Φεβ 102018
 

ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ
================================
1. ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

2. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.

3. ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

4. ΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ Α Ω

5. ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.

6. ΑΦΥΠΝΙΣΕ ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

7. ΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΨΕΥΤΟΪΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.

8. ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝ ΧΩΡΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝ ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ “ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ”

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ “ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ”

Η ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΤΗΝ “ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ”

ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΚΙ ΟΜΩΣ…
ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΟΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΝΟΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!
==============
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

……………..

Προτείνουμε:

Sorry, the comment form is closed at this time.

...