11-12-2018 “Global Combact for Migration”. 100ΜΥΡΙΑ “ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΧΑΡΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ… ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ… ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ…

ΑΡΘΡΑ

… 11-12-2018 ….

Αφροδιτη Καρανικου  ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ….
ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΡΑ….
ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ…….

ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…..
ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ……
ΧΑΡΕΙΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ… ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ….
ΧΑΡΕΙΤΕ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ…..ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ …..
ΧΑΡΕΙΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ….
ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΝΑ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕ….
ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝΑΨΑΤΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ…
ΞΑΧΑΣΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ….
ΠΩΣ Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΚΙ ΕΣΑΣ….
ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΘΑ ΤΗ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ….

ΒΑΛΑΤΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΛΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ….
ΚΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ….

ΖΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΣΑΣ ΞΥΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΡΩΜΟΥΣΑΝ….
ΖΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ….Ο ΦΟΒΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Σ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ….
Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ, Η ΕΠΑΡΣΗ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ, Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ….

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ….
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΑΛΙΑ ΣΑΣ….

ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 11-12-2018 ΓΙΟΡΤΑΣΤΕ…. ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ….

………………………………………………………………………………

Τα «Πρωτόκολλα της Σιών»

Πρωτόκολλο Δέκατο

Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν;
Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημα μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες “όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.
Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;” Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις.
Από τότε που έχουμε εισαγάγει στον οργανισμό του Κράτους το δηλητήριο της φιλελευθερίας, όλη η πολιτική του σύσταση έχει μεταβληθεί! Τα Κράτη πάσχουν από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος. Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας τους.
Από τη φιλελευθερία γεννήθηκαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν για τους Χριστιανούς την σωτήρια μοναρχία, και το Σύνταγμα, όπως ξέρετε καλά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία διδασκαλία διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών, ολέθριων προστριβών των κομμάτων.
Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργήσουμε την ευθύνη των προέδρων.
Τότε θα διαπράξουμε τα γεγονότα χωρίς να στενοχωρηθούμε για όσα ενδιαφέρεται το απρόσωπο δημιούργημά μας και θα δώσει λόγο, τι μας ενδιαφέρει αν οι τάξεις εκείνων που αποβλέπουν στην εξουσία γίνονται αραιότερες, αν λόγω έλλειψης προέδρων συμβαίνουν αναταραχές ικανές να παραλύσουν την χώρα;… Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον “Παναμά”. Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας.
Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.
Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.
Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: “Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας”.
πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

……………………………………………………………………………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.