Νοέ 172019
 

… ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ… “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ” …σε σύσκεψη με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων λίγες ημέρες μετά την πτώση της χούντας τον Αύγουστο του 1974… ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ: “…ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ…”
…………..
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 44 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ…

………………………………………………………………

………………………………………………………………

Ποιος είπε «Καραμανλής ή τανκς», ο Μίκης ή ο…

Έχει επικρατήσει να λέγεται ότι η φράση «Καραμανλής ή τανκς» ειπώθηκε για πρώτη φορά από τον Μίκη Θεοδωράκη. Λάθος. Ειπώθηκε από τον ίδιο τον Καραμανλή σε σύσκεψη με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων λίγες ημέρες μετά την πτώση της χούντας τον Αύγουστο του 1974.

Ο τότε πρωθυπουργός αναγκάστηκε να διατυπώσει την απειλή αυτή , μετά τη διαπίστωση ότι η ηγεσία του στρατεύματος που δεν είχε αντικατασταθεί ακόμη ,δεν ήταν πρόθυμη να απομακρύνει τις στρατιωτικές μονάδες που ήταν συγκεντρωμένες στην Αττική και αποτελούσαν απειλή κατά της κυβέρνησης εθνικής ενότητος .

Την εκδοχή ότι η ιστορική φράση «Καραμανλής ή τανκς» ειπώθηκε από τον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας και πρωθυπουργό υποστηρίζει ο βιογράφος του Κρις Γουντχάουζ στο βιβλίο του « Καραμανλής, ο ανορθωτής της Ελληνικής Δημοκρατίας» , αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι η φράση αποδόθηκε στον Θεοδωράκη από τον ίδιο τον εμπνευστή της!

«…Ο Καραμανλής, γράφει ο Γουντχάουζ, άρχισε να παίρνει υπό το δικό του προσωπικό έλεγχο την κρίση στην ένοπλες δυνάμεις. Το Ναυτικό και η Αεροπορία δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, ορισμένα στοιχεία του Στρατού όμως εξακολουθούσαν να συμπεριφέρονται σαν αγύριστα κεφάλια. Στις 11 Αυγούστου ο Καραμανλής προήδρευσε συσκέψεως στην οποίαν μετέσχον ο στρατηγός Γκιζίκης , οι αρχηγοί των Επιτελείων, ο Αβέρωφ και ο στρατηγός Γκίκας και ζήτησε τη διάλυση των στρατιωτικών μονάδων που ήσαν συγκεντρωμένες στην Αττική και γιατί αυτές αποτελούσαν απειλή κατά της κυβερνήσεως, αλλά και διότι ήσαν απαραίτητες στα σύνορα της χώρας.Όταν οι στρατηγοί άρχισαν να προβάλλουν δυσκολίες, βρέθηκαν εμπρός σε έκρηξη καραμανλικής οργής σε όλη της τη δόξα .Ορισμένοι λένε ότι με αυτή την ευκαιρία ακούστηκε για πρώτη φορά από τον ίδιο η φράση:«Καραμανλής ή τανκς». Ο Καραμανλής, όμως την απέδωσε στον μουσικό Μίκη Θεοδωράκη…»

Αυτό που όντως είπε ,συνεχίζει ο Γουντχάουζ ήταν ότι «εάν οι διαταγές του δεν εξετελούντο εντός 24ώρου, θα καλούσε το Λαό στην πλατεία Συντάγματος και θα χρησιμοποιούσε τη δύναμη της κοινής γνώμης για να υποχρεώσει τους στρατηγούς να υπακούσουν. Κατόπιν κάλεσε τον Γκίκα που σέβονταν όλοι .Ο Γκίκας έπεισε ήρεμα τον Μπονάνο και τον αρχηγό του Επιτελείου Στρατού Γαλατσάνο. Οι διαταγές εκτελέστηκαν κατά γράμμα….»

………………………………………………………………..

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

………………………………………………………………………

Bretton_Woods_APΟ Α. Παπανδρέου ενώ συμμετέχει ως τεχνικός σύμβουλος στο Bretton Woods την 1-22/7/1944 Ποτέ δεν μίλησε για το τι έκανε εκεί… Ποτέ δεν είπε στον Ελληνικό Λαό, όπως και κανένας βέβαια, για τον πλούτο των Ελλήνων… Το έγραψε όμως στο βιβλίο του…

Συνεχίζοντας την έρευνα, διαβάζουμε στο βιβλίο του Α. Παπανδρέου ( σελ. 25 ) ότι, ο Κ. Καραμανλής τον κάλεσε ως καθηγητή στο Κέντρο Οικονομικών Ερευνών (ΚΟΕ), σήμερα Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) το οποίο, γράφει ο Α. Παπανδρέου, χρηματοδοτήθηκε για μιά πενταετία με 100.000 $, από ένα “private American foundation” μέσω του Univercity of California (Berkeley) στο οποίο ήταν καθηγητής…

ΚΟΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ 100 000 ΑΠΟ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ

Εδώ βλέπουμε τι γράφει το ιστορικό του Κέντρου Οικονομικών Ερευνών (ΚΟΕ), τώρα Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

ΚΕΝΤΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥΠεριέργως όμως, αυτοί που έδωσαν τα χρήματα,… το “private American fountation” που κρύβει ο Α. Παπανδρέου και αποκαλύπτουμε ότι είναι το… Rockefeller foundation !!!, γράφει ότι χρηματοδότησε το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών (ΚΟΕ) με… 200.000 $ !!!

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ

Εδώ και στη σελίδα 88, ξαναγράφει το Rockefeller foundation ότι χρηματοδότησε το Κέντρο Οικονομικών Ερευνών (ΚΟΕ) με 200.000 $

ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΣΕΛΙΔΑ 88 ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ 200 000 ΚΟΕ

Δείτε και στην αμέσως επόμενη σελίδα 89, το όνομα του καθηγητή Α. Παπανδρέου να φιγουράρει… Ερώτημα: ποιός λέει ψέμματα;… 

ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΣΕΛΙΔΑ 89 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Με την ευκαιρία, δείτε και άλλες χρηματοδοτήσεις του… Rockefeller foundation σε ιδρύματα στην Ελλάδα…

ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΣΕΛΙΔΑ 91 ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Πολλά χρόνια μετά, ο συγγραφέας Κων. Μπαρμπής αποκάλυψε το έγγραφο της απόδειξης ότι ο Α. Παπανδρέου ( εγγονός του παπά Ανδρέα Σταυρόπουλου ) χρηματοδοτήθηκε από τους Rockefeller και για την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, με το αζημίωτο βέβαια…

Ένα έγγραφο αξίας 100.000.000 δολλαρίων…

190910-pasok2Τι λέει το κείμενο:

1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

2. Προς ικανοποίηση των Ριζοσπαστών (αριστερών) ψηφοφόρων θα επιτραπεί η αναθεώρηση της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος Και ΗΠΑ

3. Ελαχιστοποίηση της δύναμης του κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος. Η μείωση αυτή δεν θα πρέπει να υπερβεί το όριο που συμφωνήθηκε με τους συναδέλφους της KGB.

4. Επιτρέπονται φραστικές “συγκρούσεις” με το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ, όχι όμως ανοικτός πόλεμος.

5. Ο σύνδεσμος μεταξύ ΗΠΑ και Ελληνικής κυβέρνησης θα αναλάβει να καθησυχάζει τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ.

6. (Έχει διαγραφεί με μαρκαδόρο)

7. Αν και όταν το επιθυμεί η ομάδα(?) τα πυρηνικά όπλα που βρίσκονται εναποθηκευμένα στην Ελλάδα θα αντικατασταθούν ή ανταλλαχθούν με νέα.

8. Όταν η CIA και DIA χρειάζονται όπλα για συγκαλυμμένες επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό, η κυβέρνηση του Παπανδρέου θα προβαίνει σε πωλήσεις και μεταφορές όπλων με τις τιμές που θα ισχύουν τότε. Θα ειδοποιείται σχετικά από την υπηρεσία Διοικητικής Μέριμνας (των ενόπλων δυνάμεων) των ΗΠΑ

9. Η Κυβέρνηση Παπανδρέου δεν θα ανακινήσει το θέμα Κύπρου με αντίδωρο την μη ύπαρξη προβλημάτων με την Τουρκία.

10. Η ανοχή απέναντι στην τρομοκρατία (το υπόλοιπο σβησμένο με μαρκαδόρο)

11. Το οικονομικό θέμα θα ρυθμιστεί από τον Brian Crosier. Οι εταιρείες που υποστηρίζουν το κίνημα Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα καταθέσουν 100.000.000 δολλάρια για την δημιουργία του νέου κόμματος. (έχουν διαγράψει 3 λέξεις) ARAMKO (επίσης διαγραφή 2 λέξεων με μαρκαδόρο) της Wall Street είναι (διαγραφή 1 λέξης). Οι τράπεζες: Chase Manhattan Bank (διαγραφή 4 λέξεων)

Υπογραφή

Ανδρέας Γ. Παπανδρέου

Andreas Papandreou

………………………………………………………………….

Ντοκουμέντο από το 1964: Πώς «αναρρύθμισαν» εις βάρος της Ελλάδας τα διαγραμμένα προπολεμικά χρέη ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ candiadoc: Κων. Μητσοτάκης, οι σχέσεις με τον ναζί σφαγέα 3.000 Κρητικών και η δήλωση προς τη χούντα! (έγγραφα)

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ)… ΤΣΙΠΡΑΣ (ΔΙΩΞΗ & “ΑΠΑΛΛΑΓΗ” ΑΔΕΛΦΟΥ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (ΚΑΤΑΔΙΚΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΙ ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΤΥΦΛΟΣ… ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ…

…………………………………………………………………

ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ !!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Sorry, the comment form is closed at this time.

...