης Εθελοντής με καταγωγή από την Καρδίτσα.

(18:45) Πριν από λίγη ώρα στις Φέρες, μία ομάδα περίπου 1.000 ατόμων επιχείρησε να εισέλθει παράνομα από τα σύνορα. Αστυνομία, στρατός αλλά και κάτοικοι σταμάτησαν την προσπάθειά τους, ενώ υπήρξαν και προειδοποιητικές βολές στον αέρα: https://bit.ly/3aik6hu


(18:30) Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για πλήθος μεταναστών στην ευρύτερη περιοχή των Φερών, επί ποδός βρίσκονται δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ στο σημείο βρίσκεται και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Υπενθυμίζεται ότι το τελωνείο των Κήπων παραμένει ανοιχτό.

Αλλά και στην περιοχή του Δέλτα Έβρου επικεντρώνονται οι επιχειρήσεις του Στρατού και της Αστυνομία αυτή τη στιγμή και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τσιρόζη. Εκεί βρίσκεται και ο μεγαλύτερος αριθμός μεταναστών.

Στην περιοχή βρίσκονται τουλάχιστον 3 διμοιρίες των ΜΑΤ, στρατός αλλά και πολίτες που σαν τείχος ορθώνονται μπροστά στη λαοθάλασσα.

https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/to-e-evros-gr-gia-4h-hmera-sta-synora-toy-ebroy-synexhs-roh-enhmerwshs/post39700

…………………………………………………………

Από που έκλεψε την τακτική της «λαθροεισβολής» αμάχων ο Ερντογάν

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΣΥΡΙΑ. ΣΤΗΝ IDLIB ΔΡΟΥΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ALQAEDA ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑ !!! (δείτε τους σε βίντεο)

………………………………………………………….

………………………………………………

ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ… ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ… ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΟΙ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

…………………………………………………………………

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

…………………………………………………………….

Sorry, the comment form is closed at this time.

...